Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
Καλημερα λατρεμενοι μου φιλοι......μαρουλια κ φαρκελι......... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φιλε γείτονα!!! Πολλές ευχές για τον καινούργιο χρόνο!!!
Σαλάμ αλέγκουμ!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
Φιλε μαρουλια σε χασαμε... ποτε ερχεσαι Αθηνα;;;

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Ευα Κ Μαριαννα ποτε δουλευουν?
Μπορει καποιος να απαντηση?

Επισκέπτης
Μετά από μια ωραία βόλτα (ουχί μπουρδελότσαρκα) σκέφτηκα πολύ καλλίτερα να γράψω αυτό το ποστάκι...

Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην στεναχωριόμαστε.
Τουλάχιστον, όποτε αυτό είναι εφικτό.
Σύγουρα, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, να αντιμετωπίζονται εντάσεις, παρεξηγήσεις και πικρίες, αλλά καθοριστικός παράγοντας είναι η πρόθεση που έχουν τα "εμπλεκόμενα" μέρη.

Σημασία δεν έχει πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις

Ομολογώ, ότι πέρασα πολύ ωραία με τις συζητήσεις μας και ελπίζω να πέρασε καλά και όλη η παρέα.
Όμως, αισθάνομαι "άβολα" που το Ευάκι μια από τις οικοδέσποινες του οίκου με παραπέμπει να αναφέρομαι πλέον αλλού. Αυτό, που αισθάνομαι, (υποθέτω) είναι λογικό και φυσιολογικό. Εκτιμώ όμως ότι άδικα στεναχωρήθηκε ή πικράθηκε ή απαγοητεύτηκε ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό αισθάνθηκε. Διαβάζοντας τα ποστάκια είναι προφανές ότι δεν ειπώθηκε απο εμένα, κάποια υποτιμητική φράση για την κοπέλα "εκ ζωής" και όχι "εκ γενετής". Εξάλλου η συζήτηση γίνονταν με πλάκα. Ομολογώ ότι ορισμένοι χαρακτηρισμοί για την κοπέλα δεν μου άρεσαν και για αυτό αποχώρησα, όπως φαίνεται παρακάτω :
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.9900]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.9900[/url]
Οι δικοί μου χαρακτηρισμοί εκτιμώ ότι δεν ήταν προσβλητικοί. Αν ήταν προσβλητικοί, τότε ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη και να διαγραφούν. Δεν χάθηκε ο κόσμος από μερικά ποστάκια λιγότερο και μάλιστα αν είναι να μην στεναχωρηθούν άδικα ορισμένοι άνθρωποι. Ειλικρινά το λέω (έστω και αν δεν είναι πιστευτό) ότι σπουδαιότερο για εμένα είναι να μην στεναχωριούνται άδικα οι άνθρωποι.

Όμως, θεωρώ ότι μια καλοπροαίρετη πλάκα μου σε ποστάκια μιας σειράς δεν πρέπει να κυριαρχήσει ως προς άλλα κείμενα μου, στα οποία πολύ ξεκάθαρα, απόλυτα και υπεύθυνα δηλώνω τις θέσεις/απόψεις μου για το σεβασμό της ελευθερίας του ατόμου να εκφράζεται και να λειτουργεί όπως αυτό επιλέγει κάθε φορά, ενάντια στην "καθωσπρέπει" ηθική της "μπετοποιημένης" κοινωνίας. Θα ήταν τουλάχιστον άδικο για εμένα, αλλά (το σπουδαιότερο) δεν θα ήταν ευρύτερα σωστό. Οι θέσεις μου έχουν σημειωθεί σε αρκετά θέματα όπως για παράδειγμα :
εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.405]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.405[/url]
εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.315]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.315[/url]
εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43710.165]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43710.165[/url]
κλπ

Οφείλω, πρόσθετα να ομολογήσω ότι όλα αυτά τα "εικονικά" δρώμενα έχουν την σχετική τους σημασία και αξία για τον καθένα μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει (ή μάλλον δεν πρέπει να υπερβαίνει) τα πραγματικά δρώμενα. Σύγουρα, η εικονική πραγματικότητα είναι ορισμένες φορές περισσότερη ισχυρή από την ίδια την πραγματικότητα. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι το υποσυνείδητο είναι καταλληλότερο για να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και επιλογές ζωής από το συνειδητό.
Αυτό βέβαια ισχύει αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Συγκεκριμμένα, γνωρίζω την Μαριάννα από την ίδια την πραγματικότητα πολύ πριν εμφανισθούν τα φορουμς. Σαφώς είναι πολύ έντονη η αίσθηση της γνωριμίας μας και αυτό είναι σημαντικό (τουλάχιστον για εμένα). Θα μπορούσα να πω (διασκεδαστικά) ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συζητήσουμε, έστω και σε περίπτωση ..."διακοπής της ΔΕΗ".
Οφείλω να πώ ότι ήταν και είναι άψογη επαγγελματίας, αλλά το σπουδαιότερο ήταν και είναι ακέραιος, πολύ καλός χαρακτήρας και έξυπνο άτομο. ...και πολύ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ...τι να κάνουμε? μου αρέσουν οι μελαχροινές γυναίκες με τα μακριά μαλλιά

Για το Ευάκι, (όπως κατάλαβα) έχει ευαίσθητο και πολύ καλό χαρακτήρα.  Παρότι δεν μου αρέσουν οι ξανθιές και ειδικά αυτές που δεν έχουν μακριά μαλλιά, σημειώνω ότι το Ευάκι έχει πολύ εκφραστικό πρόσωπο και ωραίο σώμα.
Δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για τις δυνατότητες της ως επαγγελματίας γιατί ..."δεν με ήθελε για πελάτη ...επειδή είμαι άσχημος και πολύ βρώμικος"  :- :'(

Πάντως, σήμερα που αντιλήφθηκα ότι την στεναχώρησα ή την νευρίασα κατα κάποιο τρόπο, ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί και εγώ περισσότερο από αυτή

Αισθάνομαι ωραία απέναντι στην παρέα, γιατί ενώ μου εμπιστεύτηκε αρκετά "μυστικά"?, κατάφερα να μην τα κοινοποιήσω σε τρίτους (ορισμένες φορές δυσκολεύτηκα, ...πάντως σημασία έχει ότι τα κατάφερα).
Πέρασα πολύ ωραία και είμαι σύγουρος ότι θα περάσετε ωραία στην συνέχεια. Για αυτό είναι περισσότερο συνετό, επειδή όπως είπα αισθάνομαι "άβολα" να μην σας επηρρεάζω.

Θα μπορούσα σύγουρα να αποχωρήσω από το θέμα χωρίς να σημειώσω τίποτα. Έτσι θα απόφευγα και το  αρκετά μεγάλο κείμενο. Όμως δεν έχω συνηθίσει να φεύγω ..."νύκτα"

Ελπίζω και εύχομαι να τα ξαναπούμε.

Ο χρόνος γιατρεύει πολλές πληγές (αν θεωρηθούν πληγές οι "κοτσάνες" μου)

Καλές γιορτές και ότι το καλλίτερο

στο Ευάκι

στην Μαριάννα

στον Μαρούλια

στο Γιοργος

στο Γάλλο σεφ

στο Αμτζικ

και σε όλους τους άλλους φίλους

με εκτίμηση
Farkeli

Αγαπημενε μου φαρκελι καταρχας καλησπερα. Δεν θελω να κουρασω γιαυτο με δυο λογια θα σου πω πως καμια φορα τα παραπονα μας τα κανουμε στα ποιο οικεια προσωπα με αυτα που συνομιλουμε και αισθανομαστε πιο ανετα. Τωρα σε αλλο θρεντ κατι ειπωθηκε το οποιο θεωρησαμε οτι ηταν επικριτικο και προσβλητικο και οχι βεβαια απο εσενα. Απλα ησσουν παρων στη συζητηση. Το ευακι επειδη ξερω οτι ειναι παρορμητικος τυπος ηθελε να εκφρασει την αγανακτηση της για τα σχολια εκεινα και αν ειπε κατι σε εσενα δεν το εννοουσε ευθεως για σενα . Ξερω πολυ καλα οτι εχει την καλυτερη γνωμη για το ατομο σου και θα ηταν κριμα να χαλασουμε την παρεα μας εδω απο μια ισως λαθος διατυπωση. Ξερω πολυ καλα οτι εισαι ενας πραγματικα τζεντελμαν( και αυτο φαινεται απο ολα σου τα γραπτα σε ολα τα θρεντ) και δεν θα προσεβαλες ποτε καμια κοπελα...Ομως σε αυτο το φορουμ απο ορισμενους γινεται ενας περιεργος ρατσιστικος διαχωρισμος αναμεσα σε κοπελες εκ γνετης και οχι . Δεν τους φτανει ομως μονο αυτο παρα αρχιζουν τις υποτιμικες επικρισεις που εξοργιζουν βεβαιως τα πνευματα.Ο καθενας μπορει να εχει ελευθερα την επιλογη, του δεν εχει ομως το δικαιωμα να καταγρεουργει την προσωπικοτητα την ιστορια τηνζωη της καθε μιας .Οι συγκρισεις οι χαρακτιρισμοι και οι αστειοτητες λοιπον και μαλιστα απο ανθρωπους που κατα καιρους εχουν περασει απο τα κρεβατια και των με και των δε ,θαπρεπε να λειπουν ...Και για να ελαφρυνουμε λιγο την κουβεντα μας τι κωλος ταψι και τουρτα μου λετε βρε εγω ειδα μια κοπελα, που παρεπιπτοντως δεν την ξερω ,θεα. Τελικα εχετε μεγαλο θρασος μερικοι (παντα εισαι εκτος απο ολα αυτα φαρκελι).Τελος σε θελουμε εδω φαρκελι ειναι τιμη μας που μια προσωπικοτητα σαν την δικη σου ειναι (πιστευω) φιλος μας, και θελουμε να εισαι και εδω παρων . Πολλα φιλια και με ειληκρινη αγαπη Μαριαννα.

Επισκέπτης
Ευα Κ Μαριαννα ποτε δουλευουν?
Μπορει καποιος να απαντηση?

Ευα. Δευτερα τριτη τεταρτη πεμπτη βραδυ. Τριτη κυριακη πρωι. Μαριαννα. Δευτερα τεταρτη πεμπτη σαββατο πρωι. Μυρτω. παρασκευη πρωι.Ελενα.Παρασκευη σαββατο κυριακη βραδυ. Φιλακια

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τοσο καιρο σε πολιορκω
μα δεν ανταποκρινεσαι
ελα σε παρακαλω
παραλογη μη γινεσαι

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μονο εσυ δεν με κοιτας
μονο εσυ δεν μου μιλας
πες μου τι σου εχω κανει
και γιατι με τυρρανας

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τοσο καιρο σε πολιορκω
μα δυσκολη το παιζεις
ομως θα δεις σε λιγο καιρο
στα ποδια μου θα πεσεις

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελειωνει το ετος.καιρος για νεους ερωτες

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσο θα θελα να ρθεις
εστω για λιγο και να δεις
να δεις τα ματια μου τα κλαμμενα
που κλαινε μοναχα για σενα

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να ρθεις να δεις τι κουβαλαω
εδω και τρεις μηνες πως ποναω
ναι για σενανε ποναω
αχ! ποσο σε αγαπαω

Επισκέπτης
τελειωνει το ετος.καιρος για νεους ερωτες

Μα γυμνε μεντορα μου εσυ που μου εμαθες τοσα κολπα μαγειρικα, αφου ξερεις ποσο πιστη ειμαι στον ανθρωπο μου .Θα μπορουσα ποτε να του κανω λαμογια περσι φετος του χρονου η υστερα απο δεν ξερω :2funny:και γω ποσα χρονια ,την στιγμη που βιωνω μαζι του τον απολυτο τον καθοριστικο τον υπερμετρο ερωτα???????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να τρεξεις γρηγορα εδω
δεν αντεχω αλλο μονος μου να ζω
σε αγαπαω  σε αγαπω
α ρε Μαριαννα τι τραβω

Επισκέπτης
να τρεξεις γρηγορα εδω
δεν αντεχω αλλο μονος μου να ζω
σε αγαπαω  σε αγαπω
α ρε Μαριαννα τι τραβω

Μη σε παρκαλω απευθηνεσαι σε γυναικα αδαμαντινου :2funny:μονογαμικου :2funny:και αφοσιωμενου :2funny:χαρακτηρα. Η καρδια μου το κορμι μου το μυαλο μου ανηκουν στον καλο μου. Αχ μαρουλινι μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom