giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Μαυρη η μωβ,το μωβ ειναι ποιο ........Αμην και ποτε Μαρουλομπουμπουκο μου
Θα κανω μια εξερεση για εκεινη την μερα ;) ;) ;) ;) Θα φορεσο μαυρη κοιλοτα
Μαυρη η μωβ,το μωβ ειναι ποιο ........Αμην και ποτε Μαρουλομπουμπουκο μου
Θα κανω μια εξερεση για εκεινη την μερα ;) ;) ;) ;) Θα φορεσο μαυρη κοιλοτα
Ναι ε??? χμ
Αν σου πω οτι και εγω δεν θυμαμαι το θα μου πεις ??????????
Ανάληψη καλύτερα να κάνεις στα ουράνια με μαυρες ζαρτιέρες και χωρις κυλότα!!!
Σεξυ σαβανο ακου εκει πεστε καμια μαλακια να γελασουμε,και αφου αναφερατε για σαβανα και τετοια και ενα ανεκδοτο.Ηταν μια ξανθια που εμεινε χηρα και πηγαινε καθε μερα στο μνημα και καθοταν επανω, περνα καποιος και την λεει γιατι καθεσαι επανω στο μνημα και απαντα αυτη ο συγχωρεμενος μου ελεγε οτι με τετοιο κωλο νεκρους ανασταινης δεν αφορα ολες της ξανθεςΘα ειμαι για σενα οπως θελεις μωρο μου και με ζαρτιερες και χωρις κυλοτα αν αυτη ειναι η τελευταια σου επυθιμια Ασε που θα κοιταξω να σου παρω το ποιο σεξυ σαβανο που κυκλοφορη στην αγορα
Σεξυ σαβανο ακου εκει πεστε καμια μαλακια να γελασουμε,και αφου αναφερατε για σαβανα και τετοια και ενα ανεκδοτο.Ηταν μια ξανθια που εμεινε χηρα και πηγαινε καθε μερα στο μνημα και καθοταν επανω, περνα καποιος και την λεει γιατι καθεσαι επανω στο μνημα και απαντα αυτη ο συγχωρεμενος μου ελεγε οτι με τετοια κωλαρα νεκρους ανασταινης
Θα ειμαι για σενα οπως θελεις μωρο μου και με ζαρτιερες και χωρις κυλοτα αν αυτη ειναι η τελευταια σου επυθιμια Ασε που θα κοιταξω να σου παρω το ποιο σεξυ σαβανο που κυκλοφορη στην αγορα
επανω το Μαρουλι κατω το Λαχανο ποιο θα αντεξη περισσοτεροΠολύ καλό!!!! Μονο που αυτη η ξανθιά δεν θα προλάβει να μείνει χήρα, θα τη φάει λάχανο ο Μαρούλιας!!!!
Οχι βρε ζαρτι(νι)ερα ηθελε να πηMη λεs ζαρτιερα...μη λεs ζαρτιερα.....φτιαχνομαι ο ανθρωποs!!!!!!!!!!!!
Οχι βρε ζαρτι(νι)ερα ηθελε να πη
Να στο πη στο αυτακι η να ρουφηξη το αυτακι δεν βλεπω καλαOτι και ναθελε να πει........να ερθει να μου το πει στ αφτακι.......να μου το ψιθυρισει.....γιατι απο μακρυα δεν ακουω καλα!!!!!!!!!!!!
Πολύ καλό!!!! Μονο που αυτη η ξανθιά δεν θα προλάβει να μείνει χήρα, θα τη φάει λάχανο ο Μαρούλιας!!!!
Σαματιs νομιζειs εγω βλεπω?????????? Δεν βοηθαει και το φωs τηs ημεραs βλεπειs!!!!!Να στο πη στο αυτακι η να ρουφηξη το αυτακι δεν βλεπω καλα
Αχ Μαρουλομπουμπουκινι μου εσυ
Τρεις εχω στυλη δεν μου ειναι τιποτα να στυλω και τον τεταρτο
Ασε που εσενα δεν θα σε κρεμασω σαν τους αλλους στον τοιχο, εσενα θα σε βαλω πανω στο κομοδινο μου για να σε βλεπω καθε βραδι και να σου λεω καληνυχτα Μαρουλακι μου και να με βλεπεις οτι και σαν χοιρα ποσο δραστιρια ειμαι στο κρεβατη μας
Αχ
Άτιμη γαλή αγκύρας ξέρω οτι περιμένεις πως και πως να μετακομίσω εις τοπον χλοερό για να με εκδικηθείς με τον πιο σκληρό τρόπο. Να κάνεις έρωτα στο νυφικό κρεββάτι μας, που με τοσους κόπους και θυσίες έκανα να αγοράσω, με ιδιαίτερα προικισμένους παίδαρους για να θυμάσαι!!!!
Σαματιs νομιζειs εγω βλεπω?????????? Δεν βοηθαει και το φωs τηs ημεραs βλεπειs!!!!!
Μαλλον πρεπει να φωναξουμε την ιδια να μαs πει.....Θα τηs αφησω παντωs ολη τη πρωτοβουλια πανω τηs η και ...κατω τηs
Θελει να ψιθυρισει , θελει να ρουφηξει......δεν θα προβαλλω αντισταση
Εξαλλου εγω χωριs ρουχα ποτε δεν προβαλλω αντισταση.....!!!!!!!!!!
Ετσι καρδια μου μην μου προβαλλης αντισταση και να εισαι 1000 της 100 συγουρος πως θα καλοπερασεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θα αφεθω με σιγουρια και ασφαλεια στα....θαυματουργα σου χερια .......και σε ολα τα υπολοιπα δλδ....προκειμενου να με .....ανακουφισειs πολλαπλωs
Αχ Μαρουλομπουμπουκινι μου εσυ
Τρεις εχω στυλη δεν μου ειναι τιποτα να στυλω και τον τεταρτο
Ασε που εσενα δεν θα σε κρεμασω σαν τους αλλους στον τοιχο, εσενα θα σε βαλω πανω στο κομοδινο μου για να σε βλεπω καθε βραδι και να σου λεω καληνυχτα Μαρουλακι μου και να με βλεπεις οτι και σαν χοιρα ποσο δραστιρια ειμαι στο κρεβατη μας
Αχ
Ευάκι καλησπέρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Με αυτά που λες με φοβίζεις... :-
Εχει και καρεκλες τραπεζια κομοδινα σκαμπο κλπΝαι μωρο μου , αλλα ως γατουλα που ειμαι θα πρεπει απο τωρα να ξεχασεις το κρεβατι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αρα να σκεφτεις ολα τα απιθανα μερη εκτος βεβαια του κρεβατιου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Διοτη απο εκει πανω εχει περασει ο Συνχωρεμενος Μαρουλομπουκος
Θελεις να σε κυνιγαει το πνευμα του ??????? Εγω παντως ΟΧΙ