Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ναι μωρο μου , αλλα ως γατουλα που ειμαι θα πρεπει απο τωρα να ξεχασεις το κρεβατι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αρα να σκεφτεις ολα τα απιθανα μερη εκτος βεβαια του κρεβατιου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Διοτη απο εκει πανω εχει περασει ο Συνχωρεμενος Μαρουλομπουκος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι βεβαια μωρο μου......Κοτζαμ γατα και μαλιστα αγκυραs να την ταλαιπωρω εγω με κρεβατια!!!!!!!!
Τρειs τομοι Καμα Σουτρα ειναι αφιερωμενοι στο ...εκτοs κρεβατιου......δεν θελουμε ανεση....να ιδρωσουμε θελουμε!!!!
Θελεις να σε κυνιγαει το πνευμα του ??????? Εγω παντως ΟΧΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ναι μωρο μου , αλλα ως γατουλα που ειμαι θα πρεπει απο τωρα να ξεχασεις το κρεβατι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αρα να σκεφτεις ολα τα απιθανα μερη εκτος βεβαια του κρεβατιου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Διοτη απο εκει πανω εχει περασει ο Συνχωρεμενος Μαρουλομπουκος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θελεις να σε κυνιγαει το πνευμα του ??????? Εγω παντως ΟΧΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει και καρεκλες τραπεζια κομοδινα σκαμπο κλπ οπου βολευεται ο καθενας αλλα η γατουλα θελη πολυ κυνηγημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπερα Φαρκελακο μου καλα εισαι ???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μην μου φοβασε μωρο μου εσενα δεν σε εχω βαλη στο ματι να σε ξεκανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ξεχνας με τον Μαρουλομπουμπουκο εχουμε και προηγουμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμοιβαία

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

αλλά

Τι είναι αυτά τα "προηγούμενα"? ...αν επιτρέπεται

Μήπως

Οικονομικά ? ...Κοινωνικά ? ...Κοινωνοικοοικονομικά ? ...Σεξουαλικά ? ...Συνδυασμός των παραπάνω ?

ή κάτι άλλο ?   :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Εχει και καρεκλες τραπεζια κομοδινα σκαμπο κλπ οπου βολευεται ο καθενας αλλα η γατουλα θελη πολυ κυνηγημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γατουλα ναναι.......νιαουρισματα ν ακουω  και απο μερη ..........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Γατουλα να ναι η γαταρα τα νιαουρισματα θα ακουστουν με τα νυχια δεν ξερω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπααααααααα  δεν νομιζω....Λεs?????.........ειναι καλη γατα....Αγκυραs!!!!!!  Δεν τα χωνει με δυναμη στη σαρκα....
απλωs σε χαιδευει ερεθιστικα στη πλατη γουργουριζονταs απο ευχαριστηση........Εκτοs βεβαια που φτασει στην κορυφωση...οποτε θα τα μπηξει μεσα γερα αλλα και παλι απο ευχαριστηση.....Ε  γι αυτο το λογο μια νυχια με καλοπροαιρετη διαθεση ειναι καλοδεχουμενη.....Θα μαs πει και η ιδια βεβαια....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ετσι θα ξεπερναω τον Πονο μου μωρο μου που θα ειναι Μεγαλος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο το τελευταιο με εστυλε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Προικισμενους παιδαρους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι αλλα το τι κλαμα θα ριχνω για παρτη σου δεν λεγεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α και πριν με αφησεις χρονους να πας απο τα ΧΟντος να μου παρεις μια κρεμα ματιων της Λα πρερι μην κανω και μαυρους κυκλους η γυναικα . :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και το εξοχικο στους Γαργαλιανους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πριν αφήσω το μάταιο τούτο κόσμο, Ευάκι μου, θέλω να ξέρεις οτι σε έχω καλά εξασφαλισμένη. Είναι Μεγάλη και σίγουρη η ασφάλεια με την Ιντεραμέρικαν που σου έχω κάνει για να έχεις καλά γεράματα στα σαράντα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μπααααααααα   δεν νομιζω....Λεs?????.........ειναι καλη γατα....Αγκυραs!!!!!!   Δεν τα χωνει με δυναμη στη σαρκα....
απλωs σε χαιδευει ερεθιστικα στη πλατη γουργουριζονταs απο ευχαριστηση........Εκτοs βεβαια που φτασει στην κορυφωση...οποτε θα τα μπηξει μεσα γερα αλλα και παλι απο ευχαριστηση.....Ε  γι αυτο το λογο μια νυχια με καλοπροαιρετη διαθεση ειναι καλοδεχουμενη.....Θα μαs πει και η ιδια βεβαια....
Αυτες οι νυχιες ειναι οι καλυτερες τι καυλα κι'ας καρφωθουν ολα τα νυχια τη ευχαριστηση απιστευτη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αυτες οι νυχιες ειναι οι καλυτερες τι καυλα κι'ας καρφωθουν ολα τα νυχια τη ευχαριστηση απιστευτη

Μαs ακουει τωρα  και λιμαρει απαλα τα φρεσκοβαμμενα κοκκινα νυχακια τηs.........Ηδη ξερει τι κινησειs θα κανει και πωs θα μαs οδηγησει εκει που θελουμε.....στην  Κολαση!!!!!!!!  γιατι θα γινει τηs ...Κολασεωs!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα στις κοριτσαρες της ατελειωτες

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
υπαρχει ηδη thread  :zzzzz:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Βρε κοριτσια που εισαστε  Μαριαννααααααααααααααααααα    Ευαααααααααααααααααααααααα 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom