Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Να της θαυμασης ναι,νυχιες θα φας εαν της πειραξης  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ν·α πειραξω  εγω τετοιεs γλυκεs???  ποτε των ποτων..........δεν πειραζω οταν ειμαι ντυμενοs  για μετα  δεν βαζω ορκο!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Φιλακια σε ολους καλη συνεχεια ,,,, Εχει πολυ ωραια μερα για καφεδακι οποτε λεω να παω για ενα Παραλιακο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα τα πουμε αργοτερα ,. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το καφεδακι καλο μετα φαγητο και λιγο υπνο μετα :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Καλημέρα γλυκειά Μαριάννα ...  :-*

Καλημέρα παρέα  :dancing:

Επισκέπτης
Καλημέρα γλυκειά Μαριάννα ...  :-*

Καλημέρα παρέα  :dancing:

Καλημερα φαρκελι μου .  Ως φαινεται οι μονοι πρωινοι τυποι ειμαστε εμεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
      Καλημερα φαρκελι μου .  Ως φαινεται οι μονοι πρωινοι τυποι ειμαστε εμεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μάλλον έτσι είναι

ή

όπως φαίνεται οι μόνοι που δουλεύουν και την Κυριακή το πρωϊ είμαστε εμείς...  :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Καλημερα μαρουλομωρο μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πως τα πας με την καινουργια ωρα??
Καλημερα και σε ολη την παρεα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλημέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλά θα τα πάω με την καινούργια ώρα. Απλά ξύπνησα στις 8 περίπου αλλά το ρολόι έδειχνε 9!!!
Εσύ πως τα πας με την καινούργια ώρα;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
IE209-001.jpg

Επισκέπτης
Μάλλον έτσι είναι

ή

όπως φαίνεται οι μόνοι που δουλεύουν και την Κυριακή το πρωϊ είμαστε εμείς...  :-*

Αχ κακουργα κοινωνια που αλλους τους ξεκουραζεις κυριακη και αλλους τους ριχνεις στην δουλεια :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ατιμε καπιταλισμέ που δημιουργείς κοινωνικές ανισότητες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλά θα τα πάω με την καινούργια ώρα. Απλά ξύπνησα στις 8 περίπου αλλά το ρολόι έδειχνε 9!!!
Εσύ πως τα πας με την καινούργια ώρα;

Δεν βλεπεις? Εχω ξαναβγει τοσο πρωι? Εγω παω αντιθετα αντι να συμπληρωσω τον υπνο μου λογω αλαγης ξυπνησα απο τα χαραματα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Δεν βλεπεις? Εχω ξαναβγει τοσο πρωι? Εγω παω αντιθετα αντι να συμπληρωσω τον υπνο μου λογω αλαγης ξυπνησα απο τα χαραματα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μου έκανε εντύπωση που εμφανίστηκες σχετικά νωρίς και νόμισα ότι δουλεύεις σήμερα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Μου έκανε εντύπωση που εμφανίστηκες σχετικά νωρίς και νόμισα ότι δουλεύεις σήμερα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μα μου την φερανε σημερα και ηρθα για δουλεια. Το θεμα ειναι ομως οτι απο τον φοβο μην ξυπνησω αργα εχω ξυπνησει απο τις 7 βρυκολακιασα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Μα μου την φερανε σημερα και ηρθα για δουλεια. Το θεμα ειναι ομως οτι απο τον φοβο μην ξυπνησω αργα εχω ξυπνησει απο τις 7 βρυκολακιασα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αυτή η χαζοξανθιά θα φταίει, υποθέτω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτή η χαζοξανθιά θα φταίει, υποθέτω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι δεν ηταν η μερα της ομως και καμια δεν ηθελε να χαλασει το κυριακατικο ξυπνημα. Ετσι λοιπον εγινα  το κοριτσι της κυριακης :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom