Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημερα γατουλες καλημερα γαταροι.
         Καλημερα στον πιο ομορφο μαρουλογατο του σαιτ, που για παρτι του σφαζεται μια ξανθια γατα αγκυρας.................................................................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
      Μαρουλια κρατα γερα σου παιζει πονηρια. :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Καλημερα και στην αλλη την γατουλα την Μαριαννα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημερα γατουλες καλημερα γαταροι.
         Καλημερα στον πιο ομορφο μαρουλογατο του σαιτ, που για παρτι του σφαζεται μια ξανθια γατα αγκυρας.................................................................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
      Μαρουλια κρατα γερα σου παιζει πονηρια. :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Καλημέρα μεγάλη μου λατρεία!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Το είδαμε αν ζουλεύεις η όχι αλλά δεν πειράζει εσύ απλά όταν βρίσκεσαι με την Αέρινη Μαριάννα Ντουβλη Μαμαλακη Βρετου κλπ κλπ κλπ κλπ  απλά να κλίνης πόρτες και παράθυρα για να μην την πάρει ο αέρας και την βρούμε στην Αίγινα αυτή την φόρα ,,,, βλέπεις κάτι έχει με το Αργοσαρωνικό αυτή η γυναίκα ρε παιδάκι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
μας λιωσατε στα φιλια.............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ενώ κάποιοι άλλοι μωρό μου ούτε προθέρμανση δεν θέλουν ,,,, είναι έτοιμοι και πάντως καιρού ΝΙαου  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τετοια γατουλα τη προθερμανση να χρειαζεται κατευθειαν ορμας :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το είδαμε αν ζουλεύεις η όχι αλλά δεν πειράζει εσύ απλά όταν βρίσκεσαι με την Αέρινη Μαριάννα Ντουβλη Μαμαλακη Βρετου κλπ κλπ κλπ κλπ  απλά να κλίνης πόρτες και παράθυρα για να μην την πάρει ο αέρας και την βρούμε στην Αίγινα αυτή την φόρα ,,,, βλέπεις κάτι έχει με το Αργοσαρωνικό αυτή η γυναίκα ρε παιδάκι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα χρυση μου γιατι ασχολεισαι τοσο με τις πτησεις μου στον αργοσαρωνικο?? Μηπως γιατι εσυ δεν μπορεις να πεταξεις εεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μας λιωσατε στα φιλια.............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

καλημερα πολυλατρεμενε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Παρε πολλα για να λιωσεις πιο πολυ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
         Μα χρυση μου γιατι ασχολεισαι τοσο με τις πτησεις μου στον αργοσαρωνικο?? Μηπως γιατι εσυ δεν μπορεις να πεταξεις εεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω παντωs εχω εμπιστοσυνη στα εμπειρα χερια ...και οχι μονο....
τηs ναζιαρογατουλαs αεροσυνοδου........

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ο γατος στης μαντρες ειναι καλος,οχι στο πολυφωτο αλλα στα κεραμιδια στην γωνια :think: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην τα λες όλα μωρό μου άσε και τίποτα για εμάς  :2funny:… αμάν πια και στο ακροκέραμο ακόμα να το πεις  απαπαπαπαπα δεν σε πιστεύω δηλαδή :2funny: :2funny:…… εχτές έπρεπε να σε είχα μαζί μου στο golden hall  που έξω από την βιτρινα του Roberto cavalli βλέποντας κάποια φορέματα έπαθα οργασμικο σοκ ,,Αχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Υπαρχη και αυτος ο τροπος

Συνημμένα

• 0003.jpg
    0003.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 22

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μην τα λες όλα μωρό μου άσε και τίποτα για εμάς  :2funny:… αμάν πια και στο ακροκέραμο ακόμα να το πεις  απαπαπαπαπα δεν σε πιστεύω δηλαδή :2funny: :2funny:…… εχτές έπρεπε να σε είχα μαζί μου στο golden hall  που έξω από την βιτρινα του Roberto cavalli βλέποντας κάποια φορέματα έπαθα οργασμικο σοκ ,,Αχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα δεν θα πω αλλα
Οργασμικο επαθες,φανταζομαι θα μουσκεψε το στριγκακι ολοκληρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
μαριαννακι μου δεν ξερουνε τον ερωτα μας........
κρυβε λογια απο τους νεαρους...........
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
εκηνος ο αγριος ζηλευη............

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Η ζήλεια σκότωσε τη ξανθιά γατούλα και ας είναι αγκύρας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Να πηγαινουμε  συχνα εκει τοτε.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Κοβε βολτες και καπου θα την πετυχης :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Μονο κατι θειτσεs πετυχαινω παντα που σταυροκοπιουντε βγαινονταs απ την εκκλησια ........Καμμια καλη σαν την φωτο δεν μουτυχε ρε γμτ
Θα αλλαξω συνοικια....Λεω να παω ...Αγκυραs  ...λεs να ειναι σωστη η επιλογη???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Χρυσή μου δεν ασχολούμαι με της πτήσεις σου .. ίσα ίσα που εμένα είναι χαρά μου να σε παίρνει ο άνεμος  και να σε πάει ακόμα και ποιο μακριά και στο Λιβηκο πέλαγος δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό πιστεψεμε, απλά τώρα τελευταία επειδή κάποιος Μαρουλιας σε βάφτισε αέρινη εγώ τι θα έπρεπε να πω ότι δεν είσαι αεράτη ????καλά τότε αφού θες δες τι ωραία είσαι εδώ με τον Μαρούλια στο τραπέζι του γάμου σας  Νιαου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom