You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Η γατουλα τι αλλο θα κανη ψαχνη να βρη να αρπαξη το ΠΟΥΛΙ Καλημερα ΕυακιΚαλησπερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαμαλακη Κλπ Κλπ ΚΛπ , Καλα εισαι ??????
Ηθελα να πω οτι ο Μαρουλομπουκος βλεπει και δεν βλεπει οποτε τι να βλεπει ????????
Μαρουλομπουκο μου τι κανει μια γατουλα στο δεντρακι ?????????
α)Το κουναει για να δει αν θα βγει ο Σκιουρος ???
β) ξυνει τα νυχακια της ?????
γ) περιμενει τον βοσκο να της κανει αγριο σεξ στην φυση ??????
Αμα βρεις ποιο απο τα παραπανω ισχυει κερδιζεις μια σοκολατα Αμυγδαλου φτιαγμενη απ τα χερακια μου με πολυ αγαπη νιαου νιαου νιαου νιαου
Καλησπερα και πολλα φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπέρα ξεσαλωμένη γαλή του σεξ!!! Βρήκες το δρόμο για το σπίτι σου ή ζήτησες βοήθεια από την τροχαία;;;
Πηρα ένα σύντομο υπνάκο γιατι δε με βαστούσαν τα πόδια μου, λόγω προχωρημένης ηλικίας, αλλά ξύπνησα πριν από λίγο και αισθάνομαι καλύτερα, όσο καλύτερα μπορεί να αισθανεται κανείς που πασχει από Αλτσχάιμερ. Στη φωτογραφία φαίνεται αμυδρά, σου υπενθυμίζω οτι δεν μπορώ να διακρίνω πρόσωπα γιατί πάσχω από υπερμετρωπία, ένας τσελιγγας αγριεμένος που κουνάει το σηκωμένο του μπαστούνι του περα δώθε!! Τι έκανες στον άνθρωπο αναίσχυντη γυνή;;
Καλημέρα όμορφε Μαρουλομπουμπουκο μας Δυστυχώς για εσένα βεβαία και βρήκα τον δρόμο για το σπίτι με την τεχνολογία και όχι με τροχονόμο Τώρα αν τον χάσω ξανά τον δρόμο θα σε πάρω τηλέφωνο να μου δίνεις οδηγίες
Χμ καλά το είχα καταλαβη ότι είχες πρόβλημα στα μάτια νεαρέ τσαχπίνη και μορφονιέ του Φόρουμ Αλλά εσένα σε δικαιολογώ ότι εντάξει γκαβοθικες λόγω ηλικίας αμ η άλλη από εδώ τι έπαθε και ξεστραβοθικε και αυτή με εσένα ?????
Και όσο για τον τσοπάνη Μωρό μου είχε Μεγάλη Γλίτσα
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε
crazydevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλημερα Εβακιιιιιιικαι καλη εβδομαδα και σε εσενααααααααααααααα [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλημερα Εβακιιιιιιικαι καλη εβδομαδα και σε εσενααααααααααααααα [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Να εισαι καλα μωρο
Καλημέρα όμορφε Μαρουλομπουμπουκο μας Δυστυχώς για εσένα βεβαία και βρήκα τον δρόμο για το σπίτι με την τεχνολογία και όχι με τροχονόμο Τώρα αν τον χάσω ξανά τον δρόμο θα σε πάρω τηλέφωνο να μου δίνεις οδηγίες
Χμ καλά το είχα καταλαβη ότι είχες πρόβλημα στα μάτια νεαρέ τσαχπίνη και μορφονιέ του Φόρουμ Αλλά εσένα σε δικαιολογώ ότι εντάξει γκαβοθικες λόγω ηλικίας αμ η άλλη από εδώ τι έπαθε και ξεστραβοθικε και αυτή με εσένα ?????
Και όσο για τον τσοπάνη Μωρό μου είχε Μεγάλη Γλίτσα
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε
Καλησπέρα Ευάκι και καλή βδομάδα!! Ξερω οτι έχω επάνω μου κατι που τραβάει τις γυναίκες, ίσως να είναι η υπερμετρωπία ή ισως ο ιδιαίτερα χαμηλός δείκτης IQ που έχω.
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί η άλλη "ξεστραβώθηκε" μαζί μου!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπέρα Ευάκι και καλή βδομάδα!! Ξερω οτι έχω επάνω μου κατι που τραβάει τις γυναίκες, ίσως να είναι η υπερμετρωπία ή ισως ο ιδιαίτερα χαμηλός δείκτης IQ που έχω.
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί η άλλη "ξεστραβώθηκε" μαζί μου!!!
Μήπως έχεις το κοκαλάκι του πτερονοσαυρου??????
Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους . Καλησπερα μεγαλε ερωτα
Μήπως έχεις το κοκαλάκι του πτερονοσαυρου??????
Ναι. Καλά πως το βρήκες;
Καλησπερα σε ολους . Καλησπερα μεγαλε ερωτα
Καλησπέρα μεγάλη μου αγάπη!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ναι. Καλά πως το βρήκες;
Ειμαι γατα με πεταλα Νιαου Νιαου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Τι πεταλα??? 10ποντα 12,η 15πονταΕιμαι γατα με πεταλα Νιαου Νιαου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Τι πεταλα??? 10ποντα 12,η 15ποντα
12 ποντα παντα .... Μου δινουν υψως μιας που δεν εχω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Για να σπασουμε τον λαιμο μας να σε δουμε12 ποντα παντα .... Μου δινουν υψως μιας που δεν εχω
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Εσυ κορμαρα μου δεν εχειs αναγκη κι απο αλλο υψοs.......12 ποντα παντα .... Μου δινουν υψως μιας που δεν εχω
Nα μη θελουμε και...σκαλα να σε φτασουμε
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Φυλης 104 λογω προβληματος του σταθερου τηλ παρτε στο κινητο εκει επιτρεπεται και το τηλεφωνο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
καλος τον αντρα μου τον τρελο.........Εσυ κορμαρα μου δεν εχειs αναγκη κι απο αλλο υψοs.......
Nα μη θελουμε και...σκαλα να σε φτασουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K