giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Και να ειστε ετσι οπως στο αβαταρ σου,καπου θα βρεθη χωρος να τρυπωσοΑυτο ειναι σιγουρο μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και να ειστε ετσι οπως στο αβαταρ σου,καπου θα βρεθη χωρος να τρυπωσοΑυτο ειναι σιγουρο μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτο ειναι σιγουρο μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαριανα τι γινεται στο...Αιγαιο??????? Τι μπλεξιμο ειναι αυτο κοριτσι μου??????
Παλι θα ξεσηκωθουμε μου φαινεται!!!!!!!!
Σε απατα;Φιλια σε ολους φευγω να συναντηθω με το ευακι για καφε
Ομως φευγω με παραπονο γιατι δεν μιλησα με την μεγαλη μου αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλια σε ολους φευγω να συναντηθω με το ευακι για καφε
Ομως φευγω με παραπονο γιατι δεν μιλησα με την μεγαλη μου αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλια μακαρι να πιουμε κι εμειs τετοιο φραπε!!!!!!!!!
Κι εγω αγαπη σου μεγαλη δεν ειμαι?????
Εισαι εσαι
Ασφυξια να μην παθης ομωςAaaaax μεσα σ αυτη τη θαλασσα απο...ζακια να πεσω μεσα....κι αs μην ξερω κολυμπι!!!!!!!!!!!
Ασφυξια να μην παθης ομως
Φιλια σε ολους φευγω να συναντηθω με το ευακι για καφε
Εαν ηταν ξανθια μπορουσε να γινη και ανεκδοτοΚαλησπέρα Μαριάννα!!! Ελπίζω να είσαι καλά!!!
Εαν ηταν ξανθια μπορουσε να γινη και ανεκδοτο
Παω για καφε,θα βουτηξω το κεφαλι στον καφε να πνιγω για την μεγαλη μου αγαπη
Το ζηλευω μπωρο να το πω αλλα με αλλο νοημα οτι ζηλευωΓιώργο μάλλον ζηλεύεις!!! Σε δικαιολογώ απόλυτα!!!
Το ζηλευω μπωρο να το πω αλλα με αλλο νοημα οτι ζηλευω
Ειμαι πολλα χιλιομετρα μακρια και δεν μπωρο να κανω αυτο που θελω οπως το θελωΔεν κατάλαβα!! Το ξαναδιατυπώνεις;
Τι σχέση εχει η ζήλεια με την απόσταση φίλε Γιώργο;
Οπως εγραψα πριν και το εκανα παραθεση,αυτο εννοω ζηλεια,θελω να παω τωρα στα κοριτσια, μπορω; οχι η αυριοΕιμαι πολλα χιλιομετρα μακρια και δεν μπωρο να κανω αυτο που θελω οπως το θελω