giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και να ειστε ετσι οπως στο αβαταρ σου,καπου θα βρεθη χωρος να τρυπωσοΑυτο ειναι σιγουρο μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και να ειστε ετσι οπως στο αβαταρ σου,καπου θα βρεθη χωρος να τρυπωσοΑυτο ειναι σιγουρο μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτο ειναι σιγουρο μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαριανα τι γινεται στο...Αιγαιο??????? Τι μπλεξιμο ειναι αυτο κοριτσι μου??????
Παλι θα ξεσηκωθουμε μου φαινεται!!!!!!!!
Σε απατα;Φιλια σε ολους φευγω να συναντηθω με το ευακι για καφε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ομως φευγω με παραπονο γιατι δεν μιλησα με την μεγαλη μου αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλια σε ολους φευγω να συναντηθω με το ευακι για καφε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ομως φευγω με παραπονο γιατι δεν μιλησα με την μεγαλη μου αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλια μακαρι να πιουμε κι εμειs τετοιο φραπε!!!!!!!!!
Κι εγω αγαπη σου μεγαλη δεν ειμαι?????
Εισαι εσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασφυξια να μην παθης ομωςAaaaax μεσα σ αυτη τη θαλασσα απο...ζακια να πεσω μεσα....κι αs μην ξερω κολυμπι!!!!!!!!!!!
Ασφυξια να μην παθης ομως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλια σε ολους φευγω να συναντηθω με το ευακι για καφε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν ηταν ξανθια μπορουσε να γινη και ανεκδοτοΚαλησπέρα Μαριάννα!!! Ελπίζω να είσαι καλά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν ηταν ξανθια μπορουσε να γινη και ανεκδοτο
Παω για καφε,θα βουτηξω το κεφαλι στον καφε να πνιγω για την μεγαλη μου αγαπη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ζηλευω μπωρο να το πω αλλα με αλλο νοημα οτι ζηλευωΓιώργο μάλλον ζηλεύεις!!! Σε δικαιολογώ απόλυτα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ζηλευω μπωρο να το πω αλλα με αλλο νοημα οτι ζηλευω
Ειμαι πολλα χιλιομετρα μακρια και δεν μπωρο να κανω αυτο που θελω οπως το θελωΔεν κατάλαβα!! Το ξαναδιατυπώνεις;
Τι σχέση εχει η ζήλεια με την απόσταση φίλε Γιώργο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως εγραψα πριν και το εκανα παραθεση,αυτο εννοω ζηλεια,θελω να παω τωρα στα κοριτσια, μπορω; οχι η αυριοΕιμαι πολλα χιλιομετρα μακρια και δεν μπωρο να κανω αυτο που θελω οπως το θελω