Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ναι ε??? χμ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Αν σου πω οτι και εγω δεν θυμαμαι το θα μου πεις ?????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω να προτεινω............οταν θα σ επισκεφτω με το καλο να .......ψαξουμε μαζι να βρουμε.....Ψαχνονταs και οι δυο ...ολο και κατι θα βρουμε!!!!!!!!!!!!!! και οτι....ηθελε προκυψει!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ανάληψη καλύτερα να κάνεις στα ουράνια με μαυρες ζαρτιέρες και χωρις κυλότα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα ειμαι για σενα οπως θελεις μωρο μου και με ζαρτιερες και χωρις κυλοτα αν αυτη ειναι η τελευταια σου επυθιμια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ασε που θα κοιταξω να σου παρω το ποιο σεξυ σαβανο που κυκλοφορη στην αγορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Θα ειμαι για σενα οπως θελεις μωρο μου και με ζαρτιερες και χωρις κυλοτα αν αυτη ειναι η τελευταια σου επυθιμια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ασε που θα κοιταξω να σου παρω το ποιο σεξυ σαβανο που κυκλοφορη στην αγορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σεξυ σαβανο ακου εκει πεστε καμια μαλακια να γελασουμε,και αφου αναφερατε για σαβανα και τετοια και ενα ανεκδοτο.Ηταν μια ξανθια που εμεινε χηρα και πηγαινε καθε μερα στο μνημα και καθοταν επανω, περνα καποιος και την λεει γιατι καθεσαι επανω στο μνημα και απαντα αυτη ο συγχωρεμενος μου ελεγε οτι με τετοιο κωλο νεκρους ανασταινης :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν αφορα ολες της ξανθες

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σεξυ σαβανο ακου εκει πεστε καμια μαλακια να γελασουμε,και αφου αναφερατε για σαβανα και τετοια και ενα ανεκδοτο.Ηταν μια ξανθια που εμεινε χηρα και πηγαινε καθε μερα στο μνημα και καθοταν επανω, περνα καποιος και την λεει γιατι καθεσαι επανω στο μνημα και απαντα αυτη ο συγχωρεμενος μου ελεγε οτι με τετοια κωλαρα νεκρους ανασταινης :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ καλό!!!! Μονο που αυτη η ξανθιά δεν θα προλάβει να μείνει χήρα, θα τη φάει λάχανο ο Μαρούλιας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Mη λεs ζαρτιερα...μη λεs ζαρτιερα.....φτιαχνομαι ο ανθρωποs!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Oτι και ναθελε να πει........να ερθει να μου το πει στ αφτακι.......να μου το ψιθυρισει.....γιατι απο μακρυα  δεν ακουω καλα!!!!!!!!!!!!
Να στο πη στο αυτακι η να ρουφηξη το αυτακι δεν βλεπω καλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πολύ καλό!!!! Μονο που αυτη η ξανθιά δεν θα προλάβει να μείνει χήρα, θα τη φάει λάχανο ο Μαρούλιας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Μαρουλομπουμπουκινι μου εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τρεις εχω στυλη δεν μου ειναι τιποτα να στυλω και τον τεταρτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που εσενα δεν θα σε κρεμασω σαν τους αλλους στον τοιχο, εσενα θα σε βαλω πανω στο κομοδινο μου για να σε βλεπω καθε βραδι και να σου λεω καληνυχτα Μαρουλακι μου και να με βλεπεις οτι και σαν χοιρα ποσο δραστιρια ειμαι στο κρεβατη μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Να στο πη στο αυτακι η να ρουφηξη το αυτακι δεν βλεπω καλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαματιs  νομιζειs εγω βλεπω??????????   Δεν βοηθαει και το φωs τηs ημεραs βλεπειs!!!!!
Μαλλον πρεπει να φωναξουμε την ιδια να μαs πει.....Θα τηs αφησω παντωs ολη τη πρωτοβουλια  πανω τηs η και ...κατω τηs
Θελει να ψιθυρισει  , θελει να ρουφηξει......δεν θα προβαλλω αντισταση
Εξαλλου εγω χωριs ρουχα ποτε δεν προβαλλω αντισταση.....!!!!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ Μαρουλομπουμπουκινι μου εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τρεις εχω στυλη δεν μου ειναι τιποτα να στυλω και τον τεταρτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που εσενα δεν θα σε κρεμασω σαν τους αλλους στον τοιχο, εσενα θα σε βαλω πανω στο κομοδινο μου για να σε βλεπω καθε βραδι και να σου λεω καληνυχτα Μαρουλακι μου και να με βλεπεις οτι και σαν χοιρα ποσο δραστιρια ειμαι στο κρεβατη μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άτιμη γαλή αγκύρας ξέρω οτι περιμένεις πως και πως να μετακομίσω εις τοπον χλοερό για να με εκδικηθείς με τον πιο σκληρό τρόπο. Να κάνεις έρωτα στο νυφικό κρεββάτι μας, που με τοσους κόπους και θυσίες έκανα να αγοράσω, με ιδιαίτερα προικισμένους παίδαρους για να θυμάσαι!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Άτιμη γαλή αγκύρας ξέρω οτι περιμένεις πως και πως να μετακομίσω εις τοπον χλοερό για να με εκδικηθείς με τον πιο σκληρό τρόπο. Να κάνεις έρωτα στο νυφικό κρεββάτι μας, που με τοσους κόπους και θυσίες έκανα να αγοράσω, με ιδιαίτερα προικισμένους παίδαρους για να θυμάσαι!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι θα ξεπερναω τον Πονο μου μωρο μου που θα ειναι Μεγαλος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο το τελευταιο με εστυλε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Προικισμενους παιδαρους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι αλλα το τι κλαμα θα ριχνω για παρτη σου δεν λεγεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α και πριν με αφησεις χρονους να πας απο τα ΧΟντος να μου παρεις μια κρεμα ματιων της Λα πρερι μην κανω και μαυρους κυκλους η γυναικα . :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και το εξοχικο στους Γαργαλιανους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σαματιs  νομιζειs εγω βλεπω??????????   Δεν βοηθαει και το φωs τηs ημεραs βλεπειs!!!!!
Μαλλον πρεπει να φωναξουμε την ιδια να μαs πει.....Θα τηs αφησω παντωs ολη τη πρωτοβουλια  πανω τηs η και ...κατω τηs
Θελει να ψιθυρισει  , θελει να ρουφηξει......δεν θα προβαλλω αντισταση
Εξαλλου εγω χωριs ρουχα ποτε δεν προβαλλω αντισταση.....!!!!!!!!!!

Ετσι καρδια μου μην μου προβαλλης αντισταση και να εισαι 1000 της 100 συγουρος πως θα καλοπερασεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ετσι καρδια μου μην μου προβαλλης αντισταση και να εισαι 1000 της 100 συγουρος πως θα καλοπερασεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα αφεθω με σιγουρια και ασφαλεια στα....θαυματουργα σου χερια .......και σε ολα τα υπολοιπα δλδ....προκειμενου να με .....ανακουφισειs πολλαπλωs

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Θα αφεθω με σιγουρια και ασφαλεια στα....θαυματουργα σου χερια .......και σε ολα τα υπολοιπα δλδ....προκειμενου να με .....ανακουφισειs πολλαπλωs

Ναι μωρο μου , αλλα ως γατουλα που ειμαι θα πρεπει απο τωρα να ξεχασεις το κρεβατι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αρα να σκεφτεις ολα τα απιθανα μερη εκτος βεβαια του κρεβατιου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Διοτη απο εκει πανω εχει περασει ο Συνχωρεμενος Μαρουλομπουκος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θελεις να σε κυνιγαει το πνευμα του ??????? Εγω παντως ΟΧΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ευάκι καλησπέρα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Με αυτά που λες με φοβίζεις... :-

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι καλησπέρα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Με αυτά που λες με φοβίζεις... :-

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλησπερα Φαρκελακο μου καλα εισαι ???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μην μου φοβασε μωρο μου εσενα δεν σε εχω βαλη στο ματι να σε ξεκανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ξεχνας με τον Μαρουλομπουμπουκο εχουμε και προηγουμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ναι μωρο μου , αλλα ως γατουλα που ειμαι θα πρεπει απο τωρα να ξεχασεις το κρεβατι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αρα να σκεφτεις ολα τα απιθανα μερη εκτος βεβαια του κρεβατιου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Διοτη απο εκει πανω εχει περασει ο Συνχωρεμενος Μαρουλομπουκος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θελεις να σε κυνιγαει το πνευμα του ??????? Εγω παντως ΟΧΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει και καρεκλες τραπεζια κομοδινα σκαμπο κλπ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom