Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ξέρεις...  ;) οι ήδη ανεβασμένες φωτογραφίες σας εδώ, είναι πιά συλλεκτικές !!!!  :rockon:

Ναι μωρό μου ????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και εγώ που νόμιζα ότι της κρατάγατε για άλμπουμ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ματάκια μου γλυκά μια φωτογραφία η και δυο η και παραπάνω δεν παίζουν ρόλο  ;) Αυτό που παίζει ρόλο τελικά είναι η πρώτη ματιά και η χημεία που σου βγάζει ο άλλος με το που τον πρώτο δεις ,,, Από φωτογραφίες λίγο η πολύ αρκετοί την έχουν πατήσει όπως και εγώ κάποτε από κάποιο άλλο site και ξαφνικά αντί να δω αυτών που μίλαγα είδα τον Παππού του με  με μασελιτσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εκεί να δεις την Ευουλα sprider :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευακι πως σε βρισκουμε στο facebook?
Χαρης-Συρος

Καλησπερα Χαρη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Επειδή από εδώ θα πιαστεί για διαφήμιση και δεν έχω καμιά όρεξη να φαγώνομαι με τον οποιοδήποτε θα σου πω από κοντά όταν έρθεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και εγώ που νόμιζα ότι της κρατάγατε για άλμπουμ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ματάκια μου γλυκά μια φωτογραφία η και δυο η και παραπάνω δεν παίζουν ρόλο  ;) Αυτό που παίζει ρόλο τελικά είναι η πρώτη ματιά και η χημεία που σου βγάζει ο άλλος με το που τον πρώτο δεις ,,, Από φωτογραφίες λίγο η πολύ αρκετοί την έχουν πατήσει όπως και εγώ κάποτε από κάποιο άλλο site και ξαφνικά αντί να δω αυτών που μίλαγα είδα τον Παππού του με  με μασελιτσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εκεί να δεις την Ευουλα sprider :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny

Μια γατα με πεταλα πιάστηκε στον ύπνο!!!! Δεν το πιστεύω!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευακι διαφημιση εδω μεσα κανουν οσες δεν αξιζουν....εσυ αστερι τι αναγκη εχεις.....σε ζηλευουν αγγελε.....

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  εσπασες το ρεκορ του κεντερη?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μια γατα με πεταλα πιάστηκε στον ύπνο!!!! Δεν το πιστεύω!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αγαπητέ λέγε τα πράγματα με το ονομά τους δεν είναι σωστό να κάνεις τον ξύπνιο.
Γιατι άν υποδηλώνεις ότι την πάτησε με την δική μου παράθεση κάνεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Και πάλι δηλώνω δημόσια πως την Ευα και την Μαριάννα τις σέβομαι και τις εκτιμώ και σαν γυναίκες και σαν προσωπικότητες, και ούτε ευελπιστώ σε κάτι το ιδιαιτερο και το ξεχωριστό!
Και δεν το παίξω σαχλαμαρογλύφτης όπως ίσως κάποιος φίλος σου.....  :birdman:
Ο Μr "Ελπίζω να σου απάντησα " ,"με εκτίμηση", "και πάλι με εκτίμηση" κλπ κλπ

Seldom

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά, που μπορω να βρώ την ευα και τι ώρες ;

Seldom

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστουμε ανδριος

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα κουκλες    :-* :-* :-* :-*
Μαριαννα καπου εδω εισαι;

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
σε ποιο μαγαζι εργαζονται οι εν λογο κορασιδες  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom