Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Εμ δεν θα ζεστανη????? που θα παει στο χερι του ειναι ???????? χι χι χι χι χι χι χι :2funny:
Αντε να βγαλουμε τα κορμια μας στην παραλια να τα μαυρισουμε λιγουλακι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Οχι ακομη κρυο εχει,αλλα ματακηδες δεν εχει ακομη αργοτερα

malagouti

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ελπιζω φετος να κανουμε μαζι το μπανιο μας.....

malagouti

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν και με τετοια γυναικα διπλα σου μονο το μπανιο δεν θα εχεις στο μυαλο σου

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αμα ξανανεβεις χαλκιδικη και δε πρωτο ποδι και δεν μας πεις τιποτα
να σου χυθει ολο το λαδι πισω!!!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies:

καλησπερα μουναρε του 1.80+ :sunglasses:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
αμα ξανανεβεις χαλκιδικη και δε πρωτο ποδι και δεν μας πεις τιποτα
να σου χυθει ολο το λαδι πισω!!!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies:

καλησπερα μουναρε του 1.80+ :sunglasses:

Καλησπερα μωρο μου  :smitten: :smitten:
Οκ με καταραστικες, καλα αν ξανα ερθω προς Χαλκιδικη και δεν σε δω τοτε να μου χυθει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν και φετος εχω για αλλου να παω διακοπες  ;) ;) ;) ;) ;) ;) Οποτε και να με καταριεσε να μου χυθει να ξερεις οτι θα εχω παρη και δευτερο μπουκαλι αντιηλιακο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και αυτοιτην δουλεια τους θελουνε να κανουνε οταν βλεπουνε ΚΟΡΜΑΡΕΣ

Α δεν εχω τιποτα με τους ματακιδες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ιδιετερα αν ειναι και καλυτερος απο αυτων που εισαι μαζι τοτε εχεις δυο επιλογες η τους περνεις και τους δυο η παρατας τον γκομενο και πας με τον ματακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι για να του τα πεταξεις ;) ;) ;) ;).............. Τα ματακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Α δεν εχω τιποτα με τους ματακιδες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ιδιετερα αν ειναι και καλυτερος απο αυτων που εισαι μαζι τοτε εχεις δυο επιλογες η τους περνεις και τους δυο η παρατας τον γκομενο και πας με τον ματακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι για να του τα πεταξεις ;) ;) ;) ;).............. Τα ματακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε τοτε να γινω ματακιας για σενα κουκλα μου  :o :o :o :o

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εύα, είσαι Μπαρτσελόνα στα θηλαστικά, το ξέρεις? ;)

Βάλε photos - έχω και τη μουνάρα εδώ στη δουλειά. Μ' έχει πεθάνει η πουτάνα 5 χρόνια τώρα.  :boobies:

Δώσε πράμα στο λαό... :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εύα, είσαι Μπαρτσελόνα στα θηλαστικά, το ξέρεις? ;)

Βάλε photos - έχω και τη μουνάρα εδώ στη δουλειά. Μ' έχει πεθάνει η πουτάνα 5 χρόνια τώρα.  :boobies:

Δώσε πράμα στο λαό... :rockon:

Σε εχει Πεθανει ???????????
δηλαδη ? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom