Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σας χαιρετάω όλους. Καιρός να πάω σπίτι μου. Κουκλίτσα καλό απόγευμα και τα λέμε πάλι αύριο. Καλά να περνάς και να έχεις ένα όμορφο και υγρό βράδυ.
Περιμένω απάντηση στο ΠΜ που σου έστειλα.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σας χαιρετάω όλους. Καιρός να πάω σπίτι μου. Κουκλίτσα καλό απόγευμα και τα λέμε πάλι αύριο. Καλά να περνάς και να έχεις ένα όμορφο και υγρό βράδυ.
Περιμένω απάντηση στο ΠΜ που σου έστειλα.

Καλη ξεκουραση μωρο μου θα τα ξανα πουμε φιλακια πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ναι μεν, αλλά το δικό σου άβαταρ γράφει για κωλο!!!! Και δεν καταλαβαίνω καθόλου μα καθόλου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρο μου το αβαταρ γραφη για κωλο αλλα  σαν συνολο οταν βλεπεις μια γυναικα στον δρομο το περισοτερο ποσοστο τον αντρων κοιταει το πισω μερος οχι το μπρος ετσι δεν ειναι ?????
θα πηγενες με μια ακωλη ???????? :think: :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μωρο μου το αβαταρ γραφη για κωλο αλλα  σαν συνολο οταν βλεπεις μια γυναικα στον δρομο το περισοτερο ποσοστο τον αντρων κοιταει το πισω μερος οχι το μπρος ετσι δεν ειναι ?????
Προσωπικα εγω με τιποτα γι'αυτο εξαλλου λεμε να εχει διπλα διαφορικα :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Πολύ σωστά τα λες, αλλά μεροληπτείς.
Δυο πράγματα κοιτάμε στις γυναίκες, τα βυζιά τους και τα οπίσθιά τους εκτός από το πρόσωπό τους!!!  
Για το αν θα πήγαινα με μια άκωλη ή όχι, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η μόρφωσή της και η προσωπικότητά της χωρίς βέβαια να υποβαθμίζω την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας που πολλες φορές παίζει πολύ πιο καθωριστικό ρόλο από ό,τι ίσως θά 'πρεπε.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
καυλαρα ευαρα τουμπαναρα μου !! μεσα στη βδομαδα θα ερθω να σε πιτσιλισω ανελεητα !! φιλακια

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πολύ σωστά τα λες, αλλά μεροληπτείς.
Δυο πράγματα κοιτάμε στις γυναίκες, τα βυζιά τους και τα οπίσθιά τους εκτός από το πρόσωπό τους!!!  
Για το αν θα πήγαινα με μια άκωλη ή όχι, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η μόρφωσή της και η προσωπικότητά της χωρίς βέβαια να υποβαθμίζω την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας που πολλες φορές παίζει πολύ πιο καθωριστικό ρόλο από ό,τι ίσως θά 'πρεπε.

Μπουμπουκο μου συγουρα και απο τον χαρακτιρα της αλλα και με την εξυπναδα της μπορει να σε κατακτηση μια γυναικα , αλλα το θεμα ειναι τι κοιτας Πρωτα σε αυτην ????? οταν την βλεπεις για πρωτη φορα???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Γιατη και εμενα μπορει να μου αρεσουν τα μεγαλα μελιτζανακια αλλα δεν τα βλεπω εκ πρωτης οψεως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αναρωτιέμαι πολλές φορές οι γυναίκες τι ακριβώς είναι: απλώς αυτοκίνητα με διπλά διαφορικά ή φόρμουλες 1; Γιατί να παρομοιάζονται άραγε με άψυχα αντικείμενα;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
αλλα το θεμα ειναι τι κοιτας Πρωτα σε αυτην ????? οταν την βλεπεις για πρωτη φορα???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Γιατη και εμενα μπορει να μου αρεσουν τα μεγαλα μελιτζανακια αλλα δεν τα βλεπω εκ πρωτης οψεως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι εγραψα παραπανω εγω διπλο διαφορικο (μπαλκονια η κοινως βυζια και κωλος)    μεγαλα μελιτζανακια δεν εχει,εχει μεγαλες μελιτζανες

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αναρωτιέμαι πολλές φορές οι γυναίκες τι ακριβώς είναι: απλώς αυτοκίνητα με διπλά διαφορικά ή φόρμουλες 1; Γιατί να παρομοιάζονται άραγε με άψυχα αντικείμενα;

Γιατη πολυ απλα οταν βγενεις εξω ο αλλος-οι θα σου πουνε φρεγατα μου ,κουκλα μου,μαρμαροκωλονα μου, τι σασι ειναι αυτο μωρο μου ??? τι μπαλκωνια ειναι αυτα ???? ολοι λοιπον παρομιαζουν τα διαφορα καλη καθε κοπελας με ενα ψευδωνιμο που αντιστηχη σε κατι το οποιο ανηκη στα αψυχα..... τι θα σου πει ο αλλως ??? που πας ωρε ΒΛΗΤΟ ??????????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μπουμπουκο μου συγουρα και απο τον χαρακτιρα της αλλα και με την εξυπναδα της μπορει να σε κατακτηση μια γυναικα , αλλα το θεμα ειναι τι κοιτας Πρωτα σε αυτην ????? οταν την βλεπεις για πρωτη φορα???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Το είπα προηγουμένως!! Μετράει σε υπερθετικό βαθμό η εξωτερική εμφάνιση στις γυναίκες.
Ναι μεν, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο μετά από την πρώτη και πολλες φορές πολλαπλή δοκιμή των εσπεροειδών και ζαρζαβατικών.  

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιατη πολυ απλα οταν βγενεις εξω ο αλλος-οι θα σου πουνε φρεγατα μου ,κουκλα μου,μαρμαροκωλονα μου, τι σασι ειναι αυτο μωρο μου ??? τι μπαλκωνια ειναι αυτα ???? ολοι λοιπον παρομιαζουν τα διαφορα καλη καθε κοπελας με ενα ψευδωνιμο που αντιστηχη σε κατι το οποιο ανηκη στα αψυχα..... τι θα σου πει ο αλλως ??? που πας ωρε ΒΛΗΤΟ ??????????

Γιατί να σε αποκαλέσει μαρμαροκολώνα ή οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με άψυχο αντικείμενο;
Γατούλα δεν είναι καλύτερο και πιο γυναικείο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ πως αποκαλείς τους άνδρες; F-16 ή σαπιοκάραβο;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γιατί να σε αποκαλέσει μαρμαροκολώνα ή οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με άψυχο αντικείμενο;
Γατούλα δεν είναι καλύτερο και πιο γυναικείο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ πως αποκαλείς τους άνδρες; F-16 ή σαπιοκάραβο;

Εμενα ρωτας γιατη αποκαλουν ετσι ???? που να ξερω ???? Σαφως ωραιο ειναι το γατουλα μου κλπ κλπ κλπ κλπ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Οσο για το πως θα αποκαλουσα εγω εναν αντρα ??? αναλογα τι μου βγαζη και σε ποια κατασταση ειμαι μαζη του  !!!!!!!!! :think:
Αν τον εβλεπα για πρωτη φορα και ηταν ο σουπερ ουαου γκομενος μπορει να του ελεγα ας πουμε εισαι πολυ ΝΙΑΟΥ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom