Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Φίλε οι κοπέλες εδω ασχετα με την δουλειά που κάνουν έχουν και μια υπόληψη. Λοιπόν μη μιλάς άσχημα και τις προσβάλεις. Νομίζω με πιο ευγενικό τρόπο και ποιο ωράιο τρόπο μπορούσες να καταφέρεις περισσότερα.
Καιο στο κάτω κάτω της Γραφής είναι άνθρωποι και αυτές και έχουν ψυχή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!! Γιαυτό σε πρακαλώ μην εκφράζεσαι με άσχημα λόγια
Γεία σου Ευα και Μαριάνα!!!
:priest: :priest: :priest:
για διαβασε καλύτερα την αρχικη μου ερωτηση και τι μου απαντησαν !!!!
τελος παντων !!!πολυ κυρηγμα πεφτει !!
θα παρω καποια απαντηση σχετικα με το θεμα που εχω θεσει?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Πρωτα απο ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙρωτας με ομορφο και ευγενικο τροπο οχι να προσβαλης τα κοριτσια,οπως ολοι μας κανουμε καποιο επαγγελμα και δεν μας αρεση να μας προσβαλουν  :think: :think: :think:
ρε μαστορα μιλαω με την ορολογια του επαγγελματος της κοινης γυναικος!
δεν δουλεουμε ολοι σε μπουρδελλο!!αλλη ορολογια εχει ο καθενας για τη δουλεια του!
στο σουβλατζιδικο οταν δουλευεις σου λενε ρε μαστορα πιασε ενα γυρο με απ ολα και ενα τζατζικι στο 12 και γρηγορα να ουμ!!ειναι προσβολη αυτο?
πως να το εκφρασουμε δηλαδις το θεμα στο μπουρδελλο?με επιστημονικο τρόπο?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ξερει κανεις πια κοπελα ειναι τωρα στο σπιτι ;

Επισκέπτης
για διαβασε καλύτερα την αρχικη μου ερωτηση και τι μου απαντησαν !!!!
τελος παντων !!!πολυ κυρηγμα πεφτει !!
θα παρω καποια απαντηση σχετικα με το θεμα που εχω θεσει?

Γεια σου βρε giasou. Τωρα εσυ θες μια απαντηση στην δειχνω λοιπον στο αβαταρ μου. Και αν δεν σου κανει με γειασου με χαρα σου. Ξερεις δεν πασχουμε απο ενα τριανταρι που δεν θα βαλουμε στο ταμειο. Αλλα πολυ μαγγια ρε αδελφακι μου.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πανέμορφη νέο ελληνική γλώσσα πως σε καταντάνε ορισμένοι και ορισμένες αχ βαχ αβάσταχτα σε μαστιγώνουν κάθε μέρα τα κελεπούρια της ελληνικής διαπαιδαγωγήσεις και ελληνικής  κουλτούρας …..
Τώρα όσο για σένα μορφονιέ και τσαχπίνη  και μπιχτουλογαμισιαρη της Φωκαιας κλπ κλπ κλπ κλπ σου έδωσα μια σαφέστατη απάντηση η οποία είναι ( όχι ακαποτα ,όχι κωλο) άρα ! για να έχουμε μια καλή εξήγηση ούτε από την μια τρύπα μπαίνεις άντυτος και από την άλλη καθόλου, άρα μάστορα  μένει άλλη μια τρυπούλα η οποία Εμείς  αυτή χρησιμοποιούμε για επαγγελματικούς μας σκοπούς και λόγους ,,, άρα τον Ορισμό Τραβελι την αφήνουμε στην απ έξω διότι το Τραβελι έχει μπροστά του 3 καμπανάκια τα οποία πολλοί και πολλές τα τραβάνε για να δούνε αν χτυπάνε καλά το αυγοτάραχο !!! Οκ  τσαχπίνη να ουμ????μεχρι εδώ ορθή η κουβεντούλα??????
Πάμε παρακάτω γιατί στράβωσε το γαλλικό μου στο πληκτρολόγιο του π,ς μου …….
Το αν ψαχνο-υμε πελάτες από το ΝΕΤ  είσαι στα άκρα των μαύρων μεσανυχτων,  αν παρατήρησες εδώ μέσα μπαίνουμε για να μιλάμε με φίλους μας και γνωστούς μας και για εμάς είναι ευπρόσδεκτοι ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, Αλλά δυστυχώς δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες ποιο πίσω για να δεις  τσαχπίνη και βαρβάτε άντρα του Νετ ότι το ποιες είμαστε και το τι κάνουμε … θα μου πεις πουτανες που γαμιεστε επι χρημασι και εγώ θα σου πω ναι έχεις δίκιο αυτές είμαστε και δεν το κρύβουμε και γι αυτό έχουμε δήλωση και το που είμαστε ακριβώς  Αγκυρας 1 …..
Βλέπεις λοιπόν ότι δεν κρυβόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και από μια 19 αρα οθόνη Ναουμε ,  Οπότε  αγοραρε όταν πας για σουβλάκια δεν λες στον σουβλατζη ρε μαλακα φτιάξε μια απ όλα για  και γρήγορα για να μην στα διαλύσω……
Άρα φιλαράκι τσαχπίνικο και νταβραντομαγκα εγώ θα σου πω ένα
Ότι αν ήμουν σουβλατζης θα σου έχωνα την σούβλα με τα κοτόπουλα στον πάτο ..Ναουμ γκεγκε !!!!!! τώρα λοιπόν έχεις τις απαντήσεις ΠΑΡΕ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥ ….. ΑΑΑ και ρε  φιλαράκο  το ΓΝΩΣΤΟ ρητό να το έχεις πάντα στο μυαλό σου (ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ, ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ) ΝΑΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Με εκτιμηση και σεβασμο παντα η μικρη και αθωα γατουλα του Αγκυρας 1 ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Πανέμορφη νέο ελληνική γλώσσα πως σε καταντάνε ορισμένοι και ορισμένες αχ βαχ αβάσταχτα σε μαστιγώνουν κάθε μέρα τα κελεπούρια της ελληνικής διαπαιδαγωγήσεις και ελληνικής  κουλτούρας …..
Τώρα όσο για σένα μορφονιέ και τσαχπίνη  και μπιχτουλογαμισιαρη της Φωκαιας κλπ κλπ κλπ κλπ σου έδωσα μια σαφέστατη απάντηση η οποία είναι ( όχι ακαποτα ,όχι κωλο) άρα ! για να έχουμε μια καλή εξήγηση ούτε από την μια τρύπα μπαίνεις άντυτος και από την άλλη καθόλου, άρα μάστορα  μένει άλλη μια τρυπούλα η οποία Εμείς  αυτή χρησιμοποιούμε για επαγγελματικούς μας σκοπούς και λόγους ,,, άρα τον Ορισμό Τραβελι την αφήνουμε στην απ έξω διότι το Τραβελι έχει μπροστά του 3 καμπανάκια τα οποία πολλοί και πολλές τα τραβάνε για να δούνε αν χτυπάνε καλά το αυγοτάραχο !!! Οκ  τσαχπίνη να ουμ????μεχρι εδώ ορθή η κουβεντούλα??????
Πάμε παρακάτω γιατί στράβωσε το γαλλικό μου στο πληκτρολόγιο του π,ς μου …….
Το αν ψαχνο-υμε πελάτες από το ΝΕΤ  είσαι στα άκρα των μαύρων μεσανυχτων,  αν παρατήρησες εδώ μέσα μπαίνουμε για να μιλάμε με φίλους μας και γνωστούς μας και για εμάς είναι ευπρόσδεκτοι ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, Αλλά δυστυχώς δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες ποιο πίσω για να δεις  τσαχπίνη και βαρβάτε άντρα του Νετ ότι το ποιες είμαστε και το τι κάνουμε … θα μου πεις πουτανες που γαμιεστε επι χρημασι και εγώ θα σου πω ναι έχεις δίκιο αυτές είμαστε και δεν το κρύβουμε και γι αυτό έχουμε δήλωση και το που είμαστε ακριβώς  Αγκυρας 1 …..
Βλέπεις λοιπόν ότι δεν κρυβόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και από μια 19 αρα οθόνη Ναουμε ,  Οπότε  αγοραρε όταν πας για σουβλάκια δεν λες στον σουβλατζη ρε μαλακα φτιάξε μια απ όλα για  και γρήγορα για να μην στα διαλύσω……
Άρα φιλαράκι τσαχπίνικο και νταβραντομαγκα εγώ θα σου πω ένα
Ότι αν ήμουν σουβλατζης θα σου έχωνα την σούβλα με τα κοτόπουλα στον πάτο ..Ναουμ γκεγκε !!!!!! τώρα λοιπόν έχεις τις απαντήσεις ΠΑΡΕ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥ ….. ΑΑΑ και ρε  φιλαράκο  το ΓΝΩΣΤΟ ρητό να το έχεις πάντα στο μυαλό σου (ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ, ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ) ΝΑΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Με εκτιμηση και σεβασμο παντα η μικρη και αθωα γατουλα του Αγκυρας 1 ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

αλλα λεει η θειά μου κι αλλα ακουν τα αφτια μου!!!
νομίζω οτι εχεις μπερδεψει τις βουρτσες με τις π...ες!!
επίσης δεν εχω 19 οθόνη!
σου πα οτι ψάχνεις πελάτες απο ΝΕΤ?μήπως εχεις φαντασιωσεις?για διάβασε καλύτερα!!
η ΦΩΚΑΙΑΣ που κολλάει?
τι σχέση  εχει η σουβλα - τα κοτοπουλα - ο σουβλατζης - ο πάτος - κωλομπαράς - πούστης κλπ?
εγω ειπα μόνο για γύρο με απολα και ενα  τζατζικι!!εσυ μεγάλωσες την παραγγελία !!!
σούβλα στο πάτο?και να σουβλιστω?και να γίνω και πουστης φέτος?
νομίζω οτι  μικρη και αθωα γατουλα ΜΑς (στη χώρα της πούτσας το μουνί είναι αγάμητο)!!!
αμα λάχει να ουμμμμμμ!!!

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
αλλα λεει η θειά μου κι αλλα ακουν τα αφτια μου!!!
νομίζω οτι εχεις μπερδεψει τις βουρτσες με τις π...ες!!
επίσης δεν εχω 19 οθόνη!
σου πα οτι ψάχνεις πελάτες απο ΝΕΤ?μήπως εχεις φαντασιωσεις?για διάβασε καλύτερα!!
η ΦΩΚΑΙΑΣ που κολλάει?
τι σχέση  εχει η σουβλα - τα κοτοπουλα - ο σουβλατζης - ο πάτος - κωλομπαράς - πούστης κλπ?
εγω ειπα μόνο για γύρο με απολα και ενα  τζατζικι!!εσυ μεγάλωσες την παραγγελία !!!
σούβλα στο πάτο?και να σουβλιστω?και να γίνω και πουστης φέτος?
νομίζω οτι  μικρη και αθωα γατουλα ΜΑς (στη χώρα της πούτσας το μουνί είναι αγάμητο)!!!
αμα λάχει να ουμμμμμμ!!!
φίλε μου φαίνεται οτι είσαι απο άλλο πλανήτη και δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε όλοι.
Για να στο κάνω 5λεπτα μπάς και το καταλάβεις:
Όπως σου είπα και πιο πάνω οι κοπέλες έχουν ψυχή και έιναι άνθρωποι πάνω απόλα. Γιαυτό και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ρωτάς "τι γαμήσι κάνεις? κάνεις ακάποτα απο τον κώλο" κλπ. Απλά για να μην την προσβάλεις το λές με ποιό εκλεπτισμένο τρόπο όπως "τι υπηρεσίες προσφέρεις? κλπ"
Γιαυτό μην παρεξηγήσαι αν στα "χώνουν". Αν θες να ρωτήσεις έτσι όπως τα λές πάς απο κεί που δουλέυουν και ρωτάς και δεν κάθεσαι πισω απο μια οθόνη και κάνεις τον καμπόσο, γκέκε? Γιατί αν κοιτάξεις σε πολλά πόστ δεν θα δείς κανέναν μα κανέναν να μιλάει έτσι άσχημα όπως εσυ στις κοπέλλες.
Γιαυ΄το άν είσαι εντάξει θα πρέπει να τους ζητήσεις συγνώμη.
Όσο για το σουβλατζίδικο που ανέφερες, δούλευα πρίν απο 10 χρόνια στην αθηνάς. Ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε κανείς να μιλήσει έτσι άσχημα και να βρίσει στο μαγαζί, δεδομένου οτι στο μαγαζί έρχόντουσαν άπο κοπέλες που δούλευαν στο δρόμο(προσέχεις πως μιλάω? δεν χρησιμοποιώ ποτέ κακές εκφράσεις), προστάτες, πρεζόνια κλπ.Κανείς μα κανείς απο αυτούς ποτέ μα ποτέ στα 5 χρόνια που δούλευα στο μαγαζί δεν χρησιμοποίησε άσχημες εκφράσεις
Για να μαθεις μεικά πράγματα

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
φίλε μου φαίνεται οτι είσαι απο άλλο πλανήτη και δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε όλοι.
Για να στο κάνω 5λεπτα μπάς και το καταλάβεις:
Όπως σου είπα και πιο πάνω οι κοπέλες έχουν ψυχή και έιναι άνθρωποι πάνω απόλα. Γιαυτό και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ρωτάς "τι γαμήσι κάνεις? κάνεις ακάποτα απο τον κώλο" κλπ. Απλά για να μην την προσβάλεις το λές με ποιό εκλεπτισμένο τρόπο όπως "τι υπηρεσίες προσφέρεις? κλπ"
Γιαυτό μην παρεξηγήσαι αν στα "χώνουν". Αν θες να ρωτήσεις έτσι όπως τα λές πάς απο κεί που δουλέυουν και ρωτάς και δεν κάθεσαι πισω απο μια οθόνη και κάνεις τον καμπόσο, γκέκε? Γιατί αν κοιτάξεις σε πολλά πόστ δεν θα δείς κανέναν μα κανέναν να μιλάει έτσι άσχημα όπως εσυ στις κοπέλλες.
Γιαυ΄το άν είσαι εντάξει θα πρέπει να τους ζητήσεις συγνώμη.
Όσο για το σουβλατζίδικο που ανέφερες, δούλευα πρίν απο 10 χρόνια στην αθηνάς. Ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε κανείς να μιλήσει έτσι άσχημα και να βρίσει στο μαγαζί, δεδομένου οτι στο μαγαζί έρχόντουσαν άπο κοπέλες που δούλευαν στο δρόμο(προσέχεις πως μιλάω? δεν χρησιμοποιώ ποτέ κακές εκφράσεις), προστάτες, πρεζόνια κλπ.Κανείς μα κανείς απο αυτούς ποτέ μα ποτέ στα 5 χρόνια που δούλευα στο μαγαζί δεν χρησιμοποίησε άσχημες εκφράσεις
Για να μαθεις μεικά πράγματα

Ενα μεγάλο μπράβο σου

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημερα μαγκες καλυτερα ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ αφου δεν μπορη η δεν θελη να καταλαβη :think: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε κανείς να μιλήσει έτσι άσχημα και να βρίσει στο μαγαζί, δεδομένου οτι στο μαγαζί έρχόντουσαν άπο κοπέλες που δούλευαν στο δρόμο(προσέχεις πως μιλάω? δεν χρησιμοποιώ ποτέ κακές εκφράσεις), προστάτες, πρεζόνια κλπ.Κανείς μα κανείς απο αυτούς ποτέ μα ποτέ στα 5 χρόνια που δούλευα στο μαγαζί δεν χρησιμοποίησε άσχημες εκφράσεις
Για να μαθεις μερικά πράγματα
(Ισχυει ολη η παραθεση αλλα για οικονομια χωρου εσβησα την μιση)(αναφερομαι στον αλλον οχι σε εσενα που εκανα παραθεση)προς αποφυγη παρεξηγησεως.
Ειμαι σημερα 50 χρονων απο τα 17 ειμαι στις πιατσες ποσα χρονια ;ποτε μα ποτε δεν αναφερα τη λεξη π..τανα στα κοριτσια των σπιτιων αυτων.
Λιγη ΣΕΒΑΣΗ δεν βλαπτη,(για να σεβαστουν και εσενα) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι, καθε ενας-μια κανουμε καποια δουλεια πρεπη να σεβεσαι την καθε δουλεια που κανη ο καθε ενας καθε μια :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.969
Πόντοι
22.785
(Ισχυει ολη η παραθεση αλλα για οικονομια χωρου εσβησα την μιση)(αναφερομαι στον αλλον οχι σε εσενα που εκανα παραθεση)προς αποφυγη παρεξηγησεως.
Ειμαι σημερα 50 χρονων απο τα 17 ειμαι στις πιατσες ποσα χρονια ;ποτε μα ποτε δεν αναφερα τη λεξη π..τανα στα κοριτσια των σπιτιων αυτων.
Λιγη ΣΕΒΑΣΗ δεν βλαπτη,(για να σεβαστουν και εσενα) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι, καθε ενας-μια κανουμε καποια δουλεια πρεπη να σεβεσαι την καθε δουλεια που κανη ο καθε ενας καθε μια :think:
σωστος ο φιλος μου giorgos58...............
οταν δεν μπορει καποιος να σεβασθη τον εαυτο του κ το σπιτι του
μην περιμενης να σεβασθη κ ορισμενα ευαισθητα πραγματα..........

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Καλημέρα μωρό μου γλυκό και όμορφο . ελπίζω να είσαι καλά και να πέρασες ένα καλό σαββατοκύριακο ήρεμο και χαλαρό ……. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημέρα μωρό μου γλυκό και όμορφο . ελπίζω να είσαι καλά και να πέρασες ένα καλό σαββατοκύριακο ήρεμο και χαλαρό ……. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*
Καλα ειμαι εσυ τι κανης

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλημέρα στο κορίτσι το γλυκό

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*
Καλα ειμαι εσυ τι κανης

Καλα ειμαι και εγώ μωράκι μου αν και ελαφρώς ξενυχτισμένη  και πρωινή πρωινή για τη είχα γιατρό σήμερα καλά είμαι ….. Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά όλα εδώ μέσα που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε ,όπως και εμείς επίσης αλλά και μια συγνώμη  με τον τρόπο που μίλησα  σε ορισμένους , Βεβαία άμα σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου τι θα απαντήσεις ???? εγώ όπως προανέφερα είμαι εδώ για τη γουστάρω το ΣΑΙΤ σαν ΣΑΙΤ αλλά και τους φίλους που έχουμε γνωρίσει εδώ μέσα είτε και από κοντά . Ο καθένας βέβαια για τους λόγους του είναι εδώ και δεν με αφορούν, Θα ήθελα όμως να δουν μερικοί  τα ποστ μου όλα και να μου πει αν έχω μπει εγώ η Η Μαριάννα σε ένα άλλο Θρεντ και έχουμε μιλήσει άσχημα η έχουμε προσβάλει ποτέ κάποιον άσχετα αν έχουμε ακούσει τα εξαμαξια από ορισμένους .
Και αν έχουμε προσβάλει κάποιον δέχομαι να με κάνη ο Αντισθένης ένα Μπαν και τελείωσε το θέμα, (όσο αφορά το άτομο μου ).
Και κακά τα ψέματα εμείς περνάμε καλά και ευχάριστα την ώρα μας εδώ με όλους σας και ελπίζω και εσείς το ίδιο .
Τώρα όσο αφορά τον αγαπητό χρηστή (χυστη) ΓΕΙΑ ΣΟΥ θα σου πω ότι εγώ τελικά βάφω τα μαλλιά μου ξανθά αλλά άλλος το μυαλό του έχει κουδουνηση, σου εξήγησα όπως σου είπα και ποιο πάνω ότι ακαποτα και κωλο δεν κάνουμε Άρα μένει μια Τρύπα το Μουνη ….οκ μέχρι εδώ ???? άρα το τραβελι που ανάφερες δεν κολλάει εδώ 2ον αν δεις όλα τα Ποστ σου και τον τρόπο που γράφεις για την κάθε μια τότε θα καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω για Φώκαιας ,,, θα κατάλαβες προφανώς ότι αυτά που κάνουν εκεί εδώ δεν γίνονται όπως δεν είμαστε  υποχρεωμένες να τα κάνουμε … για αυτό υπάρχει και ο τσατσος η τσατσα για να σου λέει το πρόγραμμα της κάθε μιας  κοπέλας ..και πρόσεχε δεν κατήγορο τον τρόπο που εργάζονται η κοπέλες η συγκεκριμένες  και δεν με νοιάζει το τι κάνει η κάθε μια και με τι τρόπο δουλεύει.
3ον εσύ ανάφερες τον σουβλατζη ως επάγγελμα και από τον τρόπο σου (ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑΟΥΜΕ )  εγώ σου εξέφρασα ότι αν ήμουν ο σουβλατζης θα σου πέταγα τον κουβά με το τζατζίκι στο κεφάλι  άκου εκεί Μάστορα !!!! που πας ρε φίλε στο συνεργείο του αυτοκινήτου  σου ?????
Έλεος ,
Εγώ τουλάχιστον δεν θα έλεγα ρε μάστορα  και γρήγορα . διότι και ο σουβλατζης  ανθρωπος είναι και τον σέβομαι και θα του μιλήσω και ανάλογα με τον τρόπο που θα μου μιλήσει και εκείνος ….
Άρα μην περιμένεις να σε σεβαστώ εσένα εγώ …….
Τώρα αν άλλα ακούνε τα αυτιά σου και άλλα η θεία σου θα σου πω ένα (υπάρχουν και μπατονετες για να τα καθαρίζεις και υπάρχει και κολόνια λεμονάκι να βάζεις εκτός από τα αχαμνα σου και στα αυτιά σου …….
Τώρα όσο για το μουνη μου αν έχει φάει πουτσες η είναι αγαμητο άσε να το κρίνει το βιβλιάριο της τράπεζας μου κι όχι εσύ ,,,
Τέλος το θέμα σου και φιλάκια πολλά για τη θα μου χαλάσει το γαλλικό μου νυχάκι από το πλικτρολογιμα…….
Νιαου Νιαου από μια αθωα μικρή και τσαχπίνα γατούλα που λατρεύει τον γάτο της οπού και αν γυρνάει……… :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χαίρομε μωρό μου  :happy:,, το αβαταρ σου με τρελαίνει  ξέρεις :bounce-glasses: ,, είμαστε ίδιες καλέ με αυτή, (στα βυζάκια) :boobies: :boobies: :tits: :tits: :tits:

Το γνωρίζω γιατί τα έχω γευτεί τα βυζάκια σου , αλλά  και από σέρβις είσαι τέλεια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom