Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαριάννα μου μετά από την δουλειά πήγα για ένα ποτάκι με τα παιδιά που με είχαν πάρει τηλέφωνο, αλλά πολύ βροχή καλέ  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ο Πειραιάς όμως και με βροχή είναι τέλειος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αχ το ξέρω ότι έχεις κάνη ολόκληρο Άλμπουμ για τον Μαρουλομπουμπουκο σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι αμαρτία να της στερείς και από κάποιους άλλους που και εκεινοι σε θέλουν το ίδιο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλημέρα Ευάκι!!! Πρέπει να ξέρεις ότι και η δημοκρατία έχει τα όριά της!!!
Εφόσον η μεγάλη μου αγάπη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:θέλει να τις κρατήσει μονο για μένα, είναι δική της επιλογή και εσύ δεν μπορείς να της επιβάλλεις τη δική σου άποψη!!! Κράτα το περίφημο "free for all" για τον εαυτόν σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Ευάκι!!! Πρέπει να ξέρεις ότι και η δημοκρατία έχει τα όριά της!!!
Εφόσον η μεγάλη μου αγάπη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:θέλει να τις κρατήσει μονο για μένα, είναι δική της επιλογή και εσύ δεν μπορείς να της επιβάλλεις τη δική σου άποψη!!! Κράτα το περίφημο "free for all" για τον εαυτόν σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Αχ Μαρουλομπουμπουκο μου πως μου αρεσεις οταν αφριζεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Φιλακια σε ολους καλη συνεχεια ,,,, Εχει πολυ ωραια μερα για καφεδακι οποτε λεω να παω για ενα Παραλιακο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα τα πουμε αργοτερα ,. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλακια Μαρουλομπουμπουκο μου ,, και για να δεις τι καλη που ειμαι βρε θα πιω και για σενα αλλο ενα καφεδακι (κομπρεσερ) θα γυνω μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Niaoy Niaoy.JPG
    Niaoy Niaoy.JPG
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 20

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φιλακια σε ολους καλη συνεχεια ,,,, Εχει πολυ ωραια μερα για καφεδακι οποτε λεω να παω για ενα Παραλιακο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα τα πουμε αργοτερα ,. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλακια Μαρουλομπουμπουκο μου ,, και για να δεις τι καλη που ειμαι βρε θα πιω και για σενα αλλο ενα καφεδακι (κομπρεσερ) θα γυνω μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλάκια  :-* :-* :-* :-* :-* και από μένα χαζοκορμάρα!!! Καλή διασκέδαση και προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση καφέ. Η μεγάλη ποσοτητα καφείνης προκαλεί, εκτός από νευράκια, αφόρητη ζήλια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απο τις καλύτερες φωτογραφίες σου !!!

...κατα την γνώμη μου  ;)

index.php

crazydevil

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΣΥΜΦΩΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/size][/size][/size][/size][/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φιλάκια  :-* :-* :-* :-* :-* και από μένα χαζοκορμάρα!!! Καλή διασκέδαση και προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση καφέ. Η μεγάλη ποσοτητα καφείνης προκαλεί, εκτός από νευράκια, αφόρητη ζήλια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλτατε Μαρούλια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα νευρικά άτομα δεν μορούν να ζηλέψουν, ακόμη και να θέλουν

ισχύει???

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φίλτατε Μαρούλια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα νευρικά άτομα δεν μορούν να ζηλέψουν, ακόμη και να θέλουν

ισχύει???

Δε γνωρίζω φίλε Φαρκέλι!!! Καλυτερα να ρωτήσεις ένα νευρολόγο-ψυχίατρο!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κάπου είδα έναν,

αλλά μάλλον έχει πολλά νεύρα ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Απο τις καλύτερες φωτογραφίες σου !!!

...κατα την γνώμη μου   ;)

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=178989;image[/img[/URL]]

[/quote]

"Μαριάννα της κβαντικής πληροφορικης" θα μπορούσε να ονομασθεί η φωτογραφία, δηλαδή μια γυναίκα με ασύλληπτες για την ανθρώπινη φαντασία υπολογιστικές ικανότητες!!!! Με άλλα λόγια, εκεί που μια ξανθιά, ας πούμε, κάνει μια ώρα για να υπολογίσει ποσα χρήματα ξόδεψε για δυο καφέδες, η Μαριάννα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έχει υπολογίσει τα χρήματα που ξόδεψε η ξανθιά για όλους, παρακαλώ, τους καφέδες που ήπιε τα τελευταία δέκα χρόνια!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα νυχαχια η της νυχαρες τους να σε γδερνουν την πλατη αλλη αισθηση :thumbsup: :thumbsup:

Εξαρταται παντα πωs τα χρησιμοποιουν.........Αν το κανουν βαρβαρα  ειναι εκδικητικεs........
                Αν το κανουν αργα ,  ελαφρα και παιχνιδιαρικα ειναι για αν ανεβαζουν την θρμοκρασια και βεβαια ολοι
προτιμαμε την δευτερη μεθοδο........Αλλα πρεπει να βγουν να μαs το δηλωσουν ποια μεδοθο εφαρμοζουν εκεινεs....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Απο εσενα εξαρταται το πως θα βγαλουν τα νυχια :think: :think: :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Απο εσενα εξαρταται το πως θα βγαλουν τα νυχια :think: :think: :think:
Δηλαδηs..........δεν υπαρχει τροποs ξερω γω προκαταβολικα να ξερουμε  ε????????
Διοτι ειμεθα και παιδια με αγενεια και με ολα αυτα τα θρεπτικα συστατικα.......ειμεθα ησυχοι πολιται και το αυτο επιθυμωμεν και δι υμαs!!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δηλαδηs..........δεν υπαρχει τροποs ξερω γω προκαταβολικα να ξερουμε  ε????????
Διοτι ειμεθα και παιδια με αγενεια και με ολα αυτα τα θρεπτικα συστατικα.......ειμεθα ησυχοι πολιται και το αυτο επιθυμωμεν και δι υμαs!!!!!!!!!!!!!!
Προκαταβολικα μονο η πληρωμη,τα θρεπτικα συστατικα προς τα που θα πανε δεν ξερω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Προκαταβολικα μονο η πληρωμη,τα θρεπτικα συστατικα προς τα που θα πανε δεν ξερω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε τοτε λοιπον  θα τολμησω να θαυμασω απο κοντα τιs.........γατουλεs βεβαιωs βεβαιωs...
Αξιζουνε ακομα και νυχιεs να φαω......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ε τοτε λοιπον  θα τολμησω να θαυμασω απο κοντα τιs.........γατουλεs βεβαιωs βεβαιωs...
Αξιζουνε ακομα και νυχιεs να φαω......
Να της θαυμασης ναι,νυχιες θα φας εαν της πειραξης  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom