You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Μαλλον θελη να πη οτι τον ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙΣε εχει Πεθανει ???????????
δηλαδη ?
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ειμαι ιδιος ο Γκουζγκουνης
Α ωραια Γιωργο μου θα κανεις εσυ λοιπον τον Γκουσγκουνη κι εγω την Τινα Σπαθη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ωραια καλυτερα δεν γινεται,ποτε ξεκιναμεΑ ωραια Γιωργο μου θα κανεις εσυ λοιπον τον Γκουσγκουνη κι εγω την Τινα Σπαθη
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δηλ δε με παίρνει - παντρεμένη με 2 παιδιά, δεν κάνει παιχνίδι.
Αλλά είναι ξηγημένο παιδί...
Χμ μιπως δεν κανεις κατι καλα ??????????
Εμενα αν δεν πιγενε ο γκομενος με την Γραμματεα του εστω 4 φορες την εβδομαδα θα τον ειχα διωξη
Και καμια φορα ετσι για την αλλαγη αντε και να την βγαλη για κανενα ποτο αν κερδιζε η ομαδα του
Τι να πω μαναρι μου ?? Γι αυτο δεν παω για ιδιετερα γραμματεας διοτη φοβαμε οτι θα πρεπει να περασω πολλους Παγκους και παγκακια
Ασε που πρεπει να εισαι με αυτα τα ταγερ και της ζαρτιερες απο μεσα και λιγο το βυζι πεταχτο απο πανω , οποτε αν εχεις κανη κανενα λαθακι να σου χαμογελαση λιγακι ο υπευθηνος οχι να σε σφαξη
Χμ μιπως δεν κανεις κατι καλα ??????????
Δεν αποκλείεται... Τώρα είν' αργά όμως - αυτά γίνονται στην αρχή.
Εμενα αν δεν πιγενε ο γκομενος με την Γραμματεα του εστω 4 φορες την εβδομαδα θα τον ειχα διωξη
Και καμια φορα ετσι για την αλλαγη αντε και να την βγαλη για κανενα ποτο αν κερδιζε η ομαδα του
Άψογη!!!
Τι να πω μαναρι μου ?? Γι αυτο δεν παω για ιδιετερα γραμματεας διοτη φοβαμε οτι θα πρεπει να περασω πολλους Παγκους και παγκακια
Όπως σε βλέπω απ' τις photos, όντως. ;) Σε βλέπω να είχες πάρει όλο τον όροφο... μαζί με τους φύλακες κάτω.
Ασε που πρεπει να εισαι με αυτα τα ταγερ και της ζαρτιερες απο μεσα και λιγο το βυζι πεταχτο απο πανω , οποτε αν εχεις κανη κανενα λαθακι να σου χαμογελαση λιγακι ο υπευθηνος οχι να σε σφαξη
Αυτά τα ταγιέρ είναι πολύ καύλα ρε Εύα...
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Σε φανταζομαι γραμματεα με ταγιερ γυαλακι το μισο και με τρελο ντεκολτε και η καλτσα (το επανω μερος) να φαινεται και να μην φαινεται απο την φουστα
Χα χα χα χα χα Γιωργο ξεκινησες το σεναρειο ????
Αν και δεν εχω προβλιμα να ντυθω κατα αυτον τον τροπο σκευτομε ομως οτι θα ειναι λιγο δυσκολο στην δουλεια να ειμαι ντυμενη γραμματεας
Αχ ασε που πρεπει αντι για κεβατια να βαλουμε γραφεια στα δωματια
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
καπωσ ετσι διλαδι.Σε φανταζομαι γραμματεα με ταγιερ γυαλακι το μισο και με τρελο ντεκολτε και η καλτσα (το επανω μερος) να φαινεται και να μην φαινεται απο την φουστα
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δεν αποκλείεται... Τώρα είν' αργά όμως - αυτά γίνονται στην αρχή.
Άψογη!!!
Όπως σε βλέπω απ' τις photos, όντως. ;) Σε βλέπω να είχες πάρει όλο τον όροφο... μαζί με τους φύλακες κάτω.
Αυτά τα ταγιέρ είναι πολύ καύλα ρε Εύα...
Σε αυτα δεν εχει αργα και νωρις,,, χι χι χι χι χι η της το πετας εξω και της λες για δηξε μου εχταις τι εκανε ο Σαλεας στην συναυλια και μενη με το στωμα ανοιχτο και εσυ της το χωνεις Η οταν φοραει καμια στενη φουστα κοντη της λες να σου πιαση το στυλο που επεσε αναμεσα απο τα ποδια σου ,και εσυ εχεις προβλιμα να σκιψεις γιατη ποναει η μεση σου και οπως εισαι καθησμενος στην καρεκλα της χουφτωνεις τον πισινο και αν δεις αντιδραση τοτε η συνεχιζεις η το κοβεις .... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αν εισαι καλος στο να βαζεις Λαδι, ;) ;) γιατη οχι ?????
Εγω είμαι ο καλύτερος στο λάδι ;) ;) ;) ;) ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
tirotasΧωρίς πλάκα Εύα - λες άσχημα. ;)
Τις φωτος πως τις βγάζεις?
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Περιέργεια απλή σειρά - με τρίποδα?
Η περειεργεια σκωτοσε την γατουλα ;)
Μωρο μου πρεπει να φυγω γιατη δεν ξερω τι κηνηση θα βρω στον δρομο θα τα πουμε μετα παλι φιλακια προς το παρων :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ/Σ καποιος που του αρεσε να με τραβαει.......... Φωτος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Μην το γελας καθολου θα γινη κατι το ιδιομορφο διαφορετικο απο τα αλλα σπιτια,αλλα θα εισαι συνεχως πιασμενη απο την μεση κυριος γιατι επανω σε γραφειο δεν ειναι και το ποιο ανετο,και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοιΧα χα χα χα χα Γιωργο ξεκινησες το σεναρειο ????
Αν και δεν εχω προβλιμα να ντυθω κατα αυτον τον τροπο σκευτομε ομως οτι θα ειναι λιγο δυσκολο στην δουλεια να ειμαι ντυμενη γραμματεας
Αχ ασε που πρεπει αντι για κρεβατια να βαλουμε γραφεια στα δωματια
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μην το γελας καθολου θα γινη κατι το ιδιομορφο διαφορετικο απο τα αλλα σπιτια,αλλα θα εισαι συνεχως πιασμενη απο την μεση κυριος γιατι επανω σε γραφειο δεν ειναι και το ποιο ανετο,και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι
Θα κάνουμε ειδική παραγγελιά γραφείων με ανατομική κατασκευή
Νιααααρρρρρ....Η περειεργεια σκωτοσε την γατουλα ;)
OK - cool.Υ/Σ καποιος που του αρεσε να με τραβαει.......... Φωτος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K