Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και ποιος δεν θα σου εκανε τη χαρη για να σου β(γ)αλη το λαδι ολοι εδω ειμαστε προθυμη

Αχ μωρο μου ειναι ωραια στην παραλια να σου β(γ)αζουν το λαδι ;) ;) ;) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Το καλοκαιρι το δοκιμασα πολλες φορες στα παραλια της βορειας ελλαδας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΑΧ τι καλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Βεβαια  ειχα στο νου μου και της Μαριαννοτσουχτρες που ειναι δηλητιριοδης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αχ μωρο μου ειναι ωραια στην παραλια να σου β(γ)αζουν το λαδι ;) ;) ;) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Το καλοκαιρι το δοκιμασα πολλες φορες στα παραλια της βορειας ελλαδας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΑΧ τι καλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Βεβαια  ειχα στο νου μου και της Μαριαννοτσουχτρες που ειναι δηλητιριοδης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βορειας ελλαδος και δεν σφυριξες κλεφτικα να ερθω

Επισκέπτης

Ετσι ειναι τα τσουλακια ξανθοχαζη μπουμπου . Τους β(γ)αζουν το λαδι και εχουν παντα τον νου τους μηπως τους την φερει καμια μαριαννα γαιαυτο μακρια γιατι οντως το δηλητηριο μου ειναι αποτελεσματικο. Με απεραντη αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Μπα δεν παιζει αυτο . Μαλλι και πετσι θαναι παντα ξανθο. Καλησπερα ανυπερβλητε ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
     Καλησπερα και σε ολους σας . Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Εκτός από μαλλί και πετσί είναι και το μυαλό της συγκεκριμένης!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
    Ετσι ειναι τα τσουλακια ξανθοχαζη μπουμπου . Τους β(γ)αζουν το λαδι και εχουν παντα τον νου τους μηπως τους την φερει καμια μαριαννα γαιαυτο μακρια γιατι οντως το δηλητηριο μου ειναι αποτελεσματικο. Με απεραντη αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Πες μου κι αλλα φτιαχνομε μωρο μου μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
και εγω σ αγαπαω (τσουχτρα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Εκτός από μαλλί και πετσί είναι και το μυαλό της συγκεκριμένης!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπουμπουκο μου οτι και να λες εχω μυαλο ξουραφι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μηπως θες ενα κοντρα ξουρισμα στο αψε σβησε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Τι εχασα τι εγινε τι λενε για της ξανθες τα καλυτερα κοριτσια ειναι,ωστε Ευα στα παραλια της βορειας ελλαδος και δεν σφυριξες ετσι καλααααα,,,,

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
    Μπα δεν παιζει αυτο . Μαλλι και πετσι θαναι παντα ξανθο. Καλησπερα ανυπερβλητε ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
     Καλησπερα και σε ολους σας . Καλησπερα φαρκελι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπέρα γλυκειά Μαριάννα... :sunglasses:

Το Ευάκι σκέφτεται από τώρα το καλοκαίρι...  :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι εχασα τι εγινε τι λενε για της ξανθες τα καλυτερα κοριτσια ειναι,ωστε Ευα στα παραλια της βορειας ελλαδος και δεν σφυριξες ετσι καλααααα,,,,

Δεν μπωρουσα να σφυριξω μωρο μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και που ηξερα βρε Γιωργο οτι εσυ εισαι απο βορεια ελλαδα????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Αλλα για να δεις τι καλη που ειμαι θα σου βαλω μια φωτογραφια με τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα μου που φοραω σημερα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• GIA SENA GIORGO MOY.JPG
    GIA SENA GIORGO MOY.JPG
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 33

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ευάκι ζηλεύω!! Για τον Μπουμπούκο δεν έχεις φωτογραφία;;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευάκι επειδή ενδέχεται να μπερδευτούν διάφοροι φίλοι που βλέπουν πολύ καθαρούς τους χώρους στις φωτογραφίες να πούμε ότι οι χώροι στις φωτογραφίες δεν είναι από κάποια κατοικία αλλά από τον χώρο εργασίας σας. Δηλαδή είναι από το Αγκύρας 1.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• WORK TODAY.JPG
    WORK TODAY.JPG
    121,1 KB · Εμφανίσεις: 20

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Ομολογουμενως πολυ ωραιες φωτο. Ομως μπουμπουκομαρουλια μου σε τρελανε η χοζοκορμαρα????????????????????????????

Δεν με τρέλλανε η χαζοκορμάρα καρδιά μου!!! Μην ανησυχείς!! Έχω σώας τας (χειρο)φρενας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απλούστατα ήθελα να δω περισσότερες φωτογραφίες της ξανθιάς για να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς επαγγέλεται. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά ακόμα και μετά τη δεύτερη φωτό, δεν είμαι σίγουρος!!! Μάλλον είναι επιπλοποιός, γιατί είτε επάνω είτε δίπλα σε κρεββάτι τη βλέπω να ποζάρει!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι επειδή ενδέχεται να μπερδευτούν διάφοροι φίλοι που βλέπουν πολύ καθαρούς τους χώρους στις φωτογραφίες να πούμε ότι οι χώροι στις φωτογραφίες δεν είναι από κάποια κατοικία αλλά από τον χώρο εργασίας σας. Δηλαδή είναι από το Αγκύρας 1.

Εννοητε οτι ειναι εδω στην δουλεια ετσι κι αλλιως το αναφερω οτι σημερα της εβγαλα στην δουλεια μωρο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν με τρέλλανε η χαζοκορμάρα καρδιά μου!!! Μην ανησυχείς!! Έχω σώας τας (χειρο)φρενας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απλούστατα ήθελα να δω περισσότερες φωτογραφίες της ξανθιάς για να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς επαγγέλεται. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά ακόμα και μετά τη δεύτερη φωτό, δεν είμαι σίγουρος!!! Μάλλον είναι επιπλοποιός, γιατί είτε επάνω είτε δίπλα σε κρεββάτι τη βλέπω να ποζάρει!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ το βρικες συνχαριτηρια  θα σου φτιαξω για δωρακι στο τελευταιο σου ταξειδι ενα ειδικο κρεβατακι που απο εκει δεν ξανασηκωνεσε ποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως το θες μονο πες μου ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ μου Ιλουστρασιον (Μ) λακα?? Μαονι?????? Με καπιτονε επενδειση εγω πιστευο θα σου πιγενει Θαυμα  ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Φίλε μου Μαρούλια, νομίζω ότι δεν υπάρχουν κάποιες άλλες δυνατότητες για ποζάρισμα, εκτός και αν πάει στην οροφή... :think:

Τότε όμως θα πρέπει να γίνει γυναίκα-αράχνη ... :cheesy:

...και ως εκ τούτου περισσότερο επικίνδυνη να σε παγιδέψει στον ιστό της   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ το βρικες συνχαριτηρια  θα σου φτιαξω για δωρακι στο τελευταιο σου ταξειδι ενα ειδικο κρεβατακι που απο εκει δεν ξανασηκωνεσε ποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως το θες μονο πες μου ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ μου Ιλουστρασιον (Μ) λακα?? Μαονι?????? Με καπιτονε επενδειση εγω πιστευο θα σου πιγενει Θαυμα  ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ήξερα ότι θα κατάφερνα να βρω το επάγγελμά σου Ευάκι, αν στην αρχή υποψιαζόμουν ότι ήσουν ιερωμένη εν ώρα προσευχής λόγω των στάσεων που έπαιρνες επάνω στο κρεββάτι!!! Το παίδεψα πολύ, αλλά ο επιμένων νικά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ένα τριπλό κρεββάτι από μαόνι θα ήταν ευπρόσδεκτο για να χωρέσει εκτός από τη βασίλισσα και ο υπολογιστής μου!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom