Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ειναι συγχρονος μπουρλοτιερης των ... ψυχων

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Χαιρομαι που εισαι, καλα και ελπιζω να σε δω και απο κοντα ξανα μωρο μου  :grin: :grin: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Aμ  θα μαs δειs..........Εισαι  εσυ ενα γλειφιτζουρι .......!!!!!!!!!!εεεε  εννοω  εισαι μια ασθενηs που πρεπει να
εξετασω μπρουμυτα κι ανασκελα!!!!!!!!!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ψυχή τε και σώματι  :sunglasses:

EGR.bmp

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα παρέα

Ευάκι  :-*

Επισκέπτης
Ναι μωρο μου , θα μας εξετασεις και της δυο και εμενα και την Μαριαννα τι λες ??? Γιατη ειμαστε βαρια αρωστες απο σεξομανιακη ΙΩΣΗ δες ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Γιατι με εκθετεις ετσι αγαπημενη μου συναρωστη???????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και το σπουδαιότερο

έβαλε φωτογραφία τοποθετημένη υπό γωνία που μας αναγκάζει να "σπάσουμε" τον λαιμό επικίνδυνα, για την δούμε  :cheesy:  :grin: :grin:

Καλησπέρα γλυκειά Μαριάννα  :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Εξέταση από μακρόθεν και μέσω φωτογραφίας, είναι "εκ του προχείρου"... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ υπερασπίζομαι την κλινική εξέταση  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
...και το σπουδαιότερο

έβαλε φωτογραφία τοποθετημένη υπό γωνία που μας αναγκάζει να "σπάσουμε" τον λαιμό επικίνδυνα, για την δούμε  :cheesy:  :grin: :grin:

Καλησπερα μωρακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
...και το σπουδαιότερο

Το εκανα για να εχει δουλεια ο γιατρος life :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Επισκέπτης
evaki μηπως ειδες το pm σου?καλη και η φωτο της μαριαννας αλλα εσυ μωρο μου δεν...παιζεσαι

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αυριο ευακι τι ωρες θα εισαι εκει? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
[size=12pt]Ψωλίστας και κώματοι!!!  [/size]   :grin:

Συνημμένα

• fs1.jpg
    fs1.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 23

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑΚΙ? Η Μυρτώ τι λέει? να κατέβουμε μια βόλτα να δοκιμάσουμε? Άν και μόνο εσένα θέλω, αλλά υπάρχεουν και ανάγκες βλέπεις! Πολλά φιλιά μωράκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom