Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα μεγάλη μου αδυναμία!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλά είμαι και μην μου στενοχωριέσαι!! Δεν μπορούν να μας κάνουν απολύτως τίποτε.

Μεγαλη μου αγαπη αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ομως δεν θαθελα να πειραζουν και τους φιλους μας. Σε μενα και στην ευα ας πουνε οτι θελουν, ναξερες ποσο το διασκεδαζουμε??  και ας νομιζουν μερικοι οτι θα μας λερωσουν το ποινικο μητρωο.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Το μυστικο ειναι να μην χασουν τα κοριτσια το κεφι τουs και το χαμογελο τουs.....Ολα τ αλλα........ριχτα στο γκρεμο
Ουτε τα κοριτσια θα χασουν το κεφι τους ουτε και εμεις

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα και απο μενα πρωτα στα ομορφα κοριτσια και μετα στους συναγωνιστες. μαριανα  στο μαγαζι εισαι?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Συνημμένα

• MARIANNARA_work.jpg
    MARIANNARA_work.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 13

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
         Life θα σου κουνισουμε και εμεις ετσι τα ποπουδακια μας.......................................................

Νασαι απολυτα σιγουρη μωρο μου οτι θαρθω........
Πρωτα θα μου τα κουνησετε γιατι ετσι πρεπει......και μετα θα σαs τα φαω......
Δωσμου κουνημα και παρε μου την ψυχη!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Εσυ μεγαλε μου και ανυπερ(βλητε) ερωτα , που θα πιασεις τον μαη εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
        Καλα και βρηκαμε ενα (μαγιοξυλο) που ξεμαλιαζομαστε με το ευακι ποια θα το πρωτοπιασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πωπω   δυο μετρα γυναικαρα  εισαι Μαριανα!!!!!!!!!!!!   Ακριβωs οτι χρειαζομαι  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom