You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους και μια πολυ γλυκεια καλημερα στο αγαπημενο μου μαρουλινι οπου και αν βρισκεται :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία!!
Είσαι καλά;
Καλα ειμαι μεγαλε μου ερωτα
Α, Μαριάννα μου, ξέχασα να σου πώ ότι είσαι απίστευτη κούκλα, που απλά μας ομορφαίνεις τι μέρα και τη ζωή μας, όποτε σε βλέπουμε!!!!!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα!! Η χθεσινοβραδινή της φωτογραφία είναι απόδειξη της ομορφιάς της!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
Συμφωνώ απόλυτα!! Η χθεσινοβραδινή της φωτογραφία είναι απόδειξη της ομορφιάς της!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Καλημερα amjik . Μας ταραζεις πρωι πρωι με τις κουκλαρες που ποσταρεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Καλημερα Μαριαννα και στην υπολοιπη παρεα Ευακι καλημερα
Καλημερα γιωργο :-* :-* :-* :-*Το ευακι πιθανοτατα κοιμαται ακομα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
καμια τους δεν μιαζη με σενα ματια μου..........Καλημερα amjik . Μας ταραζεις πρωι πρωι με τις κουκλαρες που ποσταρεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μην μασας...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλα εισαι,στην δουλεια εισαι η οχι. Ας κοιμαται ακομη δεν μας πειραζη, αλλα αυτη χανη τετοια ωραια ημερα σημεραΚαλημερα γιωργο :-* :-* :-* :-*Το ευακι πιθανοτατα κοιμαται ακομα
Επισκέπτης
καμια τους δεν μιαζη με σενα ματια μου..........
μην μασας...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
οι πληρωφοριες μου λενε ..........Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω
οτι απο τοτε που γευτηκε τα πικαντικα φαγητα σου
δεν μπορει να φαη απο ξενη κουζινα........
Επισκέπτης
Καλα εισαι,στην δουλεια εισαι η οχι. Ας κοιμαται ακομη δεν μας πειραζη, αλλα αυτη χανη τετοια ωραια ημερα σημερα
Καλα . Οχι δεν εργαζομαι σημερα πρωι θα ειμαι μετα τις 5 . Τωρα ειναι η μυρτω στο αγκυρας πρωινη βαρδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
οι πληρωφοριες μου λενε ..........
οτι απο τοτε που γευτηκε τα πικαντικα φαγητα σου
δεν μπορει να φαη απο ξενη κουζινα........
Αν οι πηγες σου βγουν αληθινες θα γινω ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω
Καλημερα σε ολους
Καλημερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη Βεφα Κλπ Κλπ Κλπ. Τι ωραια φωτο ειναι αυτη γλυκια μου ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Απαπαπαπαπαπαππα Και νεκρους αναστενης
..............
Αλλα η ποιο ωραια ειναι αυτη η φωτο με το κοκκινο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σημερα παρασκευη SANIM δεν δουλευει το ευακι . Ειναι η μυρτω
Τι να πεί κανείς!
Νομίζω τα αστέρια γίναν 3!!
Και τα καλλίτερα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις