Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γλυκέ μου και αλανιάρη μου γατουλι μου φαίνεται πως κάποιος  σε ζηλεύει εδώ μέσα  :think:και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αγόρι μου γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα , :grin: :grin:
Βεβαία δεν θα ομολογήσω το όνομα του γιατi είναι εμφανές βέβαια , ;)
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε ζηλεύει τόσο πολύ ??? :think:
Εσένα , έναν Θεό έναν δυμετρο παλουκαρο με τέλεια μάτια και με τεραστία άκρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
Αυτή η κακία θα τον φάει αλλά ασοψετε που είμαι μικρή ηθικια και τίμια και πάνω απ όλα Κυρία με Κ κεφαλαίο ,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny:
Βέβαια αν ήταν η ζήλια λίπασμα θα τον έφτανε για μια ζωή να πρασινίζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας ζηλευουνε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αυτή η κακία θα τον φάει αλλά ασοψετε που είμαι μικρή ηθικια και τίμια και πάνω απ όλα Κυρία με Κ κεφαλαίο ,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny:
Βέβαια αν ήταν η ζήλια λίπασμα θα τον έφτανε για μια ζωή να πρασινίζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέχασες να συμπληρώσεις και μετρίου αναστήματος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλημερα  γατουλα Ευακι       καλημερα  και στα αλλα παιδια.......

Εχουμε συναξη  γατων???? :2funny: :2funny: :2funny:

όπως φαίνεται...

σε λίγο περιμένουμε τους κεραμιδόγατους και τους αγριόγατους...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα φιλε Φαρκελι και Μαρουλια

Καλημέρα Γιώργο ... :dancing:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα  γατουλα Ευακι       καλημερα  και στα αλλα παιδια.......

Εχουμε συναξη  γατων???? :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα γλυκέ μου , απλά αν διαβάσεις κάποια ποστ θα καταλάβεις πως κάποιος από εδώ μέσα ζουλεύει τον Γιωργαρο γατουλι  επειδή είναι δυμετρος και έχει και τεραστία Κ….α (καρδιά) έτσι για να μην μπερδεύονται μερικοί μερικοί ……..
Αλλά καιρός στα λάχανα καιρός και στα Μαρούλια που λένε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
όπως φαίνεται...

σε λίγο περιμένουμε τους κεραμιδόγατους και τους αγριόγατους...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραια!!!!!!!!!!    Να βγουμε να καλεσουμε Ευα και Μαριανα.....
Εχουμε να τουs δωσουμε μπολικο γαλατακι.......κατευθειαν απ την πηγη
Και του πουλιου το...γαλα :pipa2: :pipa2: :pipa2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Καλημέρα γλυκέ μου , απλά αν διαβάσεις κάποια ποστ θα καταλάβεις πως κάποιος από εδώ μέσα ζουλεύει τον Γιωργαρο γατουλι  επειδή είναι δυμετρος και έχει και τεραστία Κ….α (καρδιά) έτσι για να μην μπερδεύονται μερικοί μερικοί ……..
Αλλά καιρός στα λάχανα καιρός και στα Μαρούλια που λένε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ισωs να εμπνευστηκε απο τον Καζαντζιδη που ελεγε.........

"Γιατι ειχα χερια καθαρααααααααααααααααααααααααααααα"
Και μια ........καρδια  μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη"

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ξέχασες να συμπληρώσεις και μετρίου αναστήματος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην ζουλευεις τοσο Μαρουλομπουμπουκο επειδή έχεις πλέων γίνει 69 Μαιών…. :2funny: :2funny:
Τι να κάνουμε εμείς η μικρές και δροσερές θέλουμε πιπίνια όπως τον Γιωργαρο που μπορεί να κάνη και το Μαντρατο (πράγμα που εσύ πλέων δεν μπορείς ) … :fuck1:
Για να μην σου πω και στο πολύφωτο  Αχ τι γαταρος είσαι μωρό μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά μου κάνεις και πώς να σε ξεχάσω η καψερή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μην ζουλευεις τοσο Μαρουλομπουμπουκο επειδή έχεις πλέων γίνει 69 Μαιών…. :2funny: :2funny:
Τι να κάνουμε εμείς η μικρές και δροσερές θέλουμε πιπίνια όπως τον Γιωργαρο που μπορεί να κάνη και το Μαντρατο (πράγμα που εσύ πλέων δεν μπορείς ) … :fuck1:
Για να μην σου πω και στο πολύφωτο  Αχ τι γαταρος είσαι μωρό μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά μου κάνεις και πώς να σε ξεχάσω η καψερή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πιανονται οι Μαηδεs....μην τουs μετραs....
Μονο οι Ιουνηδεs εχουν αξια!!!!!!!!!
Ρωτα τον να σου πει  ειναι μολιs 23 Ιουνηδων....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
:s&m_2: :s&m_2:

Συνημμένα

• GIA SENA GIORGO MOY.jpg
    GIA SENA GIORGO MOY.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 21

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα φίλε Γιώργο!! Δε ζηλεύω και ας λένε για το αντίθετο μερικές "σκεπτόμενες" ξανθιές!!!

Το είδαμε αν ζουλεύεις η όχι αλλά δεν πειράζει εσύ απλά όταν βρίσκεσαι με την Αέρινη Μαριάννα Ντουβλη Μαμαλακη Βρετου κλπ κλπ κλπ κλπ  απλά να κλίνης πόρτες και παράθυρα για να μην την πάρει ο αέρας και την βρούμε στην Αίγινα αυτή την φόρα ,,,, βλέπεις κάτι έχει με το Αργοσαρωνικό αυτή η γυναίκα ρε παιδάκι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα γατουλες καλημερα γαταροι.
         Καλημερα στον πιο ομορφο μαρουλογατο του σαιτ, που για παρτι του σφαζεται μια ξανθια γατα αγκυρας.................................................................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
      Μαρουλια κρατα γερα σου παιζει πονηρια. :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Αν και 69 Μαίων και μαντράτο μπορώ να κάνω και :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: Απλούστατα χρειάζομαι προθέρμανση όπως οι ολυμπιονίκες ;) ;) ;) ;) ;) !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Καλημερα γατουλες καλημερα γαταροι.
         Καλημερα στον πιο ομορφο μαρουλογατο του σαιτ, που για παρτι του σφαζεται μια ξανθια γατα αγκυρας.................................................................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
      Μαρουλια κρατα γερα σου παιζει πονηρια. :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Νατηνα και την αλλη την γατουλα.........
θα φερω κι αλλο γαλα......... :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ο γατος στης μαντρες ειναι καλος,οχι στο πολυφωτο αλλα στα κεραμιδια στην γωνια :think: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αν και 69 Μαίων και μαντράτο μπορώ να κάνω και :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: Απλούστατα χρειάζομαι προθέρμανση όπως οι ολυμπιονίκες ;) ;) ;) ;) ;) !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενώ κάποιοι άλλοι μωρό μου ούτε προθέρμανση δεν θέλουν ,,,, είναι έτοιμοι και πάντως καιρού ΝΙαου  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom