You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
I beg your bardon madam ?
Sorry, no akapotos, no money..
Αυτα..
ΥΓ - Πως πηγε η δουλεια σημερα ?
Οπως τα λες θανε κατι ξερεις εσυ βρε.
Οσο για τη δουλεια μια χαρα παει και με καποτα νιαου νιαου.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
evaki douleyeis akomh?eisaste anoixta?
Οχι μωρο μου ειμαστε με την μαριαννα στο εξοχικο της στην κερατεα βλεπουμε μελ κιμπσον και ασχολουμαστε και με το π.σ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
αγαπημενε μου Γατουλι με την φουντοτη ουρα και με τα πανεμορφα μπιρμπιλοτα ματακια σου και την τσαχπινικη συμπεριφορα σου , αφου κοιμασαι και δεν απαντας παω και εγω να ξαπλωσο διπλα στην Αερινη Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ κλπ κλπ.και να της κλισω τα παραθυρα για να μην την χασω παλι :2funny
Μωρο μου ατελειωτο και λαμπερη μου γατοτριχα με τα στιβαρα σου μπρατσα και το τσαχπινικο μπριο σου που με εκανες σημερα να ξεραθω στην αμουδια και να μην σηκωνομαι απο την αμουδια πεταμενη σαν χταποδι παραγουλισμενο η σκεψη μου το μυαλο μου (οτι εχει απομεινει τελος παντων)η καρδια μου και τα τρια Μπαι Μπας μου σου ανηκουν και μην ξεχασεις στο ψυγειο σου εχω αφησει τα 3 λιτρα λιπους απο την περσυνη μου λιποαναροφηση,,, και στο αρηστερο ντουλαπη πανω απο τον αποροφυτηρα εχω αφηση την μασελιτσα μου, επισεις στο μεγαλο καθησμα διπλα απο το σερβαν της Γιαγιας μου της Σμυρνιας που ειχαι αφηση προικα πριν τυναξη πεταλα, εχω το ημερολογειο μου με το ποσους μνηστηρες ειχα πριν και κατα την διαρκεια που ειμασταν μαζι ειναι ενα μικρο βιβλιαρακι που θα χρειαστης ΚΛΑΡΚ για να το παρεις ,, Αγαπημενε μου Γαταρε ,Λατρεμενε μου καβαλαρη της κεραμοσκεπης μου και αντρα του βορεια σε αφηνω..... καλο βραδυ στερνε μου Γατε
Υ/Σ βγαλε τα ρουχα απο το πλυντιριο και τιναξε της φλοκατες αγαπημενε μου :-* :-* :-* :-*
Υ/΅Σ μην ξεχασεις τα Τζουτζουκακια πανω απο 10 λεπτα στο μικροκυματων
Λατρεια μου bye παω στους Μασαι
Μωρο μου ατελειωτο και λαμπερη μου γατοτριχα με τα στιβαρα σου μπρατσα και το τσαχπινικο μπριο σου που με εκανες σημερα να ξεραθω στην αμουδια και να μην σηκωνομαι απο την αμουδια πεταμενη σαν χταποδι παραγουλισμενο η σκεψη μου το μυαλο μου (οτι εχει απομεινει τελος παντων)η καρδια μου και τα τρια Μπαι Μπας μου σου ανηκουν και μην ξεχασεις στο ψυγειο σου εχω αφησει τα 3 λιτρα λιπους απο την περσυνη μου λιποαναροφηση,,, και στο αρηστερο ντουλαπη πανω απο τον αποροφυτηρα εχω αφηση την μασελιτσα μου, επισεις στο μεγαλο καθησμα διπλα απο το σερβαν της Γιαγιας μου της Σμυρνιας που ειχαι αφηση προικα πριν τυναξη πεταλα, εχω το ημερολογειο μου με το ποσους μνηστηρες ειχα πριν και κατα την διαρκεια που ειμασταν μαζι ειναι ενα μικρο βιβλιαρακι που θα χρειαστης ΚΛΑΡΚ για να το παρεις ,, Αγαπημενε μου Γαταρε ,Λατρεμενε μου καβαλαρη της κεραμοσκεπης μου και αντρα του βορεια σε αφηνω..... καλο βραδυ στερνε μου Γατε
Υ/Σ βγαλε τα ρουχα απο το πλυντιριο και τιναξε της φλοκατες αγαπημενε μου :-* :-* :-* :-*
Υ/΅Σ μην ξεχασεις τα Τζουτζουκακια πανω απο 10 λεπτα στο μικροκυματων
Λατρεια μου bye παω στους Μασαι
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ευακι μηπως θελετε παρέα?!!!
Μωρακι μου θα μας καταφερεις και της δυο ???????
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
μάλλον στραβωμάρα εχεις εσύ που δεν καταλαβες τι ρώτησα!!Στραβωμαρα εχεις ? Δεν βλεπεις απο το αβαταρ αν ειναι αρχιπουταναρα
Μην κανεις τον κοπο να ερθεις γιατι δεν κανουμε ακαποτα αλλα ουτε και δινουμε κωλο
το μπουρδέλο σας τι εχει τραβεστί η πουτάνες για να ρθω να ριξω κανα πουτσο?
ερώτηση εκανα που θες να ξέρω !!να παω σε αστρολόγο η σε μεντιουμ!
δεν εκανα καμμία αναφορα για ακαποτα και κωλο!!εσυ το λες!
΄και επίσης δεν μιλάνε ετσι στο πελάτη που θα σου φέρει τα λεφτά για να κονομίσεις!!
Φίλε οι κοπέλες εδω ασχετα με την δουλειά που κάνουν έχουν και μια υπόληψη. Λοιπόν μη μιλάς άσχημα και τις προσβάλεις. Νομίζω με πιο ευγενικό τρόπο και ποιο ωράιο τρόπο μπορούσες να καταφέρεις περισσότερα.μάλλον στραβωμάρα εχεις εσύ που δεν καταλαβες τι ρώτησα!!
΄και επίσης δεν μιλάνε ετσι στο πελάτη που θα σου φέρει τα λεφτά για να κονομίσεις!!
Καιο στο κάτω κάτω της Γραφής είναι άνθρωποι και αυτές και έχουν ψυχή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!! Γιαυτό σε πρακαλώ μην εκφράζεσαι με άσχημα λόγια
Γεία σου Ευα και Μαριάνα!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Πρωτα απο ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙρωτας με ομορφο και ευγενικο τροπο οχι να προσβαλης τα κοριτσια,οπως ολοι μας κανουμε καποιο επαγγελμα και δεν μας αρεση να μας προσβαλουνμάλλον στραβωμάρα εχεις εσύ που δεν καταλαβες τι ρώτησα!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Αγαπημενη μου και τσαχπινογαργαλιαρο γατουλα νιαου νιαου που παντα σε βολευη στην κεραμοσκεπηΑγαπημενε μου Γατουλι με την φουντοτη ουρα και με τα πανεμορφα μπιρμπιλοτα ματακια σου και την τσαχπινικη συμπεριφορα σου
Αγαπημενε μου Γαταρε ,Λατρεμενε μου καβαλαρη της κεραμοσκεπης μου και αντρα του βορεια σε αφηνω..... καλο βραδυ στερνε μου Γατε
βγαλε τα ρουχα απο το πλυντιριο και τιναξε της φλοκατες αγαπημενε μου :-* :-* :-* :-*
μην ξεχασεις τα Τζουτζουκακια πανω απο 10 λεπτα στο μικροκυματων
Καλημερα :-* :-* :-*
Ρουχα τα λες τα στριγκακια
Πιες φλοκατες, αυτες που απο το ζορι σου της ξεσκισες με τα νυχια σου
Τα τζουτζουκακια ποια τζουτζουκακια; εκεινα τα χοντρα που τα περασες για αλλο εργαλειο και αρχισες να τα γλυφης και στο τελος τα εφαγες,και αφησες νηστικο τον Γαταρο νιαρ νιαρ
Τα ποια????Πρωτα απο ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙρωτας με ομορφο και ευγενικο τροπο οχι να προσβαλης ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,οπως ολοι μας κανουμε καποιο επαγγελμα και δεν μας αρεση να μας προσβαλουν
Το σωστό είναι τις δυο ΟΧΙ της δυο...Ως Βαγγέλης δε διάβαζες μικρός?Μωρακι μου θα μας καταφερεις και της δυο ???????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Τουλαχιστον θα εχουμε εσενα για τα ορθογραφικα λαθη που κανουμεΤο σωστό είναι τις δυο ΟΧΙ της δυο...
Τα υπολοιπα αστα σε εμας
Ολο μελι εισαι
Εγώ φίλε δε γαμάω αντρικούς κώλους...δεν είμαι πισωγλέντηςΤουλαχιστον θα εχουμε εσενα για τα ορθογραφικα λαθη που κανουμε
Τα υπολοιπα αστα σε εμας
Ολο μελι εισαι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλα τοτε ετσιΕγώ φίλε δε γαμάω αντρικούς κώλους...δεν είμαι πισωγλέντης
ΤΕΛΟΣ
Ρε φιλαράκι κακό είναι που υπάρχουν και άντρες 100% που δεν πηδάνε αντρικούς κώλους;;;ρε μαζευτικαν τα αρσενικα κουμποθητε ολοι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K