life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Χι χι χι χι χι εννοειται
Εισαι εσυ ενα....Παναγια μου Παναγια μου!!!!!
Ατιμουλικο!!!!!!!!
Χι χι χι χι χι εννοειται
Γεια σου Γιωργη καληνυχτα....Θα προσεχω εγω τα κοριτσια...Θα τα προσεχω σαν τα ματια μου!!!!
Θα τα προσεχω μεχρι .....να μου τα βγαλουν!!!!!!!
Οχι τα ματακια σου καρδια μου
Κατι αλλο σιγουρα
ua σε καψι ζοντανο αγαπιτε για ροτα κ εμενα........Eγω παντωs σκεφτομαι να ...παραδοθω αμαχητι!!!!!!! Κοιτα να εκμεταλευτειs την ευκαιρια
Οτι καταλαβαινειs βγαλε μου!!!!!
Eγω παντωs σκεφτομαι να ...παραδοθω αμαχητι!!!!!!! Κοιτα να εκμεταλευτειs την ευκαιρια
Οτι καταλαβαινειs βγαλε μου!!!!!
Πονηρα μυαλα
Το ....κατα δυναμην!!!! Απο την στιγμη που εχω απεναντι μου μια διμετρη κουκλαρα αφηνομαι....
Το πεπρωμενον και το διμετρον....απο--φυγειν αδυνατον!!!!!!!
1.80 παρακαλω χωρις τακουνια
Εννοειται οτι το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον
ακομα περιμενω π.μ1.80 παρακαλω χωρις τακουνια
Εννοειται οτι το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχΑπ τα χαμηλα κατα προτιμιση
Καλο αυτο 1.84 πολυ καλο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οποτε μωρο μου ετιμασου να λιωσεις στο γλυψιμο ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
life97 και που ναδισ οταν ανιξι τα ποδια για να γλιψισ το μουνακιΦτου σου κοπελαρα μου............Δυο μετρα γυναικα ειναι.......τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι για την Αγκυραs!!!!!!!!!
Οσο παταει η γατουλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εισαι Θεα μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σε γλυψω και τι στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη καπου στην μια με μιαμιση ωρα περιπου για γλυψιμο μονο, εχω τρελα με το γλυψιμο τρελενομαι αντε Ευακι ετοιμασου για παρελαση Καλημερα1.80 παρακαλω χωρις τακουνια
Δηλαδη καπου στην μια με μιαμιση ωρα περιπου για γλυψιμο μονο, εχω τρελα με το γλυψιμο τρελενομαι αντε Ευακι ετοιμασου για παρελαση Καλημερα
Καλησπερα Ευα καλα ειμαι εσυ τι κανης,παρελαση λεει στο μαγαζι ειμαι σε λιγο κλεινωΚαλησπερα Γιωργο μου καλα εισαι ????????
Παρελασες σημερα ??????