Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μπουχαχαχαχα ααααααααααα οεεεεεεοοοοοοοο!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ!!!!
ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ!!!!    :idiot:

Ελπίζω να σου απάντησα...... "( Δεν εννοώ ότι είσαι βλάκας ηλίθιος κλπ αν δεν κατάλαβες )

Με αμοιβαία εκτίμηση !

Απο εμένα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΏΜΗ στα κορίτσια και στους φίλους εδώ που είμαστε λίγο εκτός τόπικ , και  ελπίζω και εκ μέρους του ως άνω δον ζουάν.  :birdman:

Αγαπητέ μου hot  γιατί δεν ανοίγετε ένα Θρεντ που να λέγετε Ξεμαλλιάσματα η έκρηξη τεστορονης και εκεί μέσα να μπαίνετε και να φαγωνόσαστε όλοι και όλες μας δεν είναι καλή ιδέα από το να μαλώνετε εδώ ???  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Απο εμένα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΏΜΗ στα κορίτσια και στους φίλους εδώ που είμαστε λίγο εκτός τόπικ , και  ελπίζω και εκ μέρους του ως άνω δον ζουάν.  :birdman:
Συγνωμη ρε φιλε αλλα το καταντησες σηριαλ
Θες να κανης χαβαλε κανε, ασε τη κανουν οι αλλοι αμα σαλιαριζουν η οχι,καν το και εσυ.
Με εκτιμηση

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αχ Φαρκελινο μου το κέρατο μου είχε φτάσει στο Διακοφτο καλέ μου , τι να κάνω η έρημη και καψερή γατούλα ???? καηκε η γούνα μου σνιφ σνιφ νιαρ νιαρ
Άσε που δεν χώραγα να περάσω την πόρτα του σπιτιού μου έβρισκαν τα κέρατα στην κεραμοσκεπη μου . . . . . .  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στην αρχη το πηρα στην πλακα αλλα μου φαινεται για σοβαρα !!!  :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ψιψίνες και γατούληδες σας αφήνω καλό βράδυ να έχετε όλοι/ες...
Πρέπει να ανταποκριθώ στα ερωτικά καλέσματα και εγώ οπότε...
Ευάκι, Μαριάννα να είστε καλά και θα τα ξαναπούμε...
Οι υπόλοιποι αφήστε τα μίση και αρχίστε το  :knockinb:
Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εδω ειμαι εγω παντα πιστος μεινε (αν)υσηχη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μωρό μου γλυκό μένω ήσυχη ξέρω ξέρω……. :s&m_2: Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που λέει και η φιλενάδα μου η Αντζυ :rockon: … Ακουσετο στο αφιερώνω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ήταν με πολλές ο αχόρταγος... :cheesy:

μιλάμε για πολαπλή απάτη

ντροπή του  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπέρα φίλε Φα(ρ)κΈλι, πονηρή γατούλα Εύα, γόησσα ξελογιάστρα και μεγάλη μου αδυναμία Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και υπόλοιπη παρέα.
Συμφωνώ απόλυτα, μεγαλη του ντροπή.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ναι μωρό μου γλυκό μένω ήσυχη ξέρω ξέρω……. :s&m_2: Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που λέει και η φιλενάδα μου η Αντζυ :rockon: … Ακουσετο στο αφιερώνω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ακριβως μωρακι μου μεινε υσυχη
Να ακουσω δεν μπορω δεν γινεται στο μαγαζι ειμαι η πορτα ανοιχτη κοσμος περνα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αγαπητέ μου hot  γιατί δεν ανοίγετε ένα Θρεντ που να λέγετε Ξεμαλλιάσματα η έκρηξη τεστορονης και εκεί μέσα να μπαίνετε και να φαγωνόσαστε όλοι και όλες μας δεν είναι καλή ιδέα από το να μαλώνετε εδώ ???  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μα.... εγώ σας ζήτησα ήδη συγνώμη.... εσύ γιατι με βαράς? Και πονάει.... >:(

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!!

Καληνύχτα γλυκέ σιαμεζε ψιψινε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μα.... εγώ σας ζήτησα ήδη συγνώμη.... εσύ γιατι με βαράς? Και πονάει.... >:(

Εγώ γλυκέ μου σε βάρεσα ???? ποτέ καλέ και δεν το πήρα  χαμπάρι ????
Α hot  μου εγώ πρότεινα ένα άλλο θρεντ να μπαίνουμε όλοι μέσα και με οποίον έχουμε πρόβλημα η νεύρα η κακιουλες να τα γράφουμε τι λες????
Θα έχει μεγάλη ακροαματικότητα και στο τέλος  του χρόνου θα κλίνουμε ένα ρινγκ για να παίζετε και μποξ , :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!!
Σε μυρισε οιστρος τρεξε στις γατουλες
καλο βραδυ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ευα Μαριαννα καλο βραδυ
καλο βραδυ και στην υπολοιπη παρεα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καληνύχτα Μαριάννα και Ευάκι!!  Όνειρα γλυκά :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: Καληνύχτα και στην υπόλοιπη παρέα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
giasou θελισ να σε σεριανισο σε μονοπατια τετια.........

μάλλον τον (μαρουλια)  θέλεις να σου κάνει κανα μαθημα ορθογραφιας ρε μαστορα !!!
εγω δεν μαμαω αντρικούς κώλους και παραλλαγές αυτων!!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
δεν μου λετε ρε μάγκες ποια ειναι η καλύτερη τελικά του καταστήματος για να δοκιμάσω :? :helpplea: :helpplea:
η Μαριαννα? η η evaki ? :think:
λεω να ριξω και εγω ενα :knockinb:,απο οτι φαινεται εχετε δοκιμασει ολοι εδω μεσα και ζηλεψα!
και τι να ζητησω για να μην εχουμε παρεξηγησεις? :helpplea:

ρε τι τραβαω ο ανθρωπος!!!! :huh:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.975
Πόντοι
22.785
μάλλον τον (μαρουλια)  θέλεις να σου κάνει κανα μαθημα ορθογραφιας ρε μαστορα !!!
εγω δεν μαμαω αντρικούς κώλους και παραλλαγές αυτων!!!
εγω ιμε αγραματι
κοπελα
ο μαρουλινοσ ινε επιστιμονικοσ φιλοσ
κε ασχολιτε με τα μαθιματα
ροτισε να σου πι ποσ θα γαμισισ αντρικουσ κολουσ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν μου λετε ρε μάγκες ποια ειναι η καλύτερη τελικά του καταστήματος για να δοκιμάσω :? :helpplea: :helpplea:
η Μαριαννα? η η evaki ? :think:
λεω να ριξω και εγω ενα :knockinb:,απο οτι φαινεται εχετε δοκιμασει ολοι εδω μεσα και ζηλεψα!
και τι να ζητησω για να μην εχουμε παρεξηγησεις? :helpplea:

ρε τι τραβαω ο ανθρωπος!!!! :huh:

Και οι δύο είναι φοβερές!! ΤΟΠ όπως άκουσα. Η μιά καλλίτερη απ την άλλη. :rockon: :rockon: :rockon:

Για την F....li δεν ξέρω εχω ακούσει πως ηταν τρανς, τσιμουχάρει όμως την θροτέλλα.... να πάς.  :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom