Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εκει ????? Για πες μου ?????
........Κι ακομα παραπερα!!!!!!!!!!!!!  Ξερειs να παιρνειs ποζεs ....γαργαλιστικεs κι αυτο δεν περναει απαρατηρητο!!!
Τωρα φταινε τα ρουχα???????? φταιει το λαχταριστο κορμακι????????? φταιει η ποζα?? φταινε ολα μαζι???????
Tην δουλεια τουs παντωs......την κανανε  με το παραπανω!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν πειράζει Μαρουλομπουμπουκακι η Μπουμπουκομαρουλινη μας ένα μυαλό χειμώνα καλοκαιρή και εσύ που να θυμάσαι ??????
Συγχωρεμένος να είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν πρόσεξες στο αβαταρ μου έβαλα τα μαύρα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies
: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ευχαριστώ Ευάκι για τη συγχώρεσή σου!!
Αλλά τα μαυρα τι τά 'θελες δαιμονισμένη;;; Εχεις τρελανει μαζί με μενα και άλλο κόσμο!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλησπερα και απο μενα με τα μαυρα μωρο τρελενεις κοσμο

Καλησπέρα και σε εσένα μωρό μου  :grin: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Χμ με τα μαύρα τρελαίνω κόσμο  :think: Μα το θέμα δεν είναι ότι το μαύρο αν μου πάει η όχι ! απλά το έβαλα για τον Μαρουλομπουμπουκο μας που ξέρω ότι αν μας αφήσει χρόνους και πάει τσάρκα με τον Μηχαλακη προς τον Πέτρο στους 7 ουρανούς να ξέρει από τώρα ότι εγώ θα είμαι με αυτό το φορεματάκι από πάνω και θα τον κλαίω και χωρίς κιλοτακι μπας έστω και στην τελευταία του ώρα αναστηθεί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χμ με τα μαύρα τρελαίνω κόσμο  :think: Μα το θέμα δεν είναι ότι το μαύρο αν μου πάει η όχι ! απλά το έβαλα για τον Μαρουλομπουμπουκο μας που ξέρω ότι αν μας αφήσει χρόνους και πάει τσάρκα με τον Μηχαλακη προς τον Πέτρο στους 7 ουρανούς να ξέρει από τώρα ότι εγώ θα είμαι με αυτό το φορεματάκι από πάνω και θα τον κλαίω και χωρίς κιλοτακι μπας έστω και στην τελευταία του ώρα αναστηθεί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τετοιο φορεματακι και χωριs ...κυλοτακι????  τρελλοs ειναι να φυγει???????
Θα παρει........αναβολη και θα μεινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Ποιός είναι ο Μιχαλάκης και γιατί να πάω μαζί του στον Άγιο Πέτρο; Καλά είμαι εδώ από όπου βλέπω τα κάλλη σου, μαυροντυμένε πειρασμέ!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
........Κι ακομα παραπερα!!!!!!!!!!!!!  Ξερειs να παιρνειs ποζεs ....γαργαλιστικεs κι αυτο δεν περναει απαρατηρητο!!!
Τωρα φταινε τα ρουχα???????? φταιει το λαχταριστο κορμακι????????? φταιει η ποζα?? φταινε ολα μαζι???????
Tην δουλεια τουs παντωs......την κανανε  με το παραπανω!!!!!!!

Χα χαχα είχα καλό φωτογράφο ;) ;) ;) ;) ;) ;) Ήταν αρκετά πορνοδιαστροφικος διότι εκείνη την μέρα μου έβγαλε της ζαρτιέρες με το στόμα του ο ατιμουλις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και με άφησε μετά μόνο με το κιλοτακι και το φόρεμα μέχρι που και αυτά καταλιξαν στο πάτωμα μαζί με τα υπόλοιπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: : :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ο φωτογραφος καλος ειναι αλλα αν θελει του κανω εγω τα ρεπο να του πεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χα χαχα είχα καλό φωτογράφο ;) ;) ;) ;) ;) ;) Ήταν αρκετά πορνοδιαστροφικος διότι εκείνη την μέρα μου έβγαλε της ζαρτιέρες με το στόμα του ο ατιμουλις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και με άφησε μετά μόνο με το κιλοτακι και το φόρεμα μέχρι που και αυτά καταλιξαν στο πάτωμα μαζί με τα υπόλοιπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: : :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα κι εγω ....φωτογραφοs ειμαι.....Ειδεs συμπτωση??????
Λοιπον  πρεπει να σε αποθανατισω........καλιτεχνικα βεβαιωs βεβαιωs......
Οταν θα ερθω  φορα μια απαλη κολωνια...Τιποτα αλλο!!!!!
Τα αλλα ειναι δικια μου δουλεια!!!!!!!χαχαχα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ποιός είναι ο Μιχαλάκης και γιατί να πάω μαζί του στον Άγιο Πέτρο; Καλά είμαι εδώ από όπου βλέπω τα κάλλη σου, μαυροντυμένε πειρασμέ!!!

Αγάπη μου δεν το ξέρεις άλλες κάνουν πρόβα νυφικού και άλλες πρόβα για χήρες ;) ;) ;) ;)
Μετά το εφάπαξ που θα πάρεις νομίζεις ότι θα σε αφήσω να το χαρείς??????? Πριτςςςς
Άσε που έχω σπάσει τα νύχια μου τόσες ώρες να σου γράφω και δεν θα μου γράψεις το σπίτι στους Κάτω Γαργαλιανους ????? Ε όχι αυτό πάει πολύ δηλαδή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα με χαζεύεις από ψηλά μωρό μου μην ανησυχείς  :boobies: :boobies: Θα κοιτάς πως θα κλαίμε μαζί με την Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κ.λ.π και πως θα αξιολογούμαι και θα καταθέτουμε το Εφάπαξ σου σε στριπερς
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον Μηχαλακη δεν ειναι γκομενος  ;) ;) ;) ;) Ειναι αυτος που σε παει βολτα προς τα Ανω μερη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μα κι εγω ....φωτογραφοs ειμαι.....Ειδεs συμπτωση??????
Λοιπον  πρεπει να σε αποθανατισω........καλιτεχνικα βεβαιωs βεβαιωs......
Οταν θα ερθω  φορα μια απαλη κολωνια...Τιποτα αλλο!!!!!
Τα αλλα ειναι δικια μου δουλεια!!!!!!!χαχαχα

Body Lotion σου κάνει μωρό μου ?????????
Διότι η Κολωνία όσο καλή και να είναι εκεί που θα με γλύφεις θα πικρίζει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αγάπη μου δεν το ξέρεις άλλες κάνουν πρόβα νυφικού και άλλες πρόβα για χήρες ;) ;) ;) ;)
Μετά το εφάπαξ που θα πάρεις νομίζεις ότι θα σε αφήσω να το χαρείς??????? Πριτςςςς
Άσε που έχω σπάσει τα νύχια μου τόσες ώρες να σου γράφω και δεν θα μου γράψεις το σπίτι στους Κάτω Γαργαλιανους ????? Ε όχι αυτό πάει πολύ δηλαδή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα με χαζεύεις από ψηλά μωρό μου μην ανησυχείς  :boobies: :boobies: Θα κοιτάς πως θα κλαίμε μαζί με την Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κ.λ.π και πως θα αξιολογούμαι και θα καταθέτουμε το Εφάπαξ σου σε στριπερς
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον Μηχαλακη δεν ειναι γκομενος  ;) ;) ;) ;) Ειναι αυτος που σε παει βολτα προς τα Ανω μερη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Eυακι αν ειναι να περιλαμβανει το προγραμμα και στριπερs  τοτε διαλεξε εμενα....Θα σου δωσω και την επαυλη που εχω στην θαλασσα ...μεσα  !!!!  μαζι με το γυρω γυρω......!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Χαλάλι σας το σπίτι και το εξοχικό ακόμα και τα ρέπος!!!! Τέτοιες κορμάρες που είστε αξίζετε να σπουδάσετε αρχιτεκτονική αρκεί να περιοριστείτε σε διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και ειδικά σε στριπ κλαμπς για λυσσάρες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιχαλάκη λένε τον Χάροντα;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να κάνω και εγώ μια πρόταση στα ωραία κορίτσια?
Αν θέλετε μπορείτε να ανεβάστε σε κάποιο μπλόκ φωτογραφίες σας και βάλτε το λινκ κάτω απο το avatar σας.  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Body Lotion σου κάνει μωρό μου ?????????
Διότι η Κολωνία όσο καλή και να είναι εκεί που θα με γλύφεις θα πικρίζει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αμα ειναι να γλυφω  αυτο που βλεπω......σιγουρα δεν θα πικριζει μωρο μου.........θα μ αρεσει
Βλεπω κι αλλη φωτο με  ωραιο περιεχομενο

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μωρο μας τρελανες με τα μαυρα θα μας τρελανεις περισσοτερο με τα ασπρα?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Να κάνω και εγώ μια πρόταση στα ωραία κορίτσια?
Αν θέλετε μπορείτε να ανεβάστε σε κάποιο μπλόκ φωτογραφίες σας και βάλτε το λινκ κάτω απο το avatar σας.  ;)

Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου αλλά δεν νομίζω πλέων να μας ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να ανεβάσω φωτογραφίες μου κάπου ,,, έχω μερικές στο Face book και είναι μια χαρά  ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Eυακι αν ειναι να περιλαμβανει το προγραμμα και στριπερs  τοτε διαλεξε εμενα....Θα σου δωσω και την επαυλη που εχω στην θαλασσα ...μεσα  !!!!   μαζι με το γυρω γυρω......!!!!!!

Αντρες στριπερ λεω μωρο μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η επαυλη ειναι νομιμη με αδεια ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου αλλά δεν νομίζω πλέων να μας ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να ανεβάσω φωτογραφίες μου κάπου ,,, έχω μερικές στο Face book και είναι μια χαρά  ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ξέρεις...  ;) οι ήδη ανεβασμένες φωτογραφίες σας εδώ, είναι πιά συλλεκτικές !!!!  :rockon:

kakalos79

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευακι πως σε βρισκουμε στο facebook?
Χαρης-Συρος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom