Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
εγω ιμε αγραματι
κοπελα
ο μαρουλινοσ ινε επιστιμονικοσ φιλοσ
κε ασχολιτε με τα μαθιματα
ροτισε να σου πι ποσ θα γαμισισ αντρικουσ κολουσ

Καλημέρα αγαπητέ φίλε γείτονα!!
Η συμβουλή μου ακριβοπληρώνεται!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μπουχαχαχαχα ααααααααααα οεεεεεεοοοοοοοο!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ!!!!
ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ!!!!    :idiot:

Ελπίζω να σου απάντησα...... "( Δεν εννοώ ότι είσαι βλάκας ηλίθιος κλπ αν δεν κατάλαβες )

Με αμοιβαία εκτίμηση !

Απο εμένα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΏΜΗ στα κορίτσια και στους φίλους εδώ που είμαστε λίγο εκτός τόπικ , και  ελπίζω και εκ μέρους του ως άνω δον ζουάν.  :birdman:

Με το συμπάθειο, αλλά αυτά που γράφεις, τα καταλαβαίνεις εσύ όταν τα ξαναδιαβάζεις ???  :think:

Αφού ζητάς από τους άλλους να σου μιλάνε ξεκάθαρα γιατί δεν μιλάς και εσύ ξεκάθαρα ώστε να το απλοποιήσουμε το ζήτημα :grin:

Να σου πω φιλικά ότι γράφεις πολύ περισσότερα από αυτά που γνωρίζεις και εκτίθεσαι παρα πολύ

Συγκεκριμένα να σε πληροφορήσω ότι γνωρίζω την Μαριάννα πριν από τα διάφορα σάϊτς και δεν χρειάζεται να το "παίξω" ούτε Δον ζουαν ούτε σαχλαμαρογλύφτης

Με την Εύα έχουμε πολύ καλή φιλική σχέση

Τέλος έχεις παρεξηγηθεί και έχεις προσβάλλει (βρίσει) πάρα πολλά μέλη (όπως τον Γιώργο, τον Μαρούλια και άλλους) χωρίς μάλιστα να σου έχουν δώσει κάποια αφορμή

Επίσης, κατα την γνώμη μου είσαι παρα πολύ κουραστικός στην δημόσια συζήτηση γιατί ενώ σου έχω πεί δημόσια να δηλώσεις που σε έχω προσβάλλει (ή βρίσει) ώστε να το ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη, αποφεύγεις να απαντήσεις ξεκάθαρα και επιλέγεις να μπαίνεις σε διάφορα θρεντς (όπως και εδώ Αγκύρας 1) και να δημιουργείς πολύ αρνητικό κλίμα

Προφανώς αν σου επιτραπεί να συνεχίσεις να κάνεις κάτι τέτοιο
τότε ξεκαθαρίζω δημόσια ότι είναι πολύ βαρετό για εμένα και δεν θα συμμετάσχω πλέον στη δημόσια συζήτηση

...μάλλον αυτό ήθελες να πετύχεις

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για την F....li δεν ξέρω εχω ακούσει πως ηταν τρανς, τσιμουχάρει όμως την θροτέλλα.... να πάς.  :dancing:
Kαι συνεχιζης να βριζης και να γραφης οτι σου κατεβη,καταντησες πολυ ενοχλητικος κουραστικος,να κατηγορης συνεχως θελης τους αλλους νομιζοντας πως εσυ εισαι ενταξη;(πρωτα κοιταμε τον εαυτο μας και μετα τι κανουν οι αλλοι) μας κατηγορης συνεχως ολους χωρις λογο και αιτια,τι θελης να δειξης;;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.633
Πόντοι
7.135
Αδελφέ πάρε και τις δύο 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα στα ωραία κορίτσα της παρέας και στην υπόλοιπη παρέα. Αγαπητέ Θερμόγιαννε σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να τσακώνεται κανείς μέσα σε ένα θρεντ και μάλιστα για το ούτε καν το επουσιώδες!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα κοριτσαρες  :-* :-* :-* :-*
Τι κανετε κουκλες;

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολη την παρεα :-* :-* :-* :-*

Καλησπερα γιωργογατε :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Καλησπέρα στα ωραία κορίτσα της παρέας και στην υπόλοιπη παρέα. Αγαπητέ Θερμόγιαννε σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να τσακώνεται κανείς μέσα σε ένα θρεντ και μάλιστα για το ούτε καν το επουσιώδες!!

Αγαπημενο και τυπικο μου μαρουλομπουμπουκακι μου :-* :-* :-* :-*

Εισαι καλα?  Γιατι αισθανομαι σαν να την πεφτουν σε ολους μας εδω μεσα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Kαλήσπερα κουκλεs............

Επισκέπτης
Και οι δύο είναι φοβερές!! ΤΟΠ όπως άκουσα. Η μιά καλλίτερη απ την άλλη. :rockon: :rockon: :rockon:

Για την F....li δεν ξέρω εχω ακούσει πως ηταν τρανς, τσιμουχάρει όμως την θροτέλλα.... να πάς.  :dancing:

Αγαπητε hotyan καταλαβαινω ορισμενες φορες να παρεξηγουμε ορισμενα πραγματα και να γινομαστε λιγο επιθετικοι. Ομως εδω φτανουμε στα ορια του παραλογου και επειδη γνωριζω το ατομο με το οποιο την εχεις δει τοσο ασχημα, ενα εχω να σου πω ,ειναι καταρχας κυριος με ολη την σημασια της λεξεως, ευγενεστατος μεχρι εκει που δεν πρεπει και  Α Ν Τ Ρ Α Σ που πολλες γυναικες θαθελαν να εχουν. Τωρα αν δεν εννοεις να γινεις λιγο πιο διαλακτικος μαζι του ωστε να λυσετε επιτελους τις διαφορες σας , ενω εκεινος σου αφηνει το περιθωριο, τοτε νομιζω οτι δημιουργεις εσκεμενα σκηνικο μαζι του ,επιδιωκοντας κατι . Τωρα τι ,εσυ ξερεις. Και αν οπως λες μας σεβεσαι και μας εκτιμας, τουλαχιστον εδω δεν θαπρεπε να του επιτιθεσαι καταυτον τον τροπο γιατι μας κανεις και αισθανομαστε ασχημα. Και παλι θα τονισω οτι προκειται για ενα πολυ αξιολογο ατομο και δεν θαπρεπε να του φερεται κανεις ετσι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι οσμιστηκε δεν ξερω παντως μελι οχι εαν πας λιγο πισω και διαβασης θα καταλαβης

Για να το λεs....μαλλον σε τσακωμο μοιαζει...Κριμα ...γιατι τα κοριτσακια ειναι και καλα και απαιχτα και δεν πρεπει να γινονται τετοια..........

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Αγαπημενο και τυπικο μου μαρουλομπουμπουκακι μου :-* :-* :-* :-*

Εισαι καλα?  Γιατι αισθανομαι σαν να την πεφτουν σε ολους μας εδω μεσα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλησπέρα Μαριάννα μεγάλη μου αδυναμία!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλά είμαι και μην μου στενοχωριέσαι!! Δεν μπορούν να μας κάνουν απολύτως τίποτε.

Επισκέπτης
δεν μου λετε ρε μάγκες ποια ειναι η καλύτερη τελικά του καταστήματος για να δοκιμάσω :? :helpplea: :helpplea:
η Μαριαννα? η η evaki ? :think:
λεω να ριξω και εγω ενα :knockinb:,απο οτι φαινεται εχετε δοκιμασει ολοι εδω μεσα και ζηλεψα!
και τι να ζητησω για να μην εχουμε παρεξηγησεις? :helpplea:

ρε τι τραβαω ο ανθρωπος!!!! :huh:

Ελα γειασου και σου ορκιζομαι οτι θα περασεις αξεχαστα μωρο μου. Εμεις δεν κραταμαι κακιες, ολα τα παιδια τα εξυπηρετουμε. Τωρα αν ξεκατινιαστηκαμε λιγο δεν πειραζει νερο και αλατι. Παντως σαν ιδιοκτητρια του παροντως οικου , εχω δωσει εντολη να σου κανουν , οποια και να βρεις εδω, το ωραιοτερο  :knockinb: της ζωης σου...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για να το λεs....μαλλον σε τσακωμο μοιαζει...Κριμα ...γιατι τα κοριτσακια ειναι και καλα και απαιχτα και δεν πρεπει να γινονται τετοια..........
Δεν πρεπη αλλα γινεται διαβασε στην προηγουμενη σελιδα
Κατα τα αλλα εκτιμα τα κοριτσια συνεχως να επιτιθεται

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν πρεπη αλλα γινεται διαβασε στην προηγουμενη σελιδα
Κατα τα αλλα εκτιμα τα κοριτσια συνεχως να επιτιθεται

Το μυστικο ειναι να μην χασουν τα κοριτσια το κεφι τουs και το χαμογελο τουs.....Ολα τ αλλα........ριχτα στο γκρεμο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom