Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
μαριαννακι μου δεν ξερουνε τον ερωτα μας........
κρυβε λογια απο τους νεαρους...........
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
εκηνος ο αγριος ζηλευη............
Λεσβωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην τα λες όλα μωρό μου άσε και τίποτα για εμάς  :2funny:… αμάν πια και στο ακροκέραμο ακόμα να το πεις  απαπαπαπαπα δεν σε πιστεύω δηλαδή :2funny: :2funny:…… εχτές έπρεπε να σε είχα μαζί μου στο golden hall  που έξω από την βιτρινα του Roberto cavalli βλέποντας κάποια φορέματα έπαθα οργασμικο σοκ ,,Αχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να γιατι ζηλευεις και πως παθαινεις οργασμικα σοκ. Ζηλευεις γιατι το μαρουλοκελεπουρι μου με στελνει πτησεις οργασμικες στην αιγινα . Αλλα και που να δεις μια μερα που με βορειο ανεμο με εστειλε μεχρι την αφρικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μονο κατι θειτσεs πετυχαινω παντα που σταυροκοπιουντε βγαινονταs απ την εκκλησια ........Καμμια καλη σαν την φωτο δεν μουτυχε ρε γμτ
Θα αλλαξω συνοικια....Λεω να παω ...Αγκυραs  ...λεs να ειναι σωστη η επιλογη???
Καλα στην εκκλησια θα την βρης,αμα δεν πας Αγκυρας δεν εχει κοκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Το προβλημα μαλλον  ειναι τουριστικο
Αναλαμβανω διαπλανητικα ταξιδια........Ευακι εισαι για μια βολτα στη Σεληνη????????????  στο Honey moon???? :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Επισκέπτης
Χρυσή μου δεν ασχολούμαι με της πτήσεις σου .. ίσα ίσα που εμένα είναι χαρά μου να σε παίρνει ο άνεμος  και να σε πάει ακόμα και ποιο μακριά και στο Λιβηκο πέλαγος δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό πιστεψεμε, απλά τώρα τελευταία επειδή κάποιος Μαρουλιας σε βάφτισε αέρινη εγώ τι θα έπρεπε να πω ότι δεν είσαι αεράτη ????καλά τότε αφού θες δες τι ωραία είσαι εδώ με τον Μαρούλια στο τραπέζι του γάμου σας  Νιαου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλε παλι ταχασες. Αυτο ειναι το δικο σου βιντεο απο εκεινο τον αποτυχημενο γαμο που εκανες με εναν γκευ. Και εδω πραγματικα βλεπω ποσο αδυνατη ησουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
      να γιατι ζηλευεις και πως παθαινεις οργασμικα σοκ. Ζηλευεις γιατι το μαρουλοκελεπουρι μου με στελνει πτησεις οργασμικες στην αιγινα . Αλλα και που να δεις μια μερα που με βορειο ανεμο με εστειλε μεχρι την αφρικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγω περιμενω νοτιά να σε φερη εδω  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ναι το θυμάμαι διότι είχες αρκετό καιρό να εμφανιστείς  και εκεί που ανυσηχουσαμε μήπως και δεν σε ξαναδούμε μας έστειλες μια φωτογραφία σου με το πώς περναγες με τους Μαυρους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• MMMMMMMMMMMMMM.jpg
    MMMMMMMMMMMMMM.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 16

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ναι το θυμάμαι διότι είχες αρκετό καιρό να εμφανιστείς  και εκεί που ανυσηχουσαμε μήπως και δεν σε ξαναδούμε μας έστειλες μια φωτογραφία σου με το πώς περναγες με τους Μαυρους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πηγε για σαφαρι  :knockinb: :pipa1: :pipa3: :pipa2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Eυακι  σουρχομαιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• arrival07.jpg
    arrival07.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 45

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Μονον 2 ποντους μικρότερο από το μήκος του laptop μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

μα ετσι ακριβως καλη μου περναω και με το μωρο μου.  Καμια διαφορα ως προς το μηκος μονο ως προς το χρωμα. Ειναι λοιπον να μην πετας? Μην ζηλευεις μπορει και συ να βρεις καποτε εναν μαρουλομπουμπουκο

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πες το ότι είσαι μαύρος Γιώργο!!  Τώρα καταλαβαίνω γιατί σου έχει αδυναμία το Ευάκι των 180 kg!!!!

Φτάνει η αφρα σου Μαρουλομπουμπουκομικροτσουτσουνε , φτάνει ποια η ζήλια σου ξεχείλισε και κολισε όλο το site  τι να κάνω που τρωω πολύ για να είμαι ΑΕΡΑΤΗ ????Μην τα παραλές άκου εκεί 180 κιλά !!!!!!
Βάλε και κάτι παραπάνω ……….. ξέρω ότι πληγώνεσαι που δεν μπορείς να με έχεις δίπλα σου άλλα τι να σου κάνω άλλο ????? ήθελες ποιο υπέρβαρη από εμένα  και γι αυτό κατάληξες στην Μαριαννα Ντουβλη Βρετου κλπ κλπ κλπ .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       μα ετσι ακριβως καλη μου περναω και με το μωρο μου.  Καμια διαφορα ως προς το μηκος μονο ως προς το χρωμα. Ειναι λοιπον να μην πετας? Μην ζηλευεις μπορει και συ να βρεις καποτε εναν μαρουλομπουμπουκο

Πέστα καρδιά μου!! Για να τα διαβάζει όλο το σαιτ και του Φαρκέλι να μη δίνει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φτάνει η αφρα σου Μαρουλομπουμπουκομικροτσουτσουνε , φτάνει ποια η ζήλια σου ξεχείλισε και κολισε όλο το site  τι να κάνω που τρωω πολύ για να είμαι ΑΕΡΑΤΗ ????Μην τα παραλές άκου εκεί 180 κιλά !!!!!!
Βάλε και κάτι παραπάνω ……….. ξέρω ότι πληγώνεσαι που δεν μπορείς να με έχεις δίπλα σου άλλα τι να σου κάνω άλλο ????? ήθελες ποιο υπέρβαρη από εμένα  και γι αυτό κατάληξες στην Μαριαννα Ντουβλη Βρετου κλπ κλπ κλπ .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαε εσυ για να εισαι αερατη και ασε την καταληξη να ερθει μονη της . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom