Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να υποθεσο οτι το τραγουδακι αναφερεται στον Μαρουλομπουμπουκο και στην Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακι Μαρουλομπουμπουκου κλπ κλπ κλπ ???????????

Κάθε τραγούδι (όπως και αυτό) αναφέρεται σε αρκετούς ανθρώπους.

Αλλά και αρκετοί άνθρωποι εκφράζονται μέσα από ένα τραγούδι.

Δεν ξέρω, ...πιθανόν :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=14pt]"Όλοι" (νομίζω) πρέπει να είμαστε έτοιμοι για "όλα" ... [/size] :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φιλακια πολλα σε ολους. Καληνυχτα μαρουλομπουμπουκο μου και μη φοβασαι. Εμεις θα τους θαψουμε ολους στο τελος :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια μαρουλινι μου :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Πολλά φιλάκια από μένα!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Άστους να λένε καρδιά μου, απλως μας ζηλεύουν!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.975
Πόντοι
22.785
μαρουλια εγω σε ζηλευω;;;;;;;;;;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν αναφέρομαι σε σενα απιστε γείτονα!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Το άτομο στο οποίο αναφέρομαι δεν είναι αλλοδαπό!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.975
Πόντοι
22.785
αχ κολασμενε νουυυυυυυυυυυυυυ

Συνημμένα

• enxirismeno.jpg
    enxirismeno.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 16

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=14pt]Καλησπέρα σε όλη την παρέα[/size]

[size=14pt]ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ & ΕΥΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...[/size]

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα στα κοριτσια    καλησπερα φαρκελι

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα στη Μαριάννα, την μεγάλη μου αδυναμία,  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
και στην Ευα που την συμβουλευω να πάψει να ζηλευει!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπητέ Φαρκέλι αναρωτιέμαι τι σχέση έχει μια τσιγγάνα με τις θεές του θρεντ;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όλοι έχουμε κάποια σχέση μεταξύ μας και κάποια σχέση με ορισμένους άλλους... 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Όλοι έχουμε κάποια σχέση μεταξύ μας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλησπέρα φίλε Φαρκέλι. Εννοείς συγγενική εξ αίματος με τη τσιγγάνα ή καποια άλλη γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συγκεκριμένα με την Πάολα έχουμε (υποθέτω) σχέση θεατή-θεάματος με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα από εμάς ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συγγενική εξ' αίματος δεν γνωρίζω ...δεν απαντώ  :2funny: :2funny: :2funny:

...αλλά όλα είναι πιθανά στην Βαλκανική που γεννηθήκαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Συγκεκριμένα με την Πάολα έχουμε (υποθέτω) σχέση θεατή-θεάματος με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα από εμάς ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συγγενική εξ' αίματος δεν γνωρίζω ...δεν απαντώ  :2funny: :2funny: :2funny:

...αλλά όλα είναι πιθανά στην Βαλκανική που γεννηθήκαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορεί να έχεις δίκιο, όλοι λόγω συχνής αιμομειξίας από διάφορους κατακτητές θα μπορούσαμε να είμαστε συγγενείς.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τώρα για τη σχέση θεατή-θεάματος διαφωνώ!! Είναι η κακοφωνία θέαμα ή κλαυσίγελος;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom