You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ναι οπου να ναι βγαινουνε οργανα να μετρανε τις πουτσοκαυλες μουνοκαυλες καλα το κωλοβυθομετρο υπαρχηΑυτό είναι πολύ καλό!!!
Στην σύγχρονη Ιατρική πλέον οι γνωματεύσεις (υποστηρίζεται) ότι θα βασίζονται στο βαθμό καύλας και όχι στις διαγνωστικές εξετάσεις...
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Στο εργο εισαι η απολαμβανης τον απογευματινο καφε
Επι του εργου μωρο μου διοτι θελω το καλοκαιρι να απολαυσω τον Ηλιο στο θεσπεσιο και νεανικο κορμι μου
Ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ του καλοκαιριου
Οπως βλεπεις ;) ;) ;) ;) ;)
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Το βλεπω και πολυ καλα,τι το εβαλες τωρα να μας τρελανης με την κορμαρα σου,δεν ειμαι κοντα γαμωτοΕπι του εργου μωρο μου διοτι θελω το καλοκαιρι να απολαυσω τον Ηλιο στο θεσπεσιο και νεανικο κορμι μου
Ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ του καλοκαιριου
Οπως βλεπεις ;) ;) ;) ;) ;)
Αυτά είναι Αγγλικά του "λιμανιού" (που λέγαμε) και όχι του σαλονιού ...
Αυτή είναι η Αγγλική γλώσσα που ομιλεί ο περισσότερος κόσμος. Τώρα για το αν έχει σχέση ή οχι με λιμάνι, αυτό δεν το γνωρίζω. Καλύτερα να ρωτήσεις κανέναν του λιμενικού!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Το βλεπω και πολυ καλα,τι το εβαλες τωρα να μας τρελανης με την κορμαρα σου,δεν ειμαι κοντα γαμωτο
Οχι μωρο μου , απλα θελω να δεις οτι ειμαι λατρεις του καλοκαιριου αγαπη μου και στον ΗΛΙΟ μα αρεσει να κανω πολλα παιχνιδια
Εχω κι αλλη μια χωρις το κυμα
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αυτή είναι η Αγγλική γλώσσα που ομιλεί ο περισσότερος κόσμος. Τώρα για το αν έχει σχέση ή οχι με λιμάνι, αυτό δεν το γνωρίζω. Καλύτερα να ρωτήσεις κανέναν του λιμενικού!!!
Μα βέβαια !!! ...ορθώς το επισημαίνεις !!!
Ο περισσότερος κόσμος (δηλαδή ο "καλός κόσμος") αντιλαμβάνεται το καύλωμα και όχι τους ρόζους στα χέρια...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Οχι μωρο μου , απλα θελω να δεις οτι ειμαι λατρεις του καλοκαιριου αγαπη μου και στον ΗΛΙΟ μα αρεσει να κανω πολλα παιχνιδια
Με πρόλαβες Ευάκι!!!
Αυτό θα του έλεγα και εγώ, ...δηλαδή ότι έχεις καλή πρόθεση
Δες το φίλε Γιοργος μόνο με την αξία της ενημέρωσης.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Χωρις το κυμα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη οπτικα αλλα και με το κυμα εχει αλλη χαρη να λειτουργη η φαντασιαΟχι μωρο μου , απλα θελω να δεις οτι ειμαι λατρεις του καλοκαιριου αγαπη μου και στον ΗΛΙΟ μα αρεσει να κανω πολλα παιχνιδια
Καλα, δεν φοβάσαι μήπως μαυρίσεις υπερβολικά και γίνεις μελαχρινή;
Επισκέπτης
Καλα, δεν φοβάσαι μήπως μαυρίσεις υπερβολικά και γίνεις μελαχρινή;
Μπα δεν παιζει αυτο . Μαλλι και πετσι θαναι παντα ξανθο. Καλησπερα ανυπερβλητε ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα και σε ολους σας . Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Με πρόλαβες Ευάκι!!!
Αυτό θα του έλεγα και εγώ, ...δηλαδή ότι έχεις καλή πρόθεση
Δες το φίλε Γιοργος μόνο με την αξία της ενημέρωσης.
Μωρο μου θα μου βαλεις λαδακι το καλοκαιρακι στην παραλια ???????
Επισκέπτης
Μωρο μου θα μου βαλεις λαδακι το καλοκαιρακι στην παραλια ???????
Μακρια τα δοντια σου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Και ποιος δεν θα σου εκανε τη χαρη για να σου β(γ)αλη το λαδι ολοι εδω ειμαστε προθυμηΜωρο μου θα μου βαλεις λαδακι το καλοκαιρακι στην παραλια ???????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μπα δεν παιζει αυτο . Μαλλι και πετσι θαναι παντα ξανθο. Καλησπερα ανυπερβλητε ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα και σε ολους σας . Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Φουρναρισα της συμφορας
Ζουλευεις επειδης ειμαι ξανθουλα τσαχπινουλα και ολιγον τσουλα???????????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Γεια σου Μαριαννα , κομαντο?Μακρια τα δοντια σου
Επισκέπτης
Καλησπερα Φουρναρισα της συμφορας
Πιστευεις οτι ζουλευω τσαχπινουλα τσουλα? Απλα προσεχω ξανθουλα για να εχω . Ας σου βαλει λαδακι οποιοσδηποτε αλλος απο εδω μεσα εκτος απο τον συγκεκριμενο.............................
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ξανθοτσαχπινογαργαλιαρα ;)Καλησπερα Φουρναρισα της συμφορας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K