You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημερα Ευα και στην υπολοιπη παρεα
Καλημερα Γιωργο
Καλα εισαι???
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα ειμαι αλλα????Καλημερα Γιωργο
Καλα εισαι???
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλα ειμαι αλλα????
Αλλα??????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα στο πω στο αυτι με πμΑλλα??????
Καλημερα Φαρκελι,καταφυγιο ωραιο πραμα το καλοκαιρι ανεβενω Ολυμπο και πηγαινουμε στα καταφυγιαΚαλημέρα Γιοργος
...και μόλις λέγαμε για καταφύγια σε χιόνι
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
γατες της αγκυρας απολαυστεεεεεεεεεεεεεεεε
Να απολαυσω κατι που το βλεπω ολη μερα πανω μου δεν το νομιζω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να απολαυσω ομως κατι τετειο πολυ ευχαριστως ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσυ τι λες ??? θες να το απολαυσουμε παρεα ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Συνημμένα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.061
- Πόντοι
- 22.785
αυτο το απολαμβανω 3 φορες την εβδομαδα....Να απολαυσω κατι που το βλεπω ολη μερα πανω μου δεν το νομιζω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να απολαυσω ομως κατι τετειο πολυ ευχαριστως ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσυ τι λες ??? θες να το απολαυσουμε παρεα ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μακρια απο τριτους....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμαν αμτζικ σου την εφερεΝα απολαυσω κατι που το βλεπω ολη μερα πανω μου δεν το νομιζω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
αυτο το απολαμβανω 3 φορες την εβδομαδα....
μακρια απο τριτους....
Μονο 3 φορες ????????
Απλα για να δεις οτι ειμαι κυρια και τα μοιραζομε ολα γι αυτο στο πρωτηνα αλλα απ οτι βλεπω ντρεπεσε η φοβασε ενα απο τα δυο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.061
- Πόντοι
- 22.785
ειμαι gay κ οπως καταλαβαινης φοβαμαιΜονο 3 φορες ????????
Απλα για να δεις οτι ειμαι κυρια και τα μοιραζομε ολα γι αυτο στο πρωτηνα αλλα απ οτι βλεπω ντρεπεσε η φοβασε ενα απο τα δυο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
evaki_79 βαλε τον πινακα κοντα και βγαλε τη γυναικα απο μπροστα παρακαλω.
Next time baby ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οταν θα δω και εγω τον δικο σου πινακα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ειμαι gay κ οπως καταλαβαινης φοβαμαι
Α ωραια γιατη εχω κατι παλιους φιλους και καλους γνωριμους Gay αν ειναι να στους συστησω μην ντρεπεσε δεν θα σε πονεσουν καθολου
Ασε που ειναι και απο Μεγαλες Οικογενειες και απο ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ τζακια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμτζικ τι δηλωσης ειναι αυτες,τελειωσαν τα 5ποντα και αρχισανε τα 25πονταΑ ωραια γιατη εχω κατι παλιους φιλους και καλους γνωριμους Gay αν ειναι να στους συστησω μην ντρεπεσε δεν θα σε πονεσουν καθολου
Ασε που ειναι και απο Μεγαλες Οικογενειες και απο ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ τζακια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.061
- Πόντοι
- 22.785
ε αμα δεν ποναω δεν εχει κ χαρη....νομιζω ε;;;Α ωραια γιατη εχω κατι παλιους φιλους και καλους γνωριμους Gay αν ειναι να στους συστησω μην ντρεπεσε δεν θα σε πονεσουν καθολου
περιμενω σε π.μ τηλεφωνο απο τα αγορια.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.061
- Πόντοι
- 22.785
ετσι ειναι το ευακι θελη να εξυπηρετη τα φιλαρακια....Αμτζικ τι δηλωσης ειναι αυτες,τελειωσαν τα 5ποντα και αρχισανε τα 25ποντα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ε αμα δεν ποναω δεν εχει κ χαρη....νομιζω ε;;;
Υπαρχη και ο πονος αναλογα βρε μωρο μου σε τι πυγαδι παει και ο αλλος !!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τωρα μπορει να σε φτιαχνη το στιλ (Τραβα μου τα γενεια και φωναζεμε τρελογκομενα )!!!!!!!!!
Που να ξερω και τι αλλο σου αρεσει???? βεβαιως και θα σου στυλω σε Π.Μ τα τηλεφωνα τους ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
696969μηδεν μηδεν ομικρονε αμα δεν ποναω δεν εχει κ χαρη....νομιζω ε;;;