amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
περασες καλα εμαθα giorgos58696969μηδεν μηδεν ομικρον
περασες καλα εμαθα giorgos58696969μηδεν μηδεν ομικρον
Αποψε ειναι να παω χθες ειχε πολυ καθυστερηση το αεροπλανο που θα ερχοταν και δεν πηγα παντως θα περασω καλαπερασες καλα εμαθα giorgos58
Next time baby ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οταν θα δω και εγω τον δικο σου πινακα
Γεια σου Ευακι καλα εισαι,καλυτερα δεν γινοταν να περασω για 2 ωρες ηταν αλλα ειχε χρονο και καθησε 2,45 ωραια πρωτακαλησπερα
Τι κανεις Γιωργο μου ??? πως τα περασες εχταις ???
Γεια σου Ευακι καλα εισαι,καλυτερα δεν γινοταν να περασω για 2 ωρες ηταν αλλα ειχε χρονο και καθησε 2,45 ωραια πρωτα
Ρολοι κανενας δεν κοιταξε εκεινες τις στιγμες μετα που πηγα να παρω το αυτ/το ειδα ωρα και υπολογισα στο περιπουΜια χαρα σε βρισκω
Με το ρολοι στο χερι εισουν βρε Γιωργο μου κι εσυ ????
Ρολοι κανενας δεν κοιταξε εκεινες τις στιγμες μετα που πηγα να παρω το αυτ/το ειδα ωρα και υπολογισα στο περιπου
Αυτο μας ελειπε να το κοιταω εγω ουτε για ανεκδοτο την τσατσα να κανω γι'αυτο και πηγαινω εκει για να εχω χρονο γιατι στα κλασικα με τον χρονο που διαθετουν δεν μπωρο με χαλαειΑ λεω κι εγω μιπως το κοιταγες εσυ
Που εισαι Ευα δουλευης και εξαφανιστηκες τοση ωρα Καλησπερα Μαριαννα
Αχ αυτη τη δουλεια ποιος την ανακαλυψε γαμωτοΝαι μωρο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλως την περδικα
Που εισαι Ευα δουλευης και εξαφανιστηκες τοση ωρα Καλησπερα Μαριαννα
Καλησπερα σε ολους. Καλησπερα μαρουλινι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τι κανεις μοναδικε μου ερωτα?
Ενταξη ναι για την περδικα, που περπατη λεβεντικαΓια την Μαριαννα το ειπα Γιωργο μου
Καλησπέρα Μαριάννα μοναδική μου αγάπη!!
Είμαι καλά. Εσύ τι κάνεις;;;