Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα στην παρέα... :sunglasses:

Η άνοιξη "ολοένα μας κυριεύει"   :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
       Τωρα με εκανες γατολιωμα. Τι μου λες? Τι βιογραφικο ειναι αυτο????? Εσυ ησουν λοιπον ο λαμπερος γατος στις αριστογατες ??????????? Νιαρρρ ρρρρρρρρρρρρρ  ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Εγώ ήμουν μικρή μου ψιψίνα... Σνιάρφ!!!
Επίσης μπορεί να με θυμάσαι στα καρτούν των Thundercats όπου με χρησιμοποίησαν ως μοντέλο για τον ένα και μοναδικό πραγματικό γάτο τον Σνιαρφ!
Μη μου πεις πως δεν ήμουν γλυκούλης ε?
Σνιαρφ!!!!! Σνιαρφ!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• lina.JPG
    lina.JPG
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στην παρέα... :sunglasses:

Η άνοιξη "ολοένα μας κυριεύει"   :grin:
Καλησπέρα φίλε
Τα εισαγωγικά αν μου επιτρέπεις την παρατήρηση μάλλον πρέπει να μπουν στην "ανοιξη"
Σνιαρφ!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μωρό μου σου ερχομέ με νάζι και σκέρτσο, ειδές πως πηδώ της μαντρουλες ???? :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Ναι αλλα δεν ειναι αγκυρας κεραμιδογατος ειναι η μαντρες δεν ειναι τιποτα τις πηδας ευκολα:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλησπερα Φαρκελι

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ναι αλλα δεν ειναι αγκυρας κεραμιδογατος ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλησπερα Φαρκελι

Είχα μεταμφιεστεί γιατί εκείνη την μέρα έκανα παρακολούθηση για τον γκόμενο αν με κεράτωνε με άλλες γατούλες αλανιάρες άρα έπρεπε να αλλάξω Νιαρ Νιαρ  :2funny: :2funny:
Και τελικά τον τσάκωσα καβάλα με άλλες ντροπή του ,,,,,,,,,,
:s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Είχα μεταμφιεστεί γιατί εκείνη την μέρα έκανα παρακολούθηση για τον γκόμενο αν με κεράτωνε με άλλες γατούλες αλανιάρες άρα έπρεπε να αλλάξω Νιαρ Νιαρ  :2funny: :2funny:
:s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πονηρη γατουλα, :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: να μην σου ξεφυγη ο γατος και παη σε αλλη γατα για  :zfuck: :zfuck:

Επισκέπτης

Ε ας ησουν καπατσα να τον ειχες μονο εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα φίλε
Τα εισαγωγικά αν μου επιτρέπεις την παρατήρηση μάλλον πρέπει να μπουν στην "ανοιξη"
Σνιαρφ!

"μπαίνουν" τα εισαγωγικά στην άνοιξη αλλά "βγαίνει" άλλο νόημα ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

malagouti

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα.Ευακι καλα εισαι?Γεια σου Μαριαννα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πονηρη γατουλα, :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: να μην σου ξεφυγη ο γατος και παη σε αλλη γατα για  :zfuck: :zfuck:

Α όλα και όλα γατουλι μου η θα είναι για εμένα η θα είναι για της άλλες ας διάλεξη τι θέλει δεν τον υποχρεώνω να κάτσει με εμένα  :uglystupid:, αλλά όχι να με κοροϊδεύει ότι έχει επαγγελματικά ταξίδια και ξαφνικά τα ταξίδια να καταλήγουν στην Γατοφυλης :headbang:
Είμαι εκτός από γατούλα και ελλεινιδα πάνω απ όλα  :rockon: :rockon: :rockon:
Νιαρ Νιαρ Νιαρ Νιαρ
Αλλά πάνω απ όλα τρυφερή και άγρια  :-* :-* :-* :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Α όλα και όλα γατουλι μου η θα είναι για εμένα η θα είναι για της άλλες ας διάλεξη τι θέλει δεν τον υποχρεώνω να κάτσει με εμένα  :uglystupid:, αλλά όχι να με κοροϊδεύει ότι έχει επαγγελματικά ταξίδια και ξαφνικά τα ταξίδια να καταλήγουν στην Γατοφυλης :headbang:
Νιαρ Νιαρ Νιαρ Νιαρ
Μπράβο Ευάκι! το ψέμα είναι που πληγώνει...
Δεν είσαι Ελλεηνίδα εσύ είπαμε... είσαι μια τρυφερή και ενίοτε άγρια γατούλα Άγκυρας...
Σνιάρφ!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Νιαρ Νιαρ Νιαρ Νιαρ
Το επαγγελματικο ταξιδι να μην περιλαμβανη και αλλα κολπα,ετσι στην ξερα, ελληνιδα ζηλιαρογατα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αγρια και τρυφερη καλο αυτο  :s&m_3: :pipa1: :s&m_3: :pipa1: :pipa2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μπράβο Ευάκι! το ψέμα είναι που πληγώνει...
Δεν είσαι Ελλεηνίδα εσύ είπαμε... είσαι μια τρυφερή και ενίοτε άγρια γατούλα Άγκυρας...
Σνιάρφ!!!

Συνήθως το ψέμα σίγουρα σε κάνη θηρίο :tickedoff:, αλλά ότι κάνης τα λούζεσαι μετά από καιρό οπότε δεν με νοιάζει ;) ;), εξ άλλου είναι αμαρτία να κόψω το ψωμί από της συναδέλφους μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ήταν με πολλές ο αχόρταγος... :cheesy:

μιλάμε για πολαπλή απάτη

ντροπή του  :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ήταν με πολλές ο αχόρταγος... :cheesy:

μιλάμε για πολαπλή απάτη

ντροπή του  :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Φαρκελινο μου το κέρατο μου είχε φτάσει στο Διακοφτο καλέ μου , τι να κάνω η έρημη και καψερή γατούλα ???? καηκε η γούνα μου σνιφ σνιφ νιαρ νιαρ
Άσε που δεν χώραγα να περάσω την πόρτα του σπιτιού μου έβρισκαν τα κέρατα στην κεραμοσκεπη μου . . . . . .  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=12pt]Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις όπως με εκτίμηση, ελπίζω να σου απάντησα κλπ αλλά σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που τις χρησιμοποιεί, οπότε περιμένω τις διευκρινίσεις σου

Πάντως, νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς οι υπόλοιποι ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως ..."με εκτίμηση" ..."ελπίζω να σου απάντησα" παρά να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως παλ…πούστης  σαχλαμαρογλύφτης

Παρεμπιπτόντως

Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει τελευταία στο συγκεκριμένο θρεντ να ενοχλούνται διάφοροι από τις καλοπροαίρετες εκφράσεις διαφόρων μελών που απευθύνονται στην Εύα και στην Μαριάννα
[/size]

Μπουχαχαχαχα ααααααααααα οεεεεεεοοοοοοοο!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ!!!!
ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ!!!!    :idiot:

Ελπίζω να σου απάντησα...... "( Δεν εννοώ ότι είσαι βλάκας ηλίθιος κλπ αν δεν κατάλαβες )

Με αμοιβαία εκτίμηση !

Απο εμένα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΏΜΗ στα κορίτσια και στους φίλους εδώ που είμαστε λίγο εκτός τόπικ , και  ελπίζω και εκ μέρους του ως άνω δον ζουάν.  :birdman:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Συνήθως το ψέμα σίγουρα σε κάνη θηρίο :tickedoff:, αλλά ότι κάνης τα λούζεσαι μετά από καιρό οπότε δεν με νοιάζει ;) ;), εξ άλλου είναι αμαρτία να κόψω το ψωμί από της συναδέλφους μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οχι απλα θηριο,ανημερο θεριό γινεσαι οταν σε κοροιδευη καποιος και προσπαθη να δικαιολογηθη  :s&m_1: :s&m_1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom