Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ήξερα ότι θα κατάφερνα να βρω το επάγγελμά σου Ευάκι, αν στην αρχή υποψιαζόμουν ότι ήσουν ιερωμένη εν ώρα προσευχής λόγω των στάσεων που έπαιρνες επάνω στο κρεββάτι!!! Το παίδεψα πολύ, αλλά ο επιμένων νικά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ένα τριπλό κρεββάτι από μαόνι θα ήταν ευπρόσδεκτο για να χωρέσει εκτός από τη βασίλισσα και ο υπολογιστής μου!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Φτου φτου φτου. Ασε αγορακι μου δεν λυπασαι τα νειατα μας και την ομορφια μας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ήξερα ότι θα κατάφερνα να βρω το επάγγελμά σου Ευάκι, αν στην αρχή υποψιαζόμουν ότι ήσουν ιερωμένη εν ώρα προσευχής λόγω των στάσεων που έπαιρνες επάνω στο κρεββάτι!!! Το παίδεψα πολύ, αλλά ο επιμένων νικά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ένα τριπλό κρεββάτι από μαόνι θα ήταν ευπρόσδεκτο για να χωρέσει εκτός από τη βασίλισσα και ο υπολογιστής μου!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και για να το διευκρινησω αν ηταν κανονικο κρεββατι θα ηταν ευπροσδεκτο. Ομως σιγουρα μαρουλομπουμπουκο μου αυτη η γκιοσα μονο νεκροκρεββατο θα μας εκανε δωρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
     Και για να το διευκρινησω αν ηταν κανονικο κρεββατι θα ηταν ευπροσδεκτο. Ομως σιγουρα μαρουλομπουμπουκο μου αυτη η γκιοσα μονο νεκροκρεββατο θα μας εκανε δωρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πιστεύω ότι το Ευάκι μπορεί να είναι τόσο κακό. Απλούστατα ζηλεύει το καημένο και εκφράζει τη ζηλεια της με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο!!
Και ποιά δεν θα ζήλευε άλλωστε;;:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ε οχι καλη μου και νεκροκρεββατο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Για τον Μαρουλομπουμπουκο σου μπορει να του εφτιαχνα ενα απο Μαονι γιατη τεριαζη στο σταρενιο δερματακι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να δεις τι καλη που ειμαι θα του εκανα δωρο και τα κολυβα φτιαγμενα παντα απο τα χερακια μου με ειδικη  συνταγη απο την Σμυρνη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ασε που θα καλουσα για καστινκ ολαις της μοιρολογηστρες απο την Μανη και θα του εβαζα την καλυτερη υψιφωνο για να τον κλαψη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και οσο για το μακιγιαζ το καλυτερο Βαψημο θα του εκανα  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Με φυτηκα καληντικα παντα για  να μην μου παθει και καμια αλεργεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και κάτι για τους φίλους που χάνουν τα τραίνα  

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γεια σου βρε αστερι......EVA FOR EVER.....

Επισκέπτης
Φιλακια πολλα σε ολους. Καληνυχτα μαρουλομπουμπουκο μου και μη φοβασαι. Εμεις θα τους θαψουμε ολους στο τελος :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια μαρουλινι μου :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom