giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καρεκλες οπως εχουνε οι γυναικολογοιΘα κάνουμε ειδική παραγγελιά γραφείων με ανατομική κατασκευή
Καρεκλες οπως εχουνε οι γυναικολογοιΘα κάνουμε ειδική παραγγελιά γραφείων με ανατομική κατασκευή
Καρεκλες οπως εχουνε οι γυναικολογοι
Για γλυψιμο και για πολλα ακομηΜεσα στο μυαλο μου εισαι μωρο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ωραια ιδεα
ειναι και βολικη για το γλυψιμο
...............Αλλα το γλυψιμο δεν το συζηταμε ε??????????Για γλυψιμο και για πολλα ακομη
Ασυζητητη ειναι στην ημερησια διαταξη...............Αλλα το γλυψιμο δεν το συζηταμε ε??????????
Ασυζητητη ειναι στην ημερησια διαταξη
...............Αλλα το γλυψιμο δεν το συζηταμε ε??????????
Τι λες μωρό μου θα κάνεις τον γυναικολόγο να έρθω να με εξετάσεις???
Ηδη φοραω τα....ακουστικα μου κι εχω ....βγαλει τη μπλουζα μου....
Ανοιξε το στομα !!!!!!
Αν δεν βγάλεις και το μποξερακι σου δεν ανοίγω τίποτα γιατρέ μου
Θα πρεπει να σε....θερμομετρησω ομωs.........ετσι κανει ο σωστοs γιατροs...........Αν δεν βγάλεις και το μποξερακι σου δεν ανοίγω τίποτα γιατρέ μου
Kαι βεβαια πρεπει να κανειs , οτιδηποτε σου ζητησει ο γιατροs........ειναι για το καλο σου!!!!!!!Αχ γιατρέ μου έτοιμη είμαι σε περιμένω
γεια σου ευακι...τι κανεις?εισαι θεα μωρο μου,θα μας τρελανεις εσυ!!!
Kαι βεβαια πρεπει να κανειs , οτιδηποτε σου ζητησει ο γιατροs........ειναι για το καλο σου!!!!!!!
Βεβαια με τετοιο ασθενη κι ο γιατροs θα....υποκυψει
Καλησπέρα Ευάκι!!Αχ γιατρέ μου έτοιμη είμαι σε περιμένω
Στον γιατρο δεν λενε οχι.........Παντα ειναι για το καλο!!!!!!!!!!!Οτιδηποτε γιατρε μου ??????????
Καλησπέρα Ευάκι!!
Οποιασδήποτε ειδικότητας γιατρός είναι ευπρόσδεκτος ή πρέπει να είναι συγκεκριμένης ειδικότητας;
Εμ δεν θα ζεστανη????? που θα παει στο χερι του ειναι ???????? χι χι χι χι χι χι χι
Αντε να βγαλουμε τα κορμια μας στην παραλια να τα μαυρισουμε λιγουλακι
καλα ειμαι θεα του ερωτα...εχω να ερθω κανενα μηνα και βλεπω τις φωτο σου και αναψα...θα μας τρελανειςΚαλησπερα μωρο μου καλα ειμαι.Εσυ τι μου κανεις ????