εγω ιμε αγραματι
κοπελα
ο μαρουλινοσ ινε επιστιμονικοσ φιλοσ
κε ασχολιτε με τα μαθιματα
ροτισε να σου πι ποσ θα γαμισισ αντρικουσ κολουσ
Καλημέρα αγαπητέ φίλε γείτονα!!
Η συμβουλή μου ακριβοπληρώνεται!!!
εγω ιμε αγραματι
κοπελα
ο μαρουλινοσ ινε επιστιμονικοσ φιλοσ
κε ασχολιτε με τα μαθιματα
ροτισε να σου πι ποσ θα γαμισισ αντρικουσ κολουσ
Μπουχαχαχαχα ααααααααααα οεεεεεεοοοοοοοο!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ!!!!
ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ!!!!
Ελπίζω να σου απάντησα...... "( Δεν εννοώ ότι είσαι βλάκας ηλίθιος κλπ αν δεν κατάλαβες )
Με αμοιβαία εκτίμηση !
Απο εμένα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΏΜΗ στα κορίτσια και στους φίλους εδώ που είμαστε λίγο εκτός τόπικ , και ελπίζω και εκ μέρους του ως άνω δον ζουάν.
Kαι συνεχιζης να βριζης και να γραφης οτι σου κατεβη,καταντησες πολυ ενοχλητικος κουραστικος,να κατηγορης συνεχως θελης τους αλλους νομιζοντας πως εσυ εισαι ενταξη;(πρωτα κοιταμε τον εαυτο μας και μετα τι κανουν οι αλλοι) μας κατηγορης συνεχως ολους χωρις λογο και αιτια,τι θελης να δειξης;;Για την F....li δεν ξέρω εχω ακούσει πως ηταν τρανς, τσιμουχάρει όμως την θροτέλλα.... να πάς.
Καλησπέρα στα ωραία κορίτσα της παρέας και στην υπόλοιπη παρέα. Αγαπητέ Θερμόγιαννε σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να τσακώνεται κανείς μέσα σε ένα θρεντ και μάλιστα για το ούτε καν το επουσιώδες!!
Καλως την ΜαριανναΚαλησπερα σε ολη την παρεα :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα γιωργογατε :-* :-* :-*
Να οσμιστηκαν μελι αραγε??????????????????Καλως την Μαριαννα
Την πεφτουν κανονικα
Και οι δύο είναι φοβερές!! ΤΟΠ όπως άκουσα. Η μιά καλλίτερη απ την άλλη.
Για την F....li δεν ξέρω εχω ακούσει πως ηταν τρανς, τσιμουχάρει όμως την θροτέλλα.... να πάς.
Kαλήσπερα κουκλεs............
Τι οσμιστηκε δεν ξερω παντως μελι οχι εαν πας λιγο πισω και διαβασης θα καταλαβηςΝα οσμιστηκαν μελι αραγε??????????????????
Τι οσμιστηκε δεν ξερω παντως μελι οχι εαν πας λιγο πισω και διαβασης θα καταλαβης
Καλησπερα life :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αγαπημενο και τυπικο μου μαρουλομπουμπουκακι μου :-* :-* :-* :-*
Εισαι καλα? Γιατι αισθανομαι σαν να την πεφτουν σε ολους μας εδω μεσα
δεν μου λετε ρε μάγκες ποια ειναι η καλύτερη τελικά του καταστήματος για να δοκιμάσω :?
η Μαριαννα? η η evaki ?
λεω να ριξω και εγω ενα ,απο οτι φαινεται εχετε δοκιμασει ολοι εδω μεσα και ζηλεψα!
και τι να ζητησω για να μην εχουμε παρεξηγησεις?
ρε τι τραβαω ο ανθρωπος!!!!
Δεν πρεπη αλλα γινεται διαβασε στην προηγουμενη σελιδαΓια να το λεs....μαλλον σε τσακωμο μοιαζει...Κριμα ...γιατι τα κοριτσακια ειναι και καλα και απαιχτα και δεν πρεπει να γινονται τετοια..........
Δεν πρεπη αλλα γινεται διαβασε στην προηγουμενη σελιδα
Κατα τα αλλα εκτιμα τα κοριτσια συνεχως να επιτιθεται