Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το θέαμα συμπεριλαμβάνει ήχο και εικόνα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κοίταξε μόνο την εικόνα και αγνόησε τον ήχο  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ομολογώ είναι δύσκολο στην πράξη αλλά στην προκειμένη περίπτωση απλά "κλείσε" τον ήχο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρεμπιπτόντως

Θεωρώ ότι η Πάολα (κατα την γνώμη μου) έχει σεξουαλικό προφίλ  :dancing:

εσύ τι γνώμη έχεις ?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι, συμφωνώ μαζί σου έχει κατι σεξουαλικό επάνω της. Αυτό όμως δεν την κάνει τραγουδίστρια.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα σε ολους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Φαρκελι μου ειναι θεα η γυναικα απο εμφανηση αλλα και φωνη για το ειδος βεβαια που τραγουδαει  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και εχει ενα πολυ καλο τραγουδη στο καινουργιο της cd που ειναι για να κοβεις φλεβες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αλλα που να εχει μουσικο αυτι ο Μαρουλομπουμπουκος αγαπη μου ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧ αλανιαρη Μαρουλομπουμπουκο μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Καλησπερα σε ολους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Φαρκελι μου ειναι θεα η γυναικα απο εμφανηση αλλα και φωνη για το ειδος βεβαια που τραγουδαει  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και εχει ενα πολυ καλο τραγουδη στο καινουργιο της cd που ειναι για να κοβεις φλεβες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αλλα που να εχει μουσικο αυτι ο Μαρουλομπουμπουκος αγαπη μου ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧ αλανιαρη Μαρουλομπουμπουκο μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Γεια σου Ευακι γλυκουλικο αχ αχ αχ :grouphug: :grouphug:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ευακι μας γραφεις απο τη δουλεια ή εχεις ρεπο σημερα? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλησπέρα Ευάκι!!! Ελπίζω να είσαι καλά!! Αν είναι τραγουδίστρια η συγκεκριμένη τσιγγάνα ή όχι, πιστεύω ότι αποδεικνύεται απλά.
Άκουσε τα video του Φαρκέλι και θα καταλάβεις. Το είδος τραγουδιού που υπηρετεί δεν έχει σημασία.
Τώρα αν θες να κοψεις φλέβες για αυτήν, ξανθιά είσαι, δείχνουμε επιείκεια!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλα ειμαι εγω,εσυ τι κανης.παλι φωτο βλεπω εβαλες δεν με πειθης μονο ζωντανο πραμα θελω και ειδικα στις παραλιες μας :think:

Χα χα χα χα χα χα εννοειτε μωρο μου απο κοντα και σε παραλια δεν εχω προβλιμα εξ αλλου στην θαλασσα ειναι το αγαπημενο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Ευάκι!!! Ελπίζω να είσαι καλά!! Αν είναι τραγουδίστρια η συγκεκριμένη τσιγγάνα ή όχι, πιστεύω ότι αποδεικνύεται απλά.
Άκουσε τα video του Φαρκέλι και θα καταλάβεις. Το είδος τραγουδιού που υπηρετεί δεν έχει σημασία.
Τώρα αν θες να κοψεις φλέβες για αυτήν, ξανθιά είσαι, δείχνουμε επιείκεια!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μωρο μου αν ειναι να της κοψω για αυτην οχι , αλλα για το ασμα της ναι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και μην αφρηζεις Μαρουλομπουμπουκο μου με το χρωμα του μαλιου μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Χα χα χα χα χα χα εννοειτε μωρο μου απο κοντα και σε παραλια δεν εχω προβλιμα εξ αλλου στην θαλασσα ειναι το αγαπημενο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και σε ποιον δεν ειναι το αγαπημενο του στη θαλασσα ;) ;) ;) :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το σκαμπο για εκτος θαλασσης οχι για μεσα στην θαλασσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα μωρο μου θα τον παω ποιο εξω μην μου πνιγη και το εχω βαρος στην συνηδειση μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ το καλοκαιρακι Γιωργο μου πως το περιμενω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom