Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
giasou θελισ να σε σεριανισο σε μονοπατια τετια.........

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπερα μαρουλια μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Συνημμένα

• MARIANNARA_work.jpg
    MARIANNARA_work.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 14

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα στα κοριτσια οπου και να βρισκονται  :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπέρα γλυκέ μου γατουλι , τι κάνεις ????
Καλησπέρα και σε όλους  τους φίλους ,γνωστούς και αγνώστους…
Νιαου Νιαου  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπέρα γλυκέ μου γατουλι , τι κάνεις ????
Καλησπέρα και σε όλους  τους φίλους ,γνωστούς και αγνώστους…
Νιαου Νιαου  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Καλησπερα στην ομορφη γατουλα καλα εισαι; :-* :-* :-*
Καλα ειμαι και τωρα που σταματα το τρεξιμο ακομη καλυτερα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα στην ομορφη γατουλα καλα εισαι; :-* :-* :-*
Καλα ειμαι και τωρα που σταματα το τρεξιμο ακομη καλυτερα

Καλά είμαι μωρό μου κι εγώ εδώ σ τη δουλειά εργαζόμενο κορίτσι τι να κάνω η δόλια ,, άσε που πρέπει την Παρασκευή να πιάσω το Μαγιοξυλο αχ και να ειναι και 20ποντο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλά είμαι μωρό μου κι εγώ εδώ σ τη δουλειά εργαζόμενο κορίτσι τι να κάνω η δόλια ,, άσε που πρέπει την Παρασκευή να πιάσω το Μαγιοξυλο αχ και να ειναι και 20ποντο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εργασια και χαρα ετσι δεν λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με 19,50ποντους υπαρχη αλλα ειναι μακρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κορίτσια καλησπέρα!!!
Πολλά νιαουρίσματα ακούω στο thread και ως γνήσιος γατούλης πρέπει να ρωτήσω...
Αλανιάρες ή Περσίας?
Εγώ πάντως Ψιψίνες μου είμαι Σιαμέζος γατούλης... με το ένα μάτι μπλέ και το άλλο πράσινο...
Σνιαρφ!!!!

Επισκέπτης
Κορίτσια καλησπέρα!!!
Αλανιάρες ή Περσίας?
Εγώ πάντως Ψιψίνες μου είμαι Σιαμέζος γατούλης... με το ένα μάτι μπλέ και το άλλο πράσινο...
Σνιαρφ!!!!

Ψιψινε σιαμεζε μου, εμεις ειμαστε γνησιες αγκυρας γατουλες...........
    Ομως αν χρειαστει γινομαστε και αλανιαρες.....

Νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κορίτσια καλησπέρα!!!
Αλανιάρες ή Περσίας?
Σνιαρφ!!!!

Καλησπέρα μωρό μου :boobies: ,, εδώ στο Θρεντ αγκύρας όπως ονομάζετε είναι και η ράτσα μας ;) ,,, είμαστε γατούλες αγκύρας  :rockon:. Βεβαία εσείς η σιαμεζη γατουλιδες είστε λίγο αταχτουλιδες αλλά αυτό είναι που σας κάνη ξεχωριστούς  :dancing:, Αχ και είναι η εποχή ζευγαρώματος   :knockinb:Νιαου Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
        Ψιψινε σιαμεζε μου, εμεις ειμαστε γνησιες αγκυρας γατουλες...........
    Ομως αν χρειαστει γινομαστε και αλανιαρες.....

Νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το βιογραφικό μου σημείωμα τονίζει πως έχω παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις "Αριστογάτες"...
και έχω σκηνοθετήσει το μιούζικαλ "Cats"...
Καταλαβαίνεις μικρή και ναζιάρα γατούλα πως η αριστοκρατική μου καταγωγή έλκεται από γατούλες Άγκυρας... ναζιάρες και πονηρές... Εποχή ζευγαρώματος κιόλας οπότε πρέπει και εγώ να αναζητήσω την παρέα θυληκών ψιψίνων...
Σνιάρφ!!! Σνιάρφ!!! Σνιάρφ!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εργασια και χαρα ετσι δεν λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με 19,50ποντους υπαρχη αλλα ειναι μακρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Όχι μωρό μου δεν με χαλάει καθόλου ίσα ίσα που και 19,50 έχει την χάρη του
Αν είναι όμως μικρότερο τότε αρχίζουν τα προβλήματα δεν θα στεκεται καλά στο βάζο μου που είναι από τα Νότος Γκαλερη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το βιογραφικό μου σημείωμα τονίζει πως έχω παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις "Αριστογάτες"...
και έχω σκηνοθετήσει το μιούζικαλ "Cats"...
Καταλαβαίνεις μικρή και ναζιάρα γατούλα πως η αριστοκρατική μου καταγωγή έλκεται από γατούλες Άγκυρας... ναζιάρες και πονηρές... Εποχή ζευγαρώματος κιόλας οπότε πρέπει και εγώ να αναζητήσω την παρέα θυληκών ψιψίνων...
Σνιάρφ!!! Σνιάρφ!!! Σνιάρφ!!!

Τωρα με εκανες γατολιωμα. Τι μου λες? Τι βιογραφικο ειναι αυτο????? Εσυ ησουν λοιπον ο λαμπερος γατος στις αριστογατες ??????????? Νιαρρρ ρρρρρρρρρρρρρ  ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά βλέπει το μάτι μου το σιαμέζικο (το γαλανό) και αρχίζει να πεταρίζει...
και ξυπνούν τα αρχέγονα και ζωώδη ένστικτα μου...
Σνιαρφ!!! Σνιάρφ!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Όχι μωρό μου δεν με χαλάει καθόλου ίσα ίσα που και 19,50 έχει την χάρη του
Αν είναι όμως μικρότερο τότε αρχίζουν τα προβλήματα δεν θα στεκεται καλά στο βάζο μου που είναι από τα Νότος Γκαλερη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το 19,50 μπορη να γινη και περισσοτερο αναλωγος την ........ και θα στεκεται ...... ακομη καλυτερα στον βαζο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom