You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Γεια σου life
Γεια σου Γιωργη.....Ατενιζουμε λοιπον το καλοκαιρι......και το μινι τηs απεναντι.....
οκ!!κατάλαβα !!!
εσύ κατάλαβες και το αγαπητό Μπουμπουκομαρουλινι- fun club σου?
ισως στα κινέζικα το καταλαβετε καλύτερα!
絕代有佳人, 幽居在空谷;
自云良家子, 零落依草木。
關中昔喪亂, 兄弟遭殺戮;
官高何足論? 不得收骨肉。
世情惡衰歇, 萬事隨轉燭。
夫婿輕薄兒, 新人美如玉。
合昏尚知時, 鴛鴦不獨宿;
但見新人笑, 那聞舊人哭?
在山泉水清, 出山泉水濁。
侍婢賣珠迴, 牽蘿補茅屋。
摘花不插髮, 采柏動盈掬。
天寒翠袖薄, 日暮倚修竹。
αρα καλύτερα να μην επισκεφτω το πορνειον το οποιο εργαζεστε ως κοινες επιχρημασι και να τοποθετησω το πεος μου σε καποιο αιδειον η πρωκτον (ξεχασα πρωκτος ειναι ακυρος!!)και να παω φωκαίας δια την εξυπηρετηση μου και μετα σε κανα σουβλατζιδικο για γυρο με απολα και μπολικο τζατζικι !!
αντε βαλε ρε μαστορα και καμμια μεριδα κοτοπουλο με μπόλικο κρεμμυδι και μουστάρδα!!!
επίσης μπορει να εκφράζομαι απρεπως οπως λετε αλλα δεν βαζω πεη-αιδεια-πρωκτους-στηθη-και ασεμνες σεξουαλικές πράξεις ως avatar!!εχουμε και καποιο επιπεδο ηθικής!
ναουμμμ αμα λαχει!!
Kαλησπερα Giasou!! Με την Εύα έχω μιλήσει δυο φορες και μπορώ να σου πω, με κάθε ειλικρίνεια, ότι είναι ιδιαίτερα φιλική και πολιτισμένη όπως είναι και η Μαριάννα. Δεν ανήκω σε κανένα φαν-κλαμπ ή σωματείο παρά μονο στο Τ(εχνικό)Ε(πιμελητήριο)Ε(λλάδας). Πρέπει, κατά τη γνώμη μου βέβαια, να αναρωτηθείς για ποιό συγκεκριμένο λογο γίνεται εκ μέρους σου αυτή η ανούσια αντιπαράθεση.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Το καλοκαιρι ερχεται και με τα μινι γινεται χαμος μας βγαζουν τα ματια μας αποσιντονιζουνΓεια σου Γιωργη.....Ατενιζουμε λοιπον το καλοκαιρι......και το μινι τηs απεναντι.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Το καλοκαιρι ερχεται και με τα μινι γινεται χαμος μας βγαζουν τα ματια μας αποσιντονιζουν
Ηδη απο τωρα τα φορανε..........εχω και μια λογιστρια απεναντι μου.....που το εχει μακρυ ωs το....λαιμο(χιχιχιχι)
Δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη......Το Ευακι θα πληρωσει τα...σπασμενα.....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Αμα την εχεις απεναντι καταλαβα τη δουλεια κανης σε προπονηΗδη απο τωρα τα φορανε..........εχω και μια λογιστρια απεναντι μου.....που το εχει μακρυ ωs το....λαιμο(χιχιχιχι)
Δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη......Το Ευακι θα πληρωσει τα...σπασμενα.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Αμα την εχεις απεναντι καταλαβα τη δουλεια κανης σε προπονη
Ειναι το τζαμι καταλαβεs......Κι αυτοι που φτιαχνουν τα τζαμια τα κανουν διαφανη ....οι ατιμοι !!!!!!!
Δυο καταπρασινα ματακια εχω και κινδυνευουν να μου πεταχτουν απ εξω........Να τηs μιλησω λεs για το ....Rexona????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
τι κανεις Ευακι?
Καλησπέρα μωρό μου , καλά είμαι . εσύ ?????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Καλησπέρα μωρό μου , καλά είμαι . εσύ ?????
Eμειs μωρο μου δεν ειμαστε καλα.............
σε βλεπουμε εκει μοναχουλα σου να......κρυωνειs και στεναχωριομαστε που ειμαστε εκει να σε ζεστανουμε!!!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Χαιρετω ολη την παρεα μα πιο πολυ τιs δυο ναζιαρογατεs Μαριανα και Ευακι!!!!!!!!!
Καλησπέρα και σε εσένα Λαιφ μου ……… καλά είσαι ?????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Καλησπέρα και σε εσένα Λαιφ μου ……… καλά είσαι ?????
Τωρα που μου μιλησεs..........ειμαι πολυ καλυτερα μωρο μου!!!!!!!
Μου εχειs ανεβασει την διαθεση και κατι αλλο......αλλα ειμαι τζεντλεμαν και δεν το λεω...χαχαχαχαχα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Eμειs μωρο μου δεν ειμαστε καλα.............
σε βλεπουμε εκει μοναχουλα σου να......κρυωνειs και στεναχωριομαστε που ειμαστε εκει να σε ζεστανουμε!!!!!!
Μωρό μου δεν κρυώνω ;), ίσα ίσα που ζεσταίνομε έχω πολλές εξάψεις ίσως να φταίει η άνοιξη η που ανοίγει ο καιρός η που θέλω να καλοκαιριάσει και να βγάλω την κορμαρα μου στης παραλίες ;) , Αλλά θα ήθελα πολύ να πάμε παρεουλα για μπανακι και να μου βάλεις λαδακι σε όλα τα σημεία του σώματος μου Νιαου Νιαου
Θα είμαι και χαδιάρα γατούλα στην ξαπλώστρα νιαου μωρό μου ……
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Αχ ναι μωρο μου.....εχω μπολικο λαδι για αυτη τη χρηση!!!!!!!! Και πρεπει να το καταναλωσω ολο αυτη τη σεζον....Μωρό μου δεν κρυώνω ;), ίσα ίσα που ζεσταίνομε έχω πολλές εξάψεις ίσως να φταίει η άνοιξη η που ανοίγει ο καιρός η που θέλω να καλοκαιριάσει και να βγάλω την κορμαρα μου στης παραλίες ;) , Αλλά θα ήθελα πολύ να πάμε παρεουλα για μπανακι και να μου βάλεις λαδακι σε όλα τα σημεία του σώματος μου Νιαου Νιαου
Να βαλουμε ομωs στη ξαπλωστρα κι ενα ...παραβαν.......γιατι το λαδι δεν θελει φωs....Στα σκοταδια οτι γινει.......
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλα ρε παραλια και παραβαν γινεταιΑχ ναι μωρο μου.....εχω μπολικο λαδι για αυτη τη χρηση!!!!!!!! Και πρεπει να το καταναλωσω ολο αυτη τη σεζον....
Να βαλουμε ομωs στη ξαπλωστρα κι ενα ...παραβαν.......γιατι το λαδι δεν θελει φωs....Στα σκοταδια οτι γινει.......
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Καλα ρε παραλια και παραβαν γινεται
Δεν ξερω αν γινεται............Παντωs σιγουρα λαδι και Ευακι απειραχτη απο μενα.....αυτο στο δηλωνω ανεπιφυλακτα....δεν γινεται!!!!!!!!!!!!! Θα την φαω αυτην και το λαδι μαζι!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Χαδιαρα γατουλα αλλα τα νυχια μεσα οχι εξωΜωρό μου δεν κρυώνω ;), ίσα ίσα που ζεσταίνομε έχω πολλές εξάψεις ίσως να φταίει η άνοιξη η που ανοίγει ο καιρός η που θέλω να καλοκαιριάσει και να βγάλω την κορμαρα μου στης παραλίες ;) , Αλλά θα ήθελα πολύ να πάμε παρεουλα για μπανακι και να μου βάλεις λαδακι σε όλα τα σημεία του σώματος μου Νιαου Νιαου
Εξαψεις τι να φταιη
Λαδι και στις φτερνες;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Τι ειναι και θα την φας κουνελιΔεν ξερω αν γινεται............Παντωs σιγουρα λαδι και Ευακι απειραχτη απο μενα.....αυτο στο δηλωνω ανεπιφυλακτα....δεν γινεται!!!!!!!!!!!!! Θα την ΦΑΩ ΑΥΤΗΝ και το λαδι μαζι!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K