Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
εχεις δικιο ειναι πολλες σελιδες μαναρι μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Θα το κανουμε τενεια και θα ειναι πρωταγονιστης ο ΜπουμπουκοΜαρουλιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλο απογευμα Μαριαννα καλα να περασεις ....

Βοήθεια κορίτσια, ο ΜπουμπουκοΜαρούλιας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
[quote author=nikgt2003 link=topic=9877.msg1000844#msg10

Λες/?? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τωρα να σου πω την αμαρτεια μου κι εγω οταν βγενω  εξω για ποτο η για καφε για κανεναν σεξυ και εκφυλο κοιταω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλα ρε γαμωτο εχουν χαθει αυτοι η αντρες :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Για αυτο σφαζομαστε με την Μαριαννα για τον Μαρουλια-Μπουμπουκο επειδη ειναι ειδος προς εξαφανηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
[quote author=nikgt2003 link=topic=9877.msg1000844#msg10

Λες/?? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τωρα να σου πω την αμαρτεια μου κι εγω οταν βγενω  εξω για ποτο η για καφε για κανεναν σεξυ και εκφυλο κοιταω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλα ρε γαμωτο εχουν χαθει αυτοι η αντρες :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Για αυτο σφαζομαστε με την Μαριαννα για τον Μαρουλια-Μπουμπουκο επειδη ειναι ειδος προς εξαφανηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχεις άδικο ξανθιά κα(υ)λλονή. Είμαι είδος προς εξαφάνιση και σύντομα θα αποκτήσω την αρμόζουσα θέση στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν έχεις άδικο ξανθιά κα(υ)λλονή. Είμαι είδος προς εξαφάνιση και σύντομα θα αποκτήσω την αρμόζουσα θέση στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι οπως ελεγε και η Βλαχοπουλου ξεκηνας Μουσιτσα γυνεσε Μουσσα και Καταληγεις Μουσειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε καλο δρομο βρισκεσε Μπουμπουκο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι οπως ελεγε και η Βλαχοπουλου ξεκηνας Μουσιτσα γυνεσε Μουσσα και Καταληγεις Μουσειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε καλο δρομο βρισκεσε Μπουμπουκο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ πάντως κουκλα κατεντήσες μουναρα (απο το μουνιτσα), και οσο περναει ο καιρος γίνεσαι μουναραααααααααααααα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα στην πιο ωραία παρέα του φόρουμ  :rockon:

Ευάκι τι μας κάνεις μεσημεριάτικα?   :-*   :smitten:

Η γλυκειά Μαριάννα που είναι?   :smitten:  :-*

Γυναίκα χωρίς κώλο

Λιμάνι χωρίς μώλο

εντάξει αυτό είναι σωστό και κατανοητό

...τα καράβια τι ρόλο παίζουν μέσα ή έξω από το Λιμάνι  :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Όχι και Μούσσα βρε Ευάκι!!! Και προς το παρόν, ούτε καν Μουσείο!!
Στην δικά μου περίπτωση ισχύει το ξεκινάς από παίδαρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κατόπιν γίνεσαι ακόμα πιο παίδαρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και καταντάς Μαρουλομπουμπουκος!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Ευάκι τι μας κάνεις μεσημεριάτικα?

Η γλυκειά Μαριάννα που είναι?

Γυναίκα χωρίς κώλο

Λιμάνι χωρίς μώλο

...τα καράβια τι ρόλο παίζουν μέσα ή έξω από το Λιμάνι  :2funny: :2funny: :2funny:

Φρεγάτες αρμενίζουν!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ευάκι τι μας κάνεις μεσημεριάτικα?   :-*   :smitten:

Η γλυκειά Μαριάννα που είναι?   :smitten:   :-*

Γυναίκα χωρίς κώλο

Λιμάνι χωρίς μώλο

Καλησπερα Φαρκελι μου  :) :) :) :) :) :) :) :)
Ελπιζω να εισαι καλα και να περνας καλα βεβαια διοτι εχεις και εσυ τα τρεξιματα σου οπως ολοι μας . Τωρα για το σλογκαν αυτο μου αρεσε οταν το διαβασα καπου. Τωρα το ρητο το ξερεις που λενε για το Μ....ι σερνη καραβη αρα καταλαβενεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ελπιζω να εισαι καλα και να περνας καλα βεβαια διοτι εχεις και εσυ τα τρεξιματα σου οπως ολοι μας . Τωρα για το σλογκαν αυτο μου αρεσε οταν το διαβασα καπου. Τωρα το ρητο το ξερεις που λενε για το Μ....ι σερνη καραβη αρα καταλαβενεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

To M....ι σέρνει καράβι, και εγω κλαίω που δεν έχω καράβια να σου χαρίσω.
Να είσαι καλά./

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μονο καραβι σερνη και βουνο μετακινη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τωρα το ρητο το ξερεις που λενε για το Μ....ι σερνη καραβη αρα καταλαβενεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ναι μεν, αλλά το δικό σου άβαταρ γράφει για κωλο!!!! Και δεν καταλαβαίνω καθόλου μα καθόλου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Φοβήθηκα, μήπως η συνέχεια ήταν :

...τα πλοία πεθαίνουν στα λιμάνια...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό βράδυ θεϊκή κορμάρα ή κοινώς Ευάρα και ας μην πείθεις με τα λεγόμενά σου!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλό βράδυ επίσης στους φίλους του θρεντ, Φαρκέλι και Τουρκαλά.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλό βράδυ σε όλη την παρέα...

Πρέπει να αποχωρήσω γιατί ...

....έχω δουλειά στο "καράβι"  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom