evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δλδ τωρα αυτο νομιζειs οτι με τρελαινει λιγοτερο?????????? Τωρα ειναι που...φουντωσα!!!!!!!!! χαμηλα!!!!! χαχαχαχα
Εκει ????? Για πες μου ?????
Δλδ τωρα αυτο νομιζειs οτι με τρελαινει λιγοτερο?????????? Τωρα ειναι που...φουντωσα!!!!!!!!! χαμηλα!!!!! χαχαχαχα
........Κι ακομα παραπερα!!!!!!!!!!!!! Ξερειs να παιρνειs ποζεs ....γαργαλιστικεs κι αυτο δεν περναει απαρατηρητο!!!Εκει ????? Για πες μου ?????
Δεν πειράζει Μαρουλομπουμπουκακι η Μπουμπουκομαρουλινη μας ένα μυαλό χειμώνα καλοκαιρή και εσύ που να θυμάσαι ??????
Συγχωρεμένος να είσαι
Αν πρόσεξες στο αβαταρ μου έβαλα τα μαύρα :boobies
:
καλησπερα και απο μενα με τα μαυρα μωρο τρελενεις κοσμο
Με τετοιο φορεματακι και χωριs ...κυλοτακι???? τρελλοs ειναι να φυγει???????Καλησπέρα και σε εσένα μωρό μου
Χμ με τα μαύρα τρελαίνω κόσμο Μα το θέμα δεν είναι ότι το μαύρο αν μου πάει η όχι ! απλά το έβαλα για τον Μαρουλομπουμπουκο μας που ξέρω ότι αν μας αφήσει χρόνους και πάει τσάρκα με τον Μηχαλακη προς τον Πέτρο στους 7 ουρανούς να ξέρει από τώρα ότι εγώ θα είμαι με αυτό το φορεματάκι από πάνω και θα τον κλαίω και χωρίς κιλοτακι μπας έστω και στην τελευταία του ώρα αναστηθεί :2funny
:
Καλησπέρα και σε εσένα μωρό μου
Χμ με τα μαύρα τρελαίνω κόσμο Μα το θέμα δεν είναι ότι το μαύρο αν μου πάει η όχι ! απλά το έβαλα για τον Μαρουλομπουμπουκο μας που ξέρω ότι αν μας αφήσει χρόνους και πάει τσάρκα με τον Μηχαλακη προς τον Πέτρο στους 7 ουρανούς να ξέρει από τώρα ότι εγώ θα είμαι με αυτό το φορεματάκι από πάνω και θα τον κλαίω και χωρίς κιλοτακι μπας έστω και στην τελευταία του ώρα αναστηθεί :2funny
:
........Κι ακομα παραπερα!!!!!!!!!!!!! Ξερειs να παιρνειs ποζεs ....γαργαλιστικεs κι αυτο δεν περναει απαρατηρητο!!!
Τωρα φταινε τα ρουχα???????? φταιει το λαχταριστο κορμακι????????? φταιει η ποζα?? φταινε ολα μαζι???????
Tην δουλεια τουs παντωs......την κανανε με το παραπανω!!!!!!!
Χα χαχα είχα καλό φωτογράφο ;) ;) ;) ;) ;) ;) Ήταν αρκετά πορνοδιαστροφικος διότι εκείνη την μέρα μου έβγαλε της ζαρτιέρες με το στόμα του ο ατιμουλις και με άφησε μετά μόνο με το κιλοτακι και το φόρεμα μέχρι που και αυτά καταλιξαν στο πάτωμα μαζί με τα υπόλοιπα :
Ποιός είναι ο Μιχαλάκης και γιατί να πάω μαζί του στον Άγιο Πέτρο; Καλά είμαι εδώ από όπου βλέπω τα κάλλη σου, μαυροντυμένε πειρασμέ!!!
Μα κι εγω ....φωτογραφοs ειμαι.....Ειδεs συμπτωση??????
Λοιπον πρεπει να σε αποθανατισω........καλιτεχνικα βεβαιωs βεβαιωs......
Οταν θα ερθω φορα μια απαλη κολωνια...Τιποτα αλλο!!!!!
Τα αλλα ειναι δικια μου δουλεια!!!!!!!χαχαχα
Αγάπη μου δεν το ξέρεις άλλες κάνουν πρόβα νυφικού και άλλες πρόβα για χήρες ;) ;) ;) ;)
Μετά το εφάπαξ που θα πάρεις νομίζεις ότι θα σε αφήσω να το χαρείς??????? Πριτςςςς
Άσε που έχω σπάσει τα νύχια μου τόσες ώρες να σου γράφω και δεν θα μου γράψεις το σπίτι στους Κάτω Γαργαλιανους ????? Ε όχι αυτό πάει πολύ δηλαδή
Θα με χαζεύεις από ψηλά μωρό μου μην ανησυχείς Θα κοιτάς πως θα κλαίμε μαζί με την Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κ.λ.π και πως θα αξιολογούμαι και θα καταθέτουμε το Εφάπαξ σου σε στριπερς
Οσο για τον Μηχαλακη δεν ειναι γκομενος ;) ;) ;) ;) Ειναι αυτος που σε παει βολτα προς τα Ανω μερη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αγάπη μου δεν το ξέρεις άλλες κάνουν πρόβα νυφικού και άλλες πρόβα για χήρες ;) ;) ;) ;)
Μετά το εφάπαξ που θα πάρεις νομίζεις ότι θα σε αφήσω να το χαρείς??????? Πριτςςςς
Άσε που έχω σπάσει τα νύχια μου τόσες ώρες να σου γράφω και δεν θα μου γράψεις το σπίτι στους Κάτω Γαργαλιανους ????? Ε όχι αυτό πάει πολύ δηλαδή
Θα με χαζεύεις από ψηλά μωρό μου μην ανησυχείς Θα κοιτάς πως θα κλαίμε μαζί με την Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κ.λ.π και πως θα αξιολογούμαι και θα καταθέτουμε το Εφάπαξ σου σε στριπερς
Οσο για τον Μηχαλακη δεν ειναι γκομενος ;) ;) ;) ;) Ειναι αυτος που σε παει βολτα προς τα Ανω μερη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Body Lotion σου κάνει μωρό μου ?????????
Διότι η Κολωνία όσο καλή και να είναι εκεί που θα με γλύφεις θα πικρίζει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να κάνω και εγώ μια πρόταση στα ωραία κορίτσια?
Αν θέλετε μπορείτε να ανεβάστε σε κάποιο μπλόκ φωτογραφίες σας και βάλτε το λινκ κάτω απο το avatar σας. ;)
Eυακι αν ειναι να περιλαμβανει το προγραμμα και στριπερs τοτε διαλεξε εμενα....Θα σου δωσω και την επαυλη που εχω στην θαλασσα ...μεσα !!!! μαζι με το γυρω γυρω......!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου αλλά δεν νομίζω πλέων να μας ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να ανεβάσω φωτογραφίες μου κάπου ,,, έχω μερικές στο Face book και είναι μια χαρά ;) ;)