Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλα ειμαι και εγώ μωράκι μου αν και ελαφρώς ξενυχτισμένη  και πρωινή πρωινή για τη είχα γιατρό σήμερα καλά είμαι ….. Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά όλα εδώ μέσα που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε ,όπως και εμείς επίσης αλλά και μια συγνώμη  με τον τρόπο που μίλησα  σε ορισμένους , Βεβαία άμα σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου τι θα απαντήσεις ???? εγώ όπως προανέφερα είμαι εδώ για τη γουστάρω το ΣΑΙΤ σαν ΣΑΙΤ αλλά και τους φίλους που έχουμε γνωρίσει εδώ μέσα είτε και από κοντά .
ΤΕΛΟΣ το θέμα σου και φιλάκια πολλά για τη θα μου χαλάσει το γαλλικό μου νυχάκι από το πλικτρολογιμα…….
Νιαου Νιαου από μια αθωα μικρή και τσαχπίνα γατούλα που λατρεύει τον γάτο της οπού και αν γυρνάει……… :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Πρεπη να γινονται οι υποχρεωσης καθε δουλεια εχει τις υποχρεωσης της
ΤΕΛΟΣ φτανη ως εδω οπως εγραψα και σε εναν αλλο(μερικες σελιδες πισω) και ειναι κοκινισμενος απο αλλο παρομοιο θεμα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πρεπη να γινονται οι υποχρεωσης καθε δουλεια εχει τις υποχρεωσης της
ΤΕΛΟΣ φτανη ως εδω οπως εγραψα και σε εναν αλλο(μερικες σελιδες πισω) και ειναι κοκινισμενος απο αλλο παρομοιο θεμα

Γιώργο μου επειδή δεν διάβασα τι έγραψε ο κύριος εκείνος που κοκκίνισε  δεν μπορώ να απαντήσω . Τώρα αν έβριζε και εκείνος τι να πω ???? :think:
Τέτοια μυαλά κουβαλάνε ας τα χαίρονται ;) , βαρέθηκα να δίνω εξηγήσεις στον κάθε έναν . Γι αυτό μας έδωσε και εκείνος εκεί πάνω το μυαλό για να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε , και μετά λεμέ ότι φταίει κι αυτός ,,,, αστα να πάνε μωρό μου  :) :) :) :) :) :)

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.091
Πόντοι
7.135
Καλημέρα γιατρέσσα!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιώργο μου επειδή δεν διάβασα τι έγραψε ο κύριος εκείνος που κοκκίνισε  δεν μπορώ να απαντήσω . Τώρα αν έβριζε και εκείνος τι να πω ???? :think:
Τέτοια μυαλά κουβαλάνε ας τα χαίρονται ;) , βαρέθηκα να δίνω εξηγήσεις στον κάθε έναν . Γι αυτό μας έδωσε και εκείνος εκεί πάνω το μυαλό για να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε , και μετά λεμέ ότι φταίει κι αυτός ,,,, αστα να πάνε μωρό μου  :) :) :) :) :) :)

Καλημέρα Εύα!! Πάλι σε στενοχωρήσανε μερικά "παλιόπαιδα"!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Εύα!! Πάλι σε στενοχωρήσανε μερικά "παλιόπαιδα"!!

Καλημέρα Μπουμπουκομαρουλινι μου  καλά είμαι κι εγώ , εδώ . εσύ τι μου κάνεις ???
Μπα όχι απλά με εκνευρίζει ώρες ώρες που κάποιοι υποτιμάνε την νοημοσύνη μας όποια και αν είναι αυτή επειδή είμαι και Ξανθιά ………… :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλά είμαι. Ναι μεν είσαι ξανθιά, αλλά κάπου κάπου κάνεις "τεχνητή νοημοσύνη"!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 04.jpg
    04.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 16

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά είμαι. Ναι μεν είσαι ξανθιά, αλλά κάπου κάπου κάνεις "τεχνητή νοημοσύνη"!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είμαι Ξανθιά  και πανέμορφη τσαχπίνα και δροσερή  , και φαντα σου μαρουλομπουμπουκο μου την βαφη την έκανα την παρασκευή οπότε κάνη την επίδραση ,,,,,, Είναι φυτική  βαφη από χυμό Μαρουλιού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Καλα ειμαι και εγώ μωράκι μου αν και ελαφρώς ξενυχτισμένη  και πρωινή πρωινή για τη είχα γιατρό σήμερα καλά είμαι ….. Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά όλα εδώ μέσα που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε ,όπως και εμείς επίσης αλλά και μια συγνώμη  με τον τρόπο που μίλησα  σε ορισμένους , Βεβαία άμα σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου τι θα απαντήσεις ???? εγώ όπως προανέφερα είμαι εδώ για τη γουστάρω το ΣΑΙΤ σαν ΣΑΙΤ αλλά και τους φίλους που έχουμε γνωρίσει εδώ μέσα είτε και από κοντά . Ο καθένας βέβαια για τους λόγους του είναι εδώ και δεν με αφορούν, Θα ήθελα όμως να δουν μερικοί  τα ποστ μου όλα και να μου πει αν έχω μπει εγώ η Η Μαριάννα σε ένα άλλο Θρεντ και έχουμε μιλήσει άσχημα η έχουμε προσβάλει ποτέ κάποιον άσχετα αν έχουμε ακούσει τα εξαμαξια από ορισμένους .
Και αν έχουμε προσβάλει κάποιον δέχομαι να με κάνη ο Αντισθένης ένα Μπαν και τελείωσε το θέμα, (όσο αφορά το άτομο μου ).
Και κακά τα ψέματα εμείς περνάμε καλά και ευχάριστα την ώρα μας εδώ με όλους σας και ελπίζω και εσείς το ίδιο .
Τώρα όσο αφορά τον αγαπητό χρηστή (χυστη) ΓΕΙΑ ΣΟΥ θα σου πω ότι εγώ τελικά βάφω τα μαλλιά μου ξανθά αλλά άλλος το μυαλό του έχει κουδουνηση, σου εξήγησα όπως σου είπα και ποιο πάνω ότι ακαποτα και κωλο δεν κάνουμε Άρα μένει μια Τρύπα το Μουνη ….οκ μέχρι εδώ ???? άρα το τραβελι που ανάφερες δεν κολλάει εδώ 2ον αν δεις όλα τα Ποστ σου και τον τρόπο που γράφεις για την κάθε μια τότε θα καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω για Φώκαιας ,,, θα κατάλαβες προφανώς ότι αυτά που κάνουν εκεί εδώ δεν γίνονται όπως δεν είμαστε  υποχρεωμένες να τα κάνουμε … για αυτό υπάρχει και ο τσατσος η τσατσα για να σου λέει το πρόγραμμα της κάθε μιας  κοπέλας ..και πρόσεχε δεν κατήγορο τον τρόπο που εργάζονται η κοπέλες η συγκεκριμένες  και δεν με νοιάζει το τι κάνει η κάθε μια και με τι τρόπο δουλεύει.
3ον εσύ ανάφερες τον σουβλατζη ως επάγγελμα και από τον τρόπο σου (ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑΟΥΜΕ )  εγώ σου εξέφρασα ότι αν ήμουν ο σουβλατζης θα σου πέταγα τον κουβά με το τζατζίκι στο κεφάλι  άκου εκεί Μάστορα !!!! που πας ρε φίλε στο συνεργείο του αυτοκινήτου  σου ?????
Έλεος ,
Εγώ τουλάχιστον δεν θα έλεγα ρε μάστορα  και γρήγορα . διότι και ο σουβλατζης  ανθρωπος είναι και τον σέβομαι και θα του μιλήσω και ανάλογα με τον τρόπο που θα μου μιλήσει και εκείνος ….
Άρα μην περιμένεις να σε σεβαστώ εσένα εγώ …….
Τώρα αν άλλα ακούνε τα αυτιά σου και άλλα η θεία σου θα σου πω ένα (υπάρχουν και μπατονετες για να τα καθαρίζεις και υπάρχει και κολόνια λεμονάκι να βάζεις εκτός από τα αχαμνα σου και στα αυτιά σου …….
Τώρα όσο για το μουνη μου αν έχει φάει πουτσες η είναι αγαμητο άσε να το κρίνει το βιβλιάριο της τράπεζας μου κι όχι εσύ ,,,
Τέλος το θέμα σου και φιλάκια πολλά για τη θα μου χαλάσει το γαλλικό μου νυχάκι από το πλικτρολογιμα…….
Νιαου Νιαου από μια αθωα μικρή και τσαχπίνα γατούλα που λατρεύει τον γάτο της οπού και αν γυρνάει……… :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

οκ!!κατάλαβα !!!
εσύ κατάλαβες και το αγαπητό Μπουμπουκομαρουλινι- fun club σου?
ισως στα κινέζικα το καταλαβετε καλύτερα!
絕代有佳人, 幽居在空谷;
自云良家子, 零落依草木。
關中昔喪亂, 兄弟遭殺戮;
官高何足論? 不得收骨肉。
世情惡衰歇, 萬事隨轉燭。
夫婿輕薄兒, 新人美如玉。
合昏尚知時, 鴛鴦不獨宿;
但見新人笑, 那聞舊人哭?
在山泉水清, 出山泉水濁。
侍婢賣珠迴, 牽蘿補茅屋。
摘花不插髮, 采柏動盈掬。
天寒翠袖薄, 日暮倚修竹。

αρα καλύτερα να μην επισκεφτω το πορνειον το οποιο εργαζεστε ως κοινες επιχρημασι και να τοποθετησω το πεος μου σε καποιο  :knockinb:αιδειον η πρωκτον :zfuck:(ξεχασα πρωκτος ειναι ακυρος!!)και να παω φωκαίας  :rockon: :rockon:δια την εξυπηρετηση μου και μετα σε κανα σουβλατζιδικο για γυρο με απολα και μπολικο τζατζικι :dancing:!!
αντε βαλε ρε μαστορα και καμμια μεριδα κοτοπουλο με μπόλικο κρεμμυδι και μουστάρδα!!! :dancing: :dancing:

επίσης μπορει να εκφράζομαι απρεπως οπως λετε αλλα δεν βαζω πεη-αιδεια-πρωκτους-στηθη-και ασεμνες σεξουαλικές πράξεις ως avatar!!εχουμε και καποιο επιπεδο ηθικής!
ναουμμμ αμα λαχει!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Η παρενεργια ειναι οτι οσο περισσοτερο περνης τοσο παραπανω θελης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ε ??? τότε να πάρω αν είναι γιατρέ μου όμορφε την συνταγή και γρήγορα στο φαρμακείο  να πάρω το φάρμακο μου :pipa2: ….. κατά της 5 θα είμαι στο φαρμακείο  γλύκα μου :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ναι ε ??? τότε να πάρω αν είναι γιατρέ μου όμορφε την συνταγή και γρήγορα στο φαρμακείο  να πάρω το φάρμακο μου :pipa2: ….. κατά της 5 θα είμαι στο φαρμακείο  γλύκα μου :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Στο φαρμακειο  :think: τρεξε να παρης σειρα(να τους βαλης στη σειρα)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom