Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λέω αυτό που βλέπω και αυτό που νομίζω...  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αλλά είναι αυτό που βλέπεις πράγματι αυτό που βλέπεις ή κατι που δημιουργησε το μυαλό σου;

Υποστηρίζεται ότι

στην πραγματικότητα,

δεν υπάρχει "πραγματικότητα"

αλλά αυτό που νομίζουμε και θέλουμε να βλέπουμε ως "πραγματικότητα"   :think:

Πάντως τα μακριά μαλλιά της Μαριάννας είναι πραγματικότητα ...  :cheesy:

Επισκέπτης
Υποστηρίζεται ότι

στην πραγματικότητα,

δεν υπάρχει "πραγματικότητα"

αλλά αυτό που νομίζουμε και θέλουμε να βλέπουμε ως "πραγματικότητα"   :think:

Πάντως τα μακριά μαλλιά της Μαριάννας είναι πραγματικότητα ...  :cheesy:

Φανταζεσαι ομως να ειναι περουκα ποσο λαθος θα εχεις κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και η περούκα "πραγματική" δεν είναι;
Πάντως να ξέρεις ότι, είτε με πραγματικά μαλλιά είτε με περούκα, η Μαριάννα είναι μια κούκλα!!! 

Επισκέπτης
Και η περούκα "πραγματική" δεν είναι;
Πάντως να ξέρεις ότι, είτε με πραγματικά μαλλιά είτε με περούκα, είσαι μια κούκλα!!! 

Σε ευχαριστω μαρουλομωρο μου που και τριχα να μην ειχα στο κεφαλι μου παλι κουκλα θα με ελεγες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Άστες να ζηλεύουν!!! Αυτές και με μαλλιά ακόμα πολύ απέχουν από το να είναι κούκλες!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
     Και τι βλεπεις μαρουλινι μου? :-* :-* :-*

Δεν απαντώ!!! Το αφήνω αναπάντητο, γιατί άλλωστε τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον άνθρωπο από την εμφάνισή του παραμένουν αναπάντητα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ωραίο και καυλωτικό φαίνεται να είναι το tatoo. :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
     Και τι βλεπεις μαρουλινι μου? :-* :-* :-*

Καλησπερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαμαλακη Κλπ Κλπ ΚΛπ , Καλα εισαι ?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ηθελα να πω οτι ο Μαρουλομπουκος βλεπει και δεν βλεπει οποτε τι να βλεπει ????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατεχη λιγο απο καταρακτη λιγο πρεσβυωπια και λιγο αστιγματισμο αλλα ειναι μικρος ακομα θα στρωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαρουλομπουκο μου τι κανει μια γατουλα στο δεντρακι ?????????
α)Το κουναει για να δει αν θα βγει ο Σκιουρος ??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
β) ξυνει τα νυχακια της ????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γ) περιμενει τον βοσκο να της κανει αγριο σεξ στην φυση ?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αμα βρεις ποιο απο τα παραπανω ισχυει κερδιζεις μια σοκολατα Αμυγδαλου φτιαγμενη απ τα χερακια μου με πολυ αγαπη νιαου νιαου νιαου νιαου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Καλησπερα και πολλα φιλακια σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Καλησπερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαμαλακη Κλπ Κλπ ΚΛπ , Καλα εισαι ?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ηθελα να πω οτι ο Μαρουλομπουκος βλεπει και δεν βλεπει οποτε τι να βλεπει ????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατεχη λιγο απο καταρακτη λιγο πρεσβυωπια και λιγο αστιγματισμο αλλα ειναι μικρος ακομα θα στρωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α)Το κουναει για να δει αν θα βγει ο Σκιουρος ??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γ) περιμενει τον βοσκο να της κανει αγριο σεξ στην φυση ?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αμα βρεις ποιο απο τα παραπανω ισχυει κερδιζεις μια σοκολατα Αμυγδαλου φτιαγμενη απ τα χερακια μου με πολυ αγαπη νιαου νιαου νιαου νιαου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Καλησπερα και πολλα φιλακια σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπερα ευακι. Παλι στα κατσαβραχα ετρεχες βρε αθεοφοβη ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  Τουλαχιστον θα μας δωσεις εσυ την απαντηση του κουιζ μιας και ο μαρουλιας απουσιαζει???????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλησπέρα ξεσαλωμένη γαλή του σεξ!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Βρήκες το δρόμο για το σπίτι σου ή ζήτησες βοήθεια από την τροχαία;;;
Πηρα ένα σύντομο υπνάκο γιατι δε με βαστούσαν τα πόδια μου, λόγω προχωρημένης ηλικίας, αλλά ξύπνησα πριν από λίγο και αισθάνομαι καλύτερα, όσο καλύτερα μπορεί να αισθανεται κανείς που πασχει από Αλτσχάιμερ. Στη φωτογραφία φαίνεται αμυδρά, σου υπενθυμίζω οτι δεν μπορώ να διακρίνω πρόσωπα γιατί πάσχω από  υπερμετρωπία, ένας τσελιγγας αγριεμένος που κουνάει το σηκωμένο του μπαστούνι του περα δώθε!! Τι έκανες στον άνθρωπο αναίσχυντη γυνή;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom