Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλησπερα Φαρκελι μου. γιατη εσενα ποιος σου ειπαι οτι και εγω δεν εργαζομουν σημερα ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εισαι καλα ???? περασες καλα ???? :) :) :) :) :) :)

Ευάκι δούλευες σήμερα???

Πως πήγε η ημέρα??? ...όλα καλά???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι δούλευες σήμερα???

Πως πήγε η ημέρα??? ...όλα καλά???

Μια χαρα ολα αν εξερεσεις λιγο την βροχη που εφαγα με το κουταλη στην διαδρομη προς το μαγαζι και καποιους που πλακονοντουσταν στο ξυλο στην Εθνικη Α.Κ μεσα στην μεση του δρομου ολα καλα  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Εσυ πως τα περασες??? ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει θέση να παρκάρεις το αυτοκίνητο κοντά στο μαγαζί???

...αυτό δεν είναι βολικό (νομίζω)

Γιατί προέκυψε η παρεξήγηση στην Εθνική? ...έμαθες???

εγώ θα έλεγα ότι δεν "πέρασα άσχημα"  :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει θέση να παρκάρεις το αυτοκίνητο κοντά στο μαγαζί???

...αυτό δεν είναι βολικό (νομίζω)

Γιατί προέκυψε η παρεξήγηση στην Εθνική? ...έμαθες???

εγώ θα έλεγα ότι δεν "πέρασα άσχημα"  :)

Μπα οχι ειναι κοντα  το γκαραζ αλλα  ηταν δυνατη η βροχη :) :) :) :) :)
Τωρα οσο για την παρεξηγηση Φαρκελι μου που να ξερω πιθανων να ειχαν τρακαρη  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μπα οχι ειναι κοντα  το γκαραζ αλλα  ηταν δυνατη η βροχη :) :) :) :) :)
Τωρα οσο για την παρεξηγηση Φαρκελι μου που να ξερω πιθανων να ειχαν τρακαρη  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

...αυτά συμβαίνουν και στις "καλύτερες οικογένειες"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Καλή ξεκούραση ...

:-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
τι κανεις μαναρι μου?

Καλα ειμαι, εδω σπιτι αραχτη καφεδακι και t.v χαζευω τα καναλια αλλα τιποτα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Το μονο ενδιαφερων ειναι στον Σκαι μια εκπομπη για σκυλακια που εχει τωρα και εχει λιγο γελειο  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Εσυ μωρο μου τι κανεις ?? Πως εισαι???? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα καλα εισαι,καλα ειμαι εγω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Παντα καλα να ειμαστε Γιωργο μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι λεει η Βορεια Ελλαδα σημερα ???????? εχει κρυο ????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Παντα καλα να ειμαστε Γιωργο μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι λεει η Βορεια Ελλαδα σημερα ???????? εχει κρυο ????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καλά να ειμαστε ειναι το κυριωτερο,απο κρυο αστα να πανε παγωνια ειχε το πρωι σιγα-σιγα μαλακωνη και με συνεφια που θα παη θα ζεστανη

malagouti

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και εγω αραχτως ειμαι εδω χαζευω στο internet.Μπορεις να μου στειλεις pm με τις μερες και τις ωρες που δουλευεις?

malagouti

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κορμι το λες αυτο μωρο μου?κορμαρα εισαι :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom