Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημέρα  σε όλους  :-* :-*. Καλημέρα και σε εσένα  Γιώργο μου  :-* :-*, πως τα πέρασες εχτές που γιόρταζες? :grin: Πήγες πουθενά ??  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερα Ευακι,ψιλα πραματα κατι κρασια ρουφηξαμε και καπακι ουισκι
το ειδες το email

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
ευα ποτε επιστρεφεις?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευακι,ψιλα πραματα κατι κρασια ρουφηξαμε και καπακι ουισκι
το ειδες το email

Χαλαρά δηλαδή, ;) καλά είναι αν έχεις και καλή παρέα όλα καλά είναι :rockon: .
Ναι το διάβασα αλλά κάποια στιγμή μέσα στην μέρα θα το φτιάξω αν είναι και θα στο στείλω  ξανά ;) , για τη σε λιγάκι θα τι κάνω για κάτι δουλίτσες που έχω.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.347
Πόντοι
7.135
Eύα θεά πάρε μας τα :idiot: :idiot: :idiot:  :dancing: :dancing: :kissass: :kissass: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλη παρεα  :think:εσενα χρωσταω ενα καλο κερασμα :-* :-* :-* :-*

Α μια χαρά  τι θα κεράσεις γαταρε μου ???? :think: θα είναι κανένα κέρασμα στην μάντρα ας πούμε :fuck2: ???? έτσι για να ξέρω τι να έχω μαζί μου κατά την διάρκεια της επίσκεψης :s&m_2:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
δουλευεις κανονικα και τι ωρες

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
kalhmera kosme!
xronia polla eyaraaaaaaaaaa

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Α μια χαρά  τι θα κεράσεις γαταρε μου ???? :think: θα είναι κανένα κέρασμα στην μάντρα ας πούμε :fuck2: ???? έτσι για να ξέρω τι να έχω μαζί μου κατά την διάρκεια της επίσκεψης :s&m_2:
Σε τραπεζι θα ειναι αλλα και στην μαντρα καλυτερα  :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σε τραπεζι θα ειναι αλλα και στην μαντρα καλυτερα  :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάλαβα δεν θα αφήσουμε μαντρότοιχο για μαντρότοιχο στην βόρεια Ελλάδα απ ότι βλέπω η καψερή!!!!!!!!!!  :fuck2:
Αυτό με το τραπέζι εννοείς να έχει και τίποτα σαντιγες και τέτοια ?????? μέλια και καρύδια ας πούμε ???? :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι για να σπάει η μονοτονία δηλαδή :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κατάλαβα δεν θα αφήσουμε μαντρότοιχο για μαντρότοιχο στην βόρεια Ελλάδα απ ότι βλέπω η καψερή!!!!!!!!!!  :fuck2:
Αυτό με το τραπέζι εννοείς να έχει και τίποτα σαντιγες και τέτοια ?????? μέλια και καρύδια ας πούμε ???? :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι για να σπάει η μονοτονία δηλαδή :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Για να σπαη η μονοτονια ναι αλλιως δεν χρειαζονται τα μελια και τα καρυδια,σαντυγη ναι σαν γλυκο θα εισαι:2funny: :2funny:
Αντεχουν οι μαντροτοιχοι δεν θα υπαρχη προβλημα :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους καλημερα ευακι πρωι πρωι ξυπνησες βλεπω υστερα απο τα χθεσινα..................
   Καλημερα υπερτατε ερωτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Μαριαννα,τι ειχε ολονυκτια η Ευα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
ti kanete paidia? pws ta perasate? eyara mou !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom