Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
    Φαε εσυ για να εισαι αερατη και ασε την καταληξη να ερθει μονη της . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παράγγειλε δυο πίτσες σπέσιαλ και ερχομέ  :rockon: :rockon: νιαου σε μισή ώρα θα είμαι εκεί , α και κανέναν καλό ντελιβερα  να πεις στην παραγγελία διότι ο άλλος ήταν πολύ μικροσκοπικός …..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τρελαινομαι για .......γατεs!!!!!!!!! :happy: :happy: :knockinb: :humpleg: :pipa3: :pipa3:

Και η γάτες τρελαίνονται για παιχνιδακια και χαδάκια και άλλα πολλά …
Λοιπόν μωράκια μου καλή συνέχεια πολλά πολλά πολλά πολλά φιλάκια σε όλους εγώ την κάνω με ελαφριά γατίσια πηδηματακια για παραλία διότι αυτή η λιακάδα με ξεσικωνη για ένα μαυρισματακι ,,,Μαριαννα όταν τελειωσης από την δουλεια και θέλεις ξέρεις που θα είμαι έλα να πιούμε καφεδάκι . φιλάκια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παράγγειλε δυο πίτσες σπέσιαλ και ερχομέ  :rockon: :rockon: νιαου σε μισή ώρα θα είμαι εκεί , α και κανέναν καλό ντελιβερα  να πεις στην παραγγελία διότι ο άλλος ήταν πολύ μικροσκοπικός …..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ερχονται οι πιτσες και με λιγη γεμιση :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Επισκέπτης
μαριαννάκι μου δεν είσαι μέσα στο άλλο?  ;)

Σορυ που αργω αλλα ειμαι στη δουλεια. Σε λιγο τελειωνω και θα κλεισω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  Καλο σαββατοκυριακο σε ολους. Καρκινακι μου να περασεις καλα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
      Μεγαλε ερωτα μαρουλια να με σκεφτεσαι που και που .Σε φιλω :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
       Σορυ που αργω αλλα ειμαι στη δουλεια. Σε λιγο τελειωνω και θα κλεισω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  Καλο σαββατοκυριακο σε ολους. Καρκινακι μου να περασεις καλα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
      Μεγαλε ερωτα μαρουλια να με σκεφτεσαι που και που .Σε φιλω :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλό Σαββατοκύριακο μαριαννάκι , πολλά φιλάκια , τα λέμε  :* :* :* :* :*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλό βράδυ Μαριάννα και καλό Σαββατοκύριακο. Για ένα πράγμα να είσαι σίγουρη, πάντα σε σκέφτομαι!!!! Με πολύ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και εκτίμηση :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

iwt

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

kalo savatokiriako marianna!!! (o giannis o dimertos...akomi perimeno)
filia polla!!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
επειδή δεν γνωρίζω σε αυτο το μπουρδέλλο τι γαμαμε ?
:think: :helpplea:
η μαριαννα ειναι τραβεστι η ποθτανα?
και γενικα ποια να γαμισω εδω?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
επειδή δεν γνωρίζω σε αυτο το μπουρδέλλο τι γαμαμε ?
:think: :helpplea:
η μαριαννα ειναι τραβεστι η ποθτανα?
και γενικα ποια να γαμισω εδω?

Στραβωμαρα εχεις ? Δεν βλεπεις απο το αβαταρ αν ειναι αρχιπουταναρα :tits: :tits:
Μην κανεις τον κοπο να ερθεις γιατι δεν κανουμε ακαποτα αλλα ουτε και δινουμε κωλο :s&m_2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μαριαννα τι γινεται στο αιγαιο καλε. Εχουν τρελαθει μερικοι μερικοι εδω μεσα. Μπερδευουν τα αλωνια με τα σαλονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Στραβωμαρα εχεις ? Δεν βλεπεις απο το αβαταρ αν ειναι αρχιπουταναρα :tits: :tits:
Μην κανεις τον κοπο να ερθεις γιατι δεν κανουμε ακαποτα αλλα ουτε και δινουμε κωλο :s&m_2:

I beg your bardon madam ? :2funny:

Sorry, no akapotos, no money.. :2funny:

Αυτα..

ΥΓ - Πως πηγε η δουλεια σημερα ?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ......................................................................................Χ                                                                    

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom