life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
ορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αρχισανε τα ζουλιασματα
ρε σι τι εκανες στο ευακι;;;;;;;
Μα νομιζω......οτι θελει να τηs το κανουμε!!!!!!!!!!!
Ετσι δεν ειναι???
αρχισανε τα ζουλιασματα
Ας ζηλευουνεΓλυκέ μου και αλανιάρη μου γατουλι μου φαίνεται πως κάποιος σε ζηλεύει εδώ μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αγόρι μου γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα ,
Βεβαία δεν θα ομολογήσω το όνομα του γιατi είναι εμφανές βέβαια , ;)
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε ζηλεύει τόσο πολύ ???
Εσένα , έναν Θεό έναν δυμετρο παλουκαρο με τέλεια μάτια και με τεραστία άκρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή η κακία θα τον φάει αλλά ασοψετε που είμαι μικρή ηθικια και τίμια και πάνω απ όλα Κυρία με Κ κεφαλαίο ,,,,,,,,
Βέβαια αν ήταν η ζήλια λίπασμα θα τον έφτανε για μια ζωή να πρασινίζει
Καλημέρα Φαρκελι μου
Αυτή η κακία θα τον φάει αλλά ασοψετε που είμαι μικρή ηθικια και τίμια και πάνω απ όλα Κυρία με Κ κεφαλαίο ,,,,,,,,
Βέβαια αν ήταν η ζήλια λίπασμα θα τον έφτανε για μια ζωή να πρασινίζει
Ειδες να κανω τιποτα,δεν ειδες
αρχισανε τα ζουλιασματα
Καλημερα γατουλα Ευακι καλημερα και στα αλλα παιδια.......
Εχουμε συναξη γατων????
Καλημερα φιλε Φαρκελι και Μαρουλια
Καλημερα γατουλα Ευακι καλημερα και στα αλλα παιδια.......
Εχουμε συναξη γατων????
Καλημερα lifeΚαλημερα γατουλα Ευακι καλημερα και στα αλλα παιδια.......
Εχουμε συναξη γατων????
όπως φαίνεται...
σε λίγο περιμένουμε τους κεραμιδόγατους και τους αγριόγατους...
Καλημέρα γλυκέ μου , απλά αν διαβάσεις κάποια ποστ θα καταλάβεις πως κάποιος από εδώ μέσα ζουλεύει τον Γιωργαρο γατουλι επειδή είναι δυμετρος και έχει και τεραστία Κ….α (καρδιά) έτσι για να μην μπερδεύονται μερικοί μερικοί ……..
Αλλά καιρός στα λάχανα καιρός και στα Μαρούλια που λένε
Καλημερα φιλε Φαρκελι και Μαρουλια
Ξέχασες να συμπληρώσεις και μετρίου αναστήματος!!!!!
Μην ζουλευεις τοσο Μαρουλομπουμπουκο επειδή έχεις πλέων γίνει 69 Μαιών….
Τι να κάνουμε εμείς η μικρές και δροσερές θέλουμε πιπίνια όπως τον Γιωργαρο που μπορεί να κάνη και το Μαντρατο (πράγμα που εσύ πλέων δεν μπορείς ) …
Για να μην σου πω και στο πολύφωτο Αχ τι γαταρος είσαι μωρό μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά μου κάνεις και πώς να σε ξεχάσω η καψερή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα φίλε Γιώργο!! Δε ζηλεύω και ας λένε για το αντίθετο μερικές "σκεπτόμενες" ξανθιές!!!
Μην ζουλευεις τοσο Μαρουλομπουμπουκο επειδή έχεις πλέων γίνει 69 Μαιών….
Τι να κάνουμε εμείς η μικρές και δροσερές θέλουμε πιπίνια όπως τον Γιωργαρο που μπορεί να κάνη και το Μαντρατο (πράγμα που εσύ πλέων δεν μπορείς ) …
Για να μην σου πω και στο πολύφωτο Αχ τι γαταρος είσαι μωρό μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά μου κάνεις και πώς να σε ξεχάσω η καψερή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα γατουλες καλημερα γαταροι.
Καλημερα στον πιο ομορφο μαρουλογατο του σαιτ, που για παρτι του σφαζεται μια ξανθια γατα αγκυρας....................................................................
Μαρουλια κρατα γερα σου παιζει πονηρια.
Ο γατος στης μαντρες ειναι καλος,οχι στο πολυφωτο αλλα στα κεραμιδια στην γωνιαΜην ζουλευεις τοσο Μαρουλομπουμπουκο επειδή έχεις πλέων γίνει 69 Μαιών….
Αν και 69 Μαίων και μαντράτο μπορώ να κάνω και Απλούστατα χρειάζομαι προθέρμανση όπως οι ολυμπιονίκες ;) ;) ;) ;) ;) !!!!