giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Γεια σου φιλε life καλα ειμαστε?Φιλακια στιs κουκλαρεs κι απο μενα...............Γεια σου Γιωργη φιλε μου!!!!
Γεια σου φιλε life καλα ειμαστε?Φιλακια στιs κουκλαρεs κι απο μενα...............Γεια σου Γιωργη φιλε μου!!!!
Αχ αυτη τη δουλεια ποιος την ανακαλυψε γαμωτο
Φιλακια στιs κουκλαρεs κι απο μενα...............Γεια σου Γιωργη φιλε μου!!!!
Γεια σου φιλε life καλα ειμαστε?
Γεια σου κουκλακι ζωγραφιστο....θαρθω απο κοντα να μου τα δωσειs !!!!!Καλησπερα και φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Που γυρνας ?????? Μου λειπεις υπεροχο πλασμα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα ειμαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αμα τον ηξερα οχι 2 αλλα 200 σφαλιαρες ,και μαστιγωμα με τον βουρδουλα οχι με κατι αλλες μαλακιεςΕλα μου ντε
Ποιος κερατας αραγε ????????? Αν τον βρεις δωστου και απο μενα δυο σφαλιαρες και 5 μαστιγωματα
Φιλακια στιs κουκλαρεs κι απο μενα...............Γεια σου Γιωργη φιλε μου!!!!
Καλησπερα ομορφε και απο εμας πολλα φιλακια
Που να γυρνάω;; Εδώ στο σπίτι είμαι και ξεκουράζομαι. Και συ μου λείπεις. Καλό βράδυ
Και δεν τον στελνης στην στιγμη της αληθειαςΚαλο βραδυ λοιπον σκληρο μου αγορι μα να ξερεις οτι θα σου κανω τον ορο της αληθειας μαρουλομπουμπουκο μου
Καλο βραδυ λοιπον σκληρο μου αγορι μα να ξερεις οτι θα σου κανω τον ορο της αληθειας μαρουλομπουμπουκο μου
Καλο βραδυ λοιπον σκληρο μου αγορι μα να ξερεις οτι θα σου κανω τον ορο της αληθειας μαρουλομπουμπουκο μου
Αυτο να δω κι ας πεθανω με βαναυσω κωλοδαχτυλο
Αλαξε ο τροπος για να λεγεται η αληθεια καλο βραδυ σε ολη την παρεαΑυτο να δω κι ας πεθανω με βαναυσω κωλοδαχτυλο
E oxi και να πεθανειs ρε μαναρι μου.......Θα μεινουμε νηστικοι μετα!!!!!
Καλε τρελος εισαι ?????
Εχω ακομα πολλα να κανω
Ετσι το ειπα
Αλαξε ο τροπος για να λεγεται η αληθεια καλο βραδυ σε ολη την παρεα
Οχι βεβαια!!!!!!!!!!! Εχειs πολλα να κανειs ακομα.......μαζι μαs βεβαια!!!!!!