amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
Δεν σχολιάζω γιατί πάσχω από Αλτσχάιμερ!!!!
Δεν σχολιάζω γιατί πάσχω από Αλτσχάιμερ!!!!
Φιλε life η γυναικα σου ποσους ποντους γοβα φοραει (η δεν εισαι παντρεμενος) το σκεφτηκες τη τρυπα μπορη να σου κανη στο κεφαλιΔωσε μαs να την κανουμε ποστερ στο μαξιλαρι μαs........
Φιλε life η γυναικα σου ποσους ποντους γοβα φοραει (η δεν εισαι παντρεμενος) το σκεφτηκες τη τρυπα μπορη να σου κανη στο κεφαλι
Mιλαμε για πολυ τρελα,τη αλλες γυναικες τωρα τελος η απιστια θα την ξεχασουμε αυτη την λεξηMου εχει κανει ηδη "τρυπα" στον εγκεφαλο το Ευακι με την τσαχπινια του και την δροσια του.........
Μη μου μιλαs για αλλεs γυναικεs τωρα.......αχ αχ αχ
Οταν προσταζει το κορμι...........δεν υπαρχουν αλλεs λεξειs....απιστια κτλ......Mιλαμε για πολυ τρελα,τη αλλες γυναικες τωρα τελος η απιστια θα την ξεχασουμε αυτη την λεξη
Προσταζει το κορμι η το κεφαλι το κατω ομωςΟταν προσταζει το κορμι...........δεν υπαρχουν αλλεs λεξειs....απιστια κτλ......
Αs οψεται η εξαρτηση...........χαχαχαχαχα
Οποιο και να δινει το....τελικο προσταγμα η ουσια ειναι πωs ειναι απαιτητικο..........δεν σηκωνει αναβολα, πρεπει να γινει και αμεσα μαλιστα....It is good for our life......το λενε κι οι γιατροι......διωχνουμε τον καρκινο και τον προστατη......γι αυτο το κανουμε κι εμειs ....για το....διωξιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαΠροσταζει το κορμι η το κεφαλι το κατω ομως
Αναβολη,ετσι και παρη αναβολη μετα υπαρχη προβλημα με το περπατημα με τον προστατη.οποτε δεν σηκωνη αναβολη για κανενα λογωΟποιο και να δινει το....τελικο προσταγμα η ουσια ειναι πωs ειναι απαιτητικο..........δεν σηκωνει αναβολα, πρεπει να γινει και αμεσα μαλιστα....It is good for our life......το λενε κι οι γιατροι......διωχνουμε τον καρκινο και τον προστατη......γι αυτο το κανουμε κι εμειs ....για το....διωξιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα
Αναβολη,ετσι και παρη αναβολη μετα υπαρχη προβλημα με το περπατημα με τον προστατη.οποτε δεν σηκωνη αναβολη για κανενα λογω
Αναβολη,ετσι και παρη αναβολη μετα υπαρχη προβλημα με το περπατημα με τον προστατη.οποτε δεν σηκωνη αναβολη για κανενα λογω
Οχι τετοια ολα κι ολαΕμένα μου το λες!!! Από αναβολή στην αναβολή έπαθα αυτοκτονικό ιδεασμό!!! Όταν διβάζω τα σχόλια μιας συγκεκριμένης ξανθιάς θέλω να αυτοκτονήσω!!!
Μονο καλο στην υγεια κανη,και σε αλλα χωρια και την ευχαριστηση που σου δινηΕτσι ετσι....Ευακι ....it is good for my life......γι αυτο την θελω...κανει καλο στην ..........υγεια πανω απ ολα!!!!!!
Μονο καλο στην υγεια κανη,και σε αλλα χωρια και την ευχαριστηση που σου δινη
Ετσι ετσι....Ευακι ....it is good for my life......γι αυτο την θελω...κανει καλο στην ..........υγεια πανω απ ολα!!!!!!
Φαινεται εχουν αλλες δουλειες τωρα γι'αυτο δεν απαντανε...........Μονο που δεν την βλεπω την Ευα δλδ να συμφωνει η να διαφωνει και ανησυχω!!!!!!!!
Ουτε καν και η Μαριαννα δεν μιλαει
Σχωρεμενη για την αργοπορεια.............τωρα που το λεs ....μμμμμμμμμμ εισαι καλυτεη απ το Ντεπον στο πονοκεφαλιασμα καποιου κεφαλιου..........δεν θυμαμαι σε ποιο..............χαχαχαχαSorry για την αργοπορεια αλλα ειχα δουλεια.....
Δεν μου λες μωρο μου Ντεπον ειμαι ????????
Τωρα ντεπον θελης η κατι αλλο, Ευα στειλτον ασπιρινεςΣχωρεμενη για την αργοπορεια.............τωρα που το λεs ....μμμμμμμμμμ εισαι καλυτεη απ το Ντεπον στο πονοκεφαλιασμα καποιου κεφαλιου..........δεν θυμαμαι σε ποιο..............χαχαχαχα
Σχωρεμενη για την αργοπορεια.............τωρα που το λεs ....μμμμμμμμμμ εισαι καλυτεη απ το Ντεπον στο πονοκεφαλιασμα καποιου κεφαλιου..........δεν θυμαμαι σε ποιο..............χαχαχαχα
Εμένα μου το λες!!! Από αναβολή στην αναβολή έπαθα αυτοκτονικό ιδεασμό!!! Όταν διβάζω τα σχόλια μιας συγκεκριμένης ξανθιάς θέλω να αυτοκτονήσω!!!
Αμην και ποτε Μαρουλομπουμπουκο μου
Θα κανω μια εξερεση για εκεινη την μερα ;) ;) ;) ;) Θα φορεσο μαυρη κοιλοτα