Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Τι ειναι και θα την φας κουνελι :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
Αν και τα ζυγωματικα του κουνελιου μοιαζουν με αυτα τηs γαταs..............μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι προκειται για γατα.......Τωρα που το λεs ,  χμμμμμμμμμμμμ  ντυμενη σε κουνελακι δεν θα μου κακοπεφτε!!!!!!!!!!!!!
Μονο που σε αυτη την περιπτωση  δεν θαχα την υπομονη να την φαω στιφαδο......Ωμη θα την ετρωγα!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αν και τα ζυγωματικα του κουνελιου μοιαζουν με αυτα τηs γαταs..............μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι προκειται για γατα.......Τωρα που το λεs ,  χμμμμμμμμμμμμ   ντυμενη σε κουνελακι δεν θα μου κακοπεφτε!!!!!!!!!!!!!
Μονο που σε αυτη την περιπτωση  δεν θαχα την υπομονη να την φαω στιφαδο......Ωμη θα την ετρωγα!!!!
Ντυμενη κουνελακι!καλυτερα ξεντυμενο κουνελακι
Ακου εκει ΩΜΗ κανιβαλε ε κανιβαλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Όχι μωρό μου έχω αλλεργία στης κουνελοουριτσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα ειναι φυσικη η τριχα μαναρι μου.....αλλωστε για ποσο θα το φοραs νομιζειs????  για 1  δευτερολεπτο???
μετα θα το ξεσχισω  με τα δοντια μου....

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα... τι κανει ο καλος ο κοσμος?  :) τι κανεις Ευακι ολα καλα?

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
(Ισχυει ολη η παραθεση αλλα για οικονομια χωρου εσβησα την μιση)(αναφερομαι στον αλλον οχι σε εσενα που εκανα παραθεση)προς αποφυγη παρεξηγησεως.
Ειμαι σημερα 50 χρονων απο τα 17 ειμαι στις πιατσες ποσα χρονια ;ποτε μα ποτε δεν αναφερα τη λεξη π..τανα στα κοριτσια των σπιτιων αυτων.
Λιγη ΣΕΒΑΣΗ δεν βλαπτη,(για να σεβαστουν και εσενα) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι, καθε ενας-μια κανουμε καποια δουλεια πρεπη να σεβεσαι την καθε δουλεια που κανη ο καθε ενας καθε μια :think:
φίλε Γιώργο ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα γιατί δεν έθιξα ποτε τις παραπάνω κυρίες (γιατί τις θεωρώ κυρίες, άσχετα με τι δουλειά κάνουν )
είμαι 45 χρονών και έχω 20 χρόνια στιην πιάτσα και όπως και συ ποτέ δεν μίλησα άσχημα σε καμιά απο τις κυρίες που εργάζονται. γιαυτό μην ασχολούμαστε άλλο με αυτόν

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και γω καλα ειμαι γειτονισσα...σπιτι αραζω... εσυ στην δουλεια...?  χαθηκαμε!!!    :)  (κατι εκανα λαθος πριν και βγηκε λιγο περιεργη η απαντηση)  :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
και γω καλα ειμαι γειτονισσα...σπιτι αραζω... εσυ στην δουλεια...?  χαθηκαμε!!!    :)  (κατι εκανα λαθος πριν και βγηκε λιγο περιεργη η απαντηση)   :P

Γειτονισα ειναι???????????  Εχειs για γειτονισα  τετοια  γατουλα?????????
Μαλλον πρεπει ναρθω απ τη ...γειτονια!!!!!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
και γω καλα ειμαι γειτονισσα...σπιτι αραζω... εσυ στην δουλεια...?  χαθηκαμε!!!    :)  (κατι εκανα λαθος πριν και βγηκε λιγο περιεργη η απαντηση)   :P

Ευτυχώς που έχω εσένα εκεί γείτονα και ομορφαίνει η περιοχή με τα ωραία μπουτάκια σου και μπρατσακια σου :rockon: :rockon: :rockon: ,, Αλλά αυτά τα μποξερακια σου αγάπη μου με ξεσηκώνουν άσχημα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: . την επόμενη φορά να φοράς με τον ΤΑΣ  (τασμανο) από τα καρτούν ………. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο.κ....εγινε! Ταζ θελεις...Ταζ θα εχεις! δν χαλαω εγω χατηρια σε τετοιες ομορφιες...!  ;) πρεπει να το κανονησουμε ομως...παει καιρος απο τοτε  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ευτυχώς που έχω εσένα εκεί γείτονα και ομορφαίνει η περιοχή με τα ωραία μπουτάκια σου και μπρατσακια σου :rockon: :rockon: :rockon: ,, Αλλά αυτά τα μποξερακια σου αγάπη μου με ξεσηκώνουν άσχημα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: . την επόμενη φορά να φοράς με τον ΤΑΣ  (τασμανο) από τα καρτούν ………. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αρα  το δικο μου μποξερακι που γραφει.....εισοδοs αυστηρα για γατεs!!!!!      να μην το φοραω λεs ε????????

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ο.κ....εγινε! Ταζ θελεις...Ταζ θα εχεις! δν χαλαω εγω χατηρια σε τετοιες ομορφιες...!   ;) πρεπει να το κανονησουμε ομως...παει καιρος απο τοτε   ;)

Ναι όντως έχεις δίκιο μωρό μου αλλά με τα ωράρια που έχω και με τα τρεξίματα μου πότε να προλάβω ??? :'( :'( :'( :'(
Βεβαία είναι και χαζομάρα να είμαστε δυο στενά εγώ από εσένα και εσύ από εμένα και να μην βρεθούμε :grin: :grin: :grin:, αλλά πιστεύω ότι θα τα πούμε πολύ σύντομα με τον Ταζ σου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αρα  το δικο μου μποξερακι που γραφει.....εισοδοs αυστηρα για γατεs!!!!!      να μην το φοραω λεs ε????????

Εννοείτε ότι θα το φοράς πάντα αυτό το μποξερακι μωρό μου ,,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μόνο για Γατούλες τσαχπίνες και αλανιάρες και δροσερές  Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραια... πιστευω θα κανουμε καλη ...παρεα οι 3 μας... εγω εσυ κ ο ταζ    ;)    

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Εννοείτε ότι θα το φοράς πάντα αυτό το μποξερακι μωρό μου ,,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μόνο για Γατούλες τσαχπίνες και αλανιάρες και δροσερές  Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α  μια μικρη  αλλα βασικη λεπτομερεια........Ειναι κατασκευασμενο απο ειδικο υλικο....Δεν χρησιμοποιειs χερια για το σκισιμο....Μονο δοντια !!!!!!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ωραια... πιστευω θα κανουμε καλη ...παρεα οι 3 μας... εγω εσυ κ ο ταζ    ;)    

Εννοείτε
ότι θα κάνουμε καλή παρέα ειδικά με τον Ταζ μωρό μου ,,,,, :fuck2:
Αρκεί να είναι ανήσυχος και τσαχπίνης  και πάνω απ όλα να τα δίνει ολαααα :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :2funny: :2funny: :2funny:

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ennoeitai!!! o taz ta dinei panta ola....  :) opote kselaskareis... steile mou gia potaki xalara kai tazanies....  ;)  ;)  ;)  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom