Καλα ειμαι και εγώ μωράκι μου αν και ελαφρώς ξενυχτισμένη και πρωινή πρωινή για τη είχα γιατρό σήμερα καλά είμαι ….. Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά όλα εδώ μέσα που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε ,όπως και εμείς επίσης αλλά και μια συγνώμη με τον τρόπο που μίλησα σε ορισμένους , Βεβαία άμα σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου τι θα απαντήσεις ???? εγώ όπως προανέφερα είμαι εδώ για τη γουστάρω το ΣΑΙΤ σαν ΣΑΙΤ αλλά και τους φίλους που έχουμε γνωρίσει εδώ μέσα είτε και από κοντά . Ο καθένας βέβαια για τους λόγους του είναι εδώ και δεν με αφορούν, Θα ήθελα όμως να δουν μερικοί τα ποστ μου όλα και να μου πει αν έχω μπει εγώ η Η Μαριάννα σε ένα άλλο Θρεντ και έχουμε μιλήσει άσχημα η έχουμε προσβάλει ποτέ κάποιον άσχετα αν έχουμε ακούσει τα εξαμαξια από ορισμένους .
Και αν έχουμε προσβάλει κάποιον δέχομαι να με κάνη ο Αντισθένης ένα Μπαν και τελείωσε το θέμα, (όσο αφορά το άτομο μου ).
Και κακά τα ψέματα εμείς περνάμε καλά και ευχάριστα την ώρα μας εδώ με όλους σας και ελπίζω και εσείς το ίδιο .
Τώρα όσο αφορά τον αγαπητό χρηστή (χυστη) ΓΕΙΑ ΣΟΥ θα σου πω ότι εγώ τελικά βάφω τα μαλλιά μου ξανθά αλλά άλλος το μυαλό του έχει κουδουνηση, σου εξήγησα όπως σου είπα και ποιο πάνω ότι ακαποτα και κωλο δεν κάνουμε Άρα μένει μια Τρύπα το Μουνη ….οκ μέχρι εδώ ???? άρα το τραβελι που ανάφερες δεν κολλάει εδώ 2ον αν δεις όλα τα Ποστ σου και τον τρόπο που γράφεις για την κάθε μια τότε θα καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω για Φώκαιας ,,, θα κατάλαβες προφανώς ότι αυτά που κάνουν εκεί εδώ δεν γίνονται όπως δεν είμαστε υποχρεωμένες να τα κάνουμε … για αυτό υπάρχει και ο τσατσος η τσατσα για να σου λέει το πρόγραμμα της κάθε μιας κοπέλας ..και πρόσεχε δεν κατήγορο τον τρόπο που εργάζονται η κοπέλες η συγκεκριμένες και δεν με νοιάζει το τι κάνει η κάθε μια και με τι τρόπο δουλεύει.
3ον εσύ ανάφερες τον σουβλατζη ως επάγγελμα και από τον τρόπο σου (ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑΟΥΜΕ ) εγώ σου εξέφρασα ότι αν ήμουν ο σουβλατζης θα σου πέταγα τον κουβά με το τζατζίκι στο κεφάλι άκου εκεί Μάστορα !!!! που πας ρε φίλε στο συνεργείο του αυτοκινήτου σου ?????
Έλεος ,
Εγώ τουλάχιστον δεν θα έλεγα ρε μάστορα και γρήγορα . διότι και ο σουβλατζης ανθρωπος είναι και τον σέβομαι και θα του μιλήσω και ανάλογα με τον τρόπο που θα μου μιλήσει και εκείνος ….
Άρα μην περιμένεις να σε σεβαστώ εσένα εγώ …….
Τώρα αν άλλα ακούνε τα αυτιά σου και άλλα η θεία σου θα σου πω ένα (υπάρχουν και μπατονετες για να τα καθαρίζεις και υπάρχει και κολόνια λεμονάκι να βάζεις εκτός από τα αχαμνα σου και στα αυτιά σου …….
Τώρα όσο για το μουνη μου αν έχει φάει πουτσες η είναι αγαμητο άσε να το κρίνει το βιβλιάριο της τράπεζας μου κι όχι εσύ ,,,
Τέλος το θέμα σου και φιλάκια πολλά για τη θα μου χαλάσει το γαλλικό μου νυχάκι από το πλικτρολογιμα…….
Νιαου Νιαου από μια αθωα μικρή και τσαχπίνα γατούλα που λατρεύει τον γάτο της οπού και αν γυρνάει………