Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
pou na deis egw mwro mou.!!! (akomi to exw to karoumpalo apo to xtipima.!!!)xaxaxa filia

Χι χι χι το θυμαμαι δεν εχει ξαναγινει αυτο. Αλλα βρε παιδι μου τι υψος και αυτο?????????????????????????????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα, γατουλα με το νιαουρισμα το συνεχομενο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μωρό μου είναι η περίοδος που ζευγαρώνουν η γατούλες γι αυτό νιαουρίζω συνέχεια και όχι τίποτε άλλο έτσι όπως κάθομαι στην μάντρα βλέπω την ανεμοδαρμένη να την χτυπάει ο αέρας δεξιά και αριστερά στης λαμαρίνες  και στα κεραμιδιά της αγκύρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ,,,,,και μου κόβετε ο οίστρος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,,, Μαρούλια σωσεμε έλα μαζεψετην γιατι εχτές την είδα να τρέχει στο σούπερ μάρκετ και να παίρνει ένα τελάρο Μαρούλια Μεγάρων και να κάνη ερωτική εξομολόγηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα  Εμιλυ Βροντε από τα ανεμοδαρμένα ύψη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σήμερα μπορείς να βγεις έξω γλυκιά μου δεν φυσάει βοριαδάκι και απ ότι είδα στο Μετεο θα έχει άπνοια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ηρωίδα λεγόταν Κατερίνα Έρνσο ξεσαλωμένη ξανθιά. Υποθέτω ότι ο Φαρκέλι πρέπει να είναι ο περίφημος Χιθκλιφ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Φιλακια κοριτσαροι μου.............Οπου θελω εγω ομωs ε????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
    Χι χι χι το θυμαμαι δεν εχει ξαναγινει αυτο. Αλλα βρε παιδι μου τι υψος και αυτο?????????????????????????????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γελαω χωρις να ξερω με το καρουμπαλο (στο κρεβατι στην πορτα στο ταβανι) τι εγινε ;:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Η ηρωίδα λεγόταν Κατερίνα Έρνσο ξεσαλωμένη ξανθιά. Υποθέτω ότι ο Φαρκέλι πρέπει να είναι ο περίφημος Χιθκλιφ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπουμπουκομαρουλινακη μου αφου ερεις οτι ειμαι μικρη αθωα και αβγαλτη ξανθια γατουλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκανα και εγω ενα μικρο λαθακι οσο παταει το αλανιαρικο γατακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μωρό μου είναι η περίοδος που ζευγαρώνουν η γατούλες γι αυτό νιαουρίζω συνέχεια και όχι τίποτε άλλο έτσι όπως κάθομαι στην μάντρα βλέπω την ανεμοδαρμένη να την χτυπάει ο αέρας δεξιά και αριστερά στης λαμαρίνες  και στα κεραμιδιά της αγκύρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ,,,,,και μου κόβετε ο οίστρος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,,, Μαρούλια σωσεμε έλα μαζεψετην γιατι εχτές την είδα να τρέχει στο σούπερ μάρκετ και να παίρνει ένα τελάρο Μαρούλια Μεγάρων και να κάνη ερωτική εξομολόγηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άμα πρόκειται να σου κοπεί ο οίστρος, τοτε κατι δραστικό πρέπει να κάνεις!! Η συμβουλή μου είναι: Πινε μαρουλοζουμο τρεις φορες την ημέρα και θα δεν θα σου κοπεί η όρεξη για σεξ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Χαζοπνευμα ανοητης λυσσασμενης γατας που δεν μπορεσε ποτε να πεταξει, οσο οιστρο και αν εχει, απο το αγγιγμα του ενος μαρουλομπουμπουκου. Μα οσο και να ψαχνεις δευτερος δεν δεν δεν. :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μπα απο σενα δεν κοβεται καμια φορα ο οιστρος καθε μερα και περισσοτερο αυξανεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπα απο σενα δεν κοβεται καμια φορα ο οιστρος καθε μερα και περισσοτερο αυξανεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστηχως και πιστεψε με εχουμε μεγαλο προβλημα στην γειτονια με το κολονιαουρισμα της . Μαζευουν υπογραφες οι γειτονες για να την ξαποστειλουν  Δεν εχει αφησει αρσενικο για αρσενικο σε ησυχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gappag

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
21
Πόντοι
1
Συγνώμη που παρεμβαίνω ως άκαιρος, επειδή όμως δεν μένω στην Αθήνα, μήπως υπάρχει το Αγκύρας σε site γιατί βλέπω ότι τα κορίτσια έχουν φωτογραφίες και είναι θεές. Ενημερώστε μας και μας τους ετεροδημότες που ερχόμαστε μία στο τόσο στην πρωτεύουσα!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
     Δυστηχως και πιστεψε με εχουμε μεγαλο προβλημα στην γειτονια με το κολονιαουρισμα της . Μαζευουν υπογραφες οι γειτονες για να την ξαποστειλουν  Δεν εχει αφησει αρσενικο για αρσενικο σε ησυχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διαδώσεις καλέ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Για μένα μωρση μαζεύουν υπογραφές η για σένα που κάθε βράδι χτυπιεσε στους τσίγκους και από τον θόρυβο δεν κλείνει μάτι ούτε αρσενικός Μαρουλογατος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: : :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Πολυ ατακτη γατα να μην δη γατο κατευθειαν ορμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
     Χαζοπνευμα ανοητης λυσσασμενης γατας που δεν μπορεσε ποτε να πεταξει, οσο οιστρο και αν εχει, απο το αγγιγμα του ενος μαρουλομπουμπουκου. Μα οσο και να ψαχνεις δευτερος δεν δεν δεν. :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Διαδώσεις καλέ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Για μένα μωρση μαζεύουν υπογραφές η για σένα που κάθε βράδι χτυπιεσε στους τσίγκους και από τον θόρυβο δεν κλείνει μάτι ούτε αρσενικός Μαρουλογατος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: : :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα ποια γατα να πιστεψω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λειπη ο γατος και οι αλανιαρες γατες χορευουν οπως θελουν ; :pipa2: :knockinb: :pipa1: :kissass: :tits2: :pipa3: :tits: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom