Καλησπερα συναγωνιστη, παρε .... καλησπερα και σε σενα και ευχαριστω αλλα η φωτο ειναι για καλο η για κακο να μας φτιαξει το μωρακι και μετα τι........?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μεγαλη μου αγαπη αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ομως δεν θαθελα να πειραζουν και τους φιλους μας. Σε μενα και στην ευα ας πουνε οτι θελουν, ναξερες ποσο το διασκεδαζουμε?? και ας νομιζουν μερικοι οτι θα μας λερωσουν το ποινικο μητρωο. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το δικό μου ποινικό είναι καθαρό για τη το ξεπλένω με ΞΕΠΛΙΝ νιαου καλησπέρα σε όλους ,,,,,, Μωρά μου ,,,, Θα συμφωνήσω κι εγώ για τον Φ……ι ότι είναι Άντρας με όλη την σημασία της λέξεως αλλά και κύριος διότι ποτέ μα ποτέ δεν τον έχω δει να γράφει κάτι άσχημο για κάποιον, και σε αυτό που είπε η Μαριάννα ότι έναν τέτοιο άντρα θα τον ήθελαν πολλές είμαι μέσα σε αυτές κι εγώ άσχετα αν δεν είμαι του γούστου του ,,,,,Τώρα είναι πολλοί που έρχονται εδώ και δεν λένε το ποιοι είναι βεβαία και δεν μας αφορά αλλά ο Φ…..ι ήταν ειλικρινής από την αρχή που τον γνώρισα άσχετα αν δεν υπήρχε κάτι σεξουαλικό μεταξύ μας , αυτό βέβαια δεν τον κάνει λιγότερο άνθρωπο αλλά τουλάχιστον χαίρομε για την ειλικρηνια του και τον σεβασμό του ,,, αυτά από εμένα και να είστε καλά όλοι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ωχωχωχωχωχ καταλαβα τι θα γινεται δεν θα μεινη τριχα φαλακρες θα μεινεται στο τελοςΚαλα και βρηκαμε ενα (μαγιοξυλο) που ξεμαλιαζομαστε με το ευακι ποια θα το πρωτοπιασει
Κοριτσια καλα να περασετε αυριο,και σφιχτα να μην χασετε τα μαγιοξυλα,
Καλο βραδυ οπως και στην υπολοιπη παρεα
Ωχωχωχωχωχ καταλαβα τι θα γινεται δεν θα μεινη τριχα φαλακρες θα μεινεται στο τελος
Κοριτσια καλα να περασετε αυριο,και σφιχτα να μην χασετε τα μαγιοξυλα,
Καλο βραδυ οπως και στην υπολοιπη παρεα καλο σου βραδυ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μμμμμμμμμμμ
Αλαλοs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Το δικό μου ποινικό είναι καθαρό για τη το ξεπλένω με ΞΕΠΛΙΝ νιαου καλησπέρα σε όλους ,,,,,, Μωρά μου ,,,, Θα συμφωνήσω κι εγώ για τον Φ……ι ότι είναι Άντρας με όλη την σημασία της λέξεως αλλά και κύριος διότι ποτέ μα ποτέ δεν τον έχω δει να γράφει κάτι άσχημο για κάποιον, και σε αυτό που είπε η Μαριάννα ότι έναν τέτοιο άντρα θα τον ήθελαν πολλές είμαι μέσα σε αυτές κι εγώ άσχετα αν δεν είμαι του γούστου του ,,,,,Τώρα είναι πολλοί που έρχονται εδώ και δεν λένε το ποιοι είναι βεβαία και δεν μας αφορά αλλά ο Φ…..ι ήταν ειλικρινής από την αρχή που τον γνώρισα άσχετα αν δεν υπήρχε κάτι σεξουαλικό μεταξύ μας , αυτό βέβαια δεν τον κάνει λιγότερο άνθρωπο αλλά τουλάχιστον χαίρομε για την ειλικρηνια του και τον σεβασμό του ,,, αυτά από εμένα και να είστε καλά όλοι
Γεια σου Ευακι με το χαμογελο...............και το θανατηφορο κορμακι
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Γεια σου Ευακι με το χαμογελο...............και το θανατηφορο κορμακι
Καλησπέρα όμορφε μου ,, καλά είσαι ?????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Καλησπέρα όμορφε μου ,, καλά είσαι ?????
Με δυο ολογλυκεs παρουσιεs ...Ευα+Μαριανα πωs να μην ειμαι καλα??????
Επισκέπτης
Χλωμο παλικαρι μαρουλομωρο. Γιατι δεν απαντας ? που γυρνας απιστο και ασυγκρατητο μαρουλακι????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευακι τι κανεις? πως παει η δουλιτσα? εγω πριν λιγο αραξα σπιτι κ ειπα να μπω να πω ενα γειαααα
Καλησπέρα όμορφε γείτονα καλά είμαι και εγώ εδώ στην δουλειά κάνω μερικά Γατομαθηματα σε κάτι αλανιάρικα γατάκια,,, Πότε θα τον ποιούμε βρε μωρό αυτόν τον έρημο καφέ ????????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Γατομαθηματα ε? χμμ νομιζω χρειαζομαι και γω μερικα ... το καφεδακι-ποτακι οποτε θες... μολις βρεις ευκαιρια θα το κανονησουμε αμεσως!!! ;)
Α τότε θα ξεκινήσουμε από την στάση (Όρθια Γατοουρα) η οποία είναι η στανταρ , μετά θα πάμε στην στάση Το Γατοποδο κάγκελο και η ουρά νταβανη ,, Και μετά έχει την στάση 81 η οποία είναι η καλύτερη , τώρα γείτονα λεπτομέρειες από κοντά Νιαου Νιαου
ο.κ γειτονισα... καλητερα να τα μαθω στην πραξη γιατι με τν θεωρια δν τα παω καλα... αν θες στειλε μου μηνυμα με τον τροπο εποικινωνιας γτ δν λεει να ερθω και να χτυπαω τα κουδουνια....γιατι μετα σε βλεπω να βγαινεις εξω και να εχουμε αλλα...
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Γατομαθηματα με μπολικα νιαουρισματα............Αυτο θελει ο λαοs!!!!!!
niar niar
Niar
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
niar niar
Niar
Μωρε αμα θελετε εχετε βρει το κουμπι μαs....
Συγκεκριμενα ειναι ενα κουμπι απ το παντελονι........αχ αχ αχ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μωρε αμα θελετε εχετε βρει το κουμπι μαs....
Συγκεκριμενα ειναι ενα κουμπι απ το παντελονι........αχ αχ αχ
Εγώ προτιμώ τα μποξερακια που είναι χωρίς κουμπιά .
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ο.κ γειτονισα... καλητερα να τα μαθω στην πραξη γιατι με τν θεωρια δν τα παω καλα... αν θες στειλε μου μηνυμα με τον τροπο εποικινωνιας γτ δν λεει να ερθω και να χτυπαω τα κουδουνια....γιατι μετα σε βλεπω να βγαινεις εξω και να εχουμε αλλα...
Θα σου στείλω το τηλέφωνο να τα πούμε σε πριβε μήνυμα νιαου νιαου
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Εγώ προτιμώ τα μποξερακια που είναι χωρίς κουμπιά .
.............Για να εχειs ευκολια στην...προσβαση ε???????
Εμενα μου αρεσουνε τα φουστακια που απο μεσα δεν υπαρχει βρακακι .....για να φτανει το χερι που εξερευνα παντου με ακριβεια!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά