Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!!! Ξεχνιόνται οι μεγάλοι έρωτες;
Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω
Αμα θελουν γιατι οχι μεχρι και στην πλατη τα κουβαλωκαλημερα giorgos58 βαλθικες να παρης
ολα τα κοριτσια;;;;;;;;;;;; :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ξεκουρασου για να εισαι ετοιμη το απογευμα,Μυρτω δεν την γνωριζω την κυριαΚαλα . Οχι δεν εργαζομαι σημερα πρωι θα ειμαι μετα τις 5 . Τωρα ειναι η μυρτω στο αγκυρας πρωινη βαρδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!!! Ξεχνιόνται οι μεγάλοι έρωτες;
μη φοβου κοπελα μου ομορφη............Αν οι πηγες σου βγουν αληθινες θα γινω ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου
Καλημερα σε ολους
Καλημερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη Βεφα Κλπ Κλπ Κλπ. Τι ωραια φωτο ειναι αυτη γλυκια μου ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Απαπαπαπαπαπαππα Και νεκρους αναστενης
..............
Αλλα η ποιο ωραια ειναι αυτη η φωτο με το κοκκινο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αμα θελουν γιατι οχι μεχρι και στην πλατη τα κουβαλω Ξεκουρασου για να εισαι ετοιμη το απογευμα,Μυρτω δεν την γνωριζω την κυρια
Που εισαι κουκλα Ευα καλημερα,σημερα βαλανε σκοπο με της φωτο να μην μας αφησουν να δουλεψουμε να μας τρελανουνεΚαλημερα σε ολους
Καλημερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη Βεφα Κλπ Κλπ Κλπ. Τι ωραια φωτο ειναι αυτη γλυκια μου ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Απαπαπαπαπαπαππα Και νεκρους αναστενης
..............
Αλλα η ποιο ωραια ειναι αυτη η φωτο με το κοκκινο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και της τρεις στην πλατη δεν γινεται δεν χωρανε μια-μια ναι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ντροπη που δεν την ξερω ενταξη δεν πειραζη θα μου την γνωρισετε εσεις μιας και ειναι και παιχνιδιαραΑχ Γιωργο μου ετσι και μας παρεις και της τρεις την πλατη σου συγουρα το εμπλαστρο δεν το γλητωνεις
Δεν Γνωριζεις την Μυρτω??????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Η Μυρτω ειναι μια κουκλαρα δυμετρη Ξανθια και αρκετα παιχνιδιαρα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ντροπη σου Γιωργο μου που δεν την ξερεις ακομα > > > > > > > > > > >
Καλημερα γλυκο μου ευακι :-* :-* :-*Πως περασες εχθες? Αυτες οι φωτο που λες ειναι μονο για τον μεγαλο μου ερωτα
Που εισαι κουκλα Ευα καλημερα,σημερα βαλανε σκοπο με της φωτο να μην μας αφησουν να δουλεψουμε να μας τρελανουνε
Μαριάννα μου μετά από την δουλειά πήγα για ένα ποτάκι με τα παιδιά που με είχαν πάρει τηλέφωνο, αλλά πολύ βροχή καλέ
Ο Πειραιάς όμως και με βροχή είναι τέλειος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αχ το ξέρω ότι έχεις κάνη ολόκληρο Άλμπουμ για τον Μαρουλομπουμπουκο σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι αμαρτία να της στερείς και από κάποιους άλλους που και εκεινοι σε θέλουν το ίδιο
Μωρό μου δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα εσύ
Και τουλάχιστον με της φωτός μας το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι είμαστε εμείς και όχι σαν μερικές που ποστάρουν δήθεν δικές τους φωτός ;) ;) Και το Κυριότερο δεν παίζει ΦΩΤΟΣΟΠ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;
Οτι δεν εχω προβλημα με της φωτο ειναι σιγουρο δεν με συγκινουν ευκολα,και οταν ειναι αυθεντικες ακομη καλυτερα οχι στις παρεμβασεις,μονο το ζωντανο ζεστη σαρκα με συγκινη ;) ;)
Μωρό μου δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα εσύ
Και τουλάχιστον με της φωτός μας το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι είμαστε εμείς και όχι σαν μερικές που ποστάρουν δήθεν δικές τους φωτός ;) ;) Και το Κυριότερο δεν παίζει ΦΩΤΟΣΟΠ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;
Απαπαπαπα ειδες να κανη καμια????Πω πω καρφωματα?????????? Γιατι καλε οι αλλες κανουν τετοια πραγματα?
Απαπαπαπα ειδες να κανη καμια????
Ωραιες και οι δυο σας η τριτη που ειναι???Και ετσι για να μας παρεις και της τρεις μωρο μου
[size=10pt][size=10pt]Καλημεριζω τα ομορφα κοριτσια μας!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα Μαριαννα
Καλημερα Εβακι[/size][/size]
Ωραιες και οι δυο σας η τριτη που ειναι???