Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το  Ευακι ειναι τρανς  ''παρεμπιπτοντως'' ?   :think:
Φιλικα

Ο θεε μου υπαρχουν τοσο εξυπνοι ανθρωποι στον πλανητη (τουτο)????????????????????????
Ναι κερδισες ενα Σαββατοκυριακο στο Ριο αγαπη μου με ολα τα εξοδα πληρωμενα ... Εχει αρκετα καρναβαλια ολο τον χρονο εκει οποτε μπορεις να μεινης για οσο καιρο θελεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εξυπνε>>αντρα>>

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το  Ευακι ειναι τρανς  ''παρεμπιπτοντως'' ?  :think:
Φιλικα

Δεν κατάλαβα?

τρανς σημαίνει άνδρας ή γυναίκα?

Εγώ γνωρίζω, ξεκάθαρα ότι το Ευάκι είναι γυναίκα.

...και εγώ φιλικά

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
είδες που καταλήξαμε φίλε Μαρούλια???

"με καρφώνει πισώπλατα στην καρδιά, ...τέτοιες είναι οι γυναίκες!"

και ούτε μια καλησπέρα...

Κάτι πρέπει να της έκανες, φίλε Φαρκέλι!!!
Από αυτά που διάβασα, είναι χολωμένη!!!

Επισκέπτης
Ο θεε μου υπαρχουν τοσο εξυπνοι ανθρωποι στον πλανητη (τουτο)????????????????????????
Ναι κερδισες ενα Σαββατοκυριακο στο Ριο αγαπη μου με ολα τα εξοδα πληρωμενα ... Εχει αρκετα καρναβαλια ολο τον χρονο εκει οποτε μπορεις να μεινης για οσο καιρο θελεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εξυπνε>>αντρα>>

Πω πω παρεξηγιαρα...
Συγνωμη αν θιχτηκες ρε κοριτσαρε ,
''Παρεμπιτοντως'' δεν ειναι κακο να ρωταει καποιος οπως επισης δεν ειναι κακο και να ντρεπεται για αυτο που ειναι ναι ?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κάτι πρέπει να της έκανες, φίλε Φαρκέλι!!!
Από αυτά που διάβασα, είναι χολωμένη!!!

Καθε αλλο αγαπητε Μαρουλοπαπαχρονη μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Απλα δεν δεχομε σχολια απο ορισμενους Λαλακες για να μην το πω ποιο Πειραιοτικα και περεξηγηθω για την οποια διποτε κοπελα που ειναι εξ αλλαγης φυλλου να την κατανομαζουνε (τραβελο-Τραβελι ) η οπως στο Διαολο το λενε ....... απλα .
Το να κανεις ενα σχολιο μπορεις αρκει να υπαρχη σεβασμος στο πρωσοπο το οποιο εκθετης ητε αυτο ειναι αρνητηκουρα ητε οχι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τωρα οσο για τον καθε εναν εχει γραψη καμια εδω μεσα για το ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ??????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ,,,,,, ΛΟΙΠΟΝ  αρκετα μπικα στην διαδικασεια να βαλω μυαλο σε ορισμενους αν λοιπον τα συγκεκριμενα πικροχολα σχολια συνεχεισουν για την οποιαδιποτε κοπελα εγω θα ειμαι Παρων και θα τα κραταω αρχειο για οποιον με εμφησβητηση στο μελων οτι δεν θα γραφοντε τετεια σχολια για τετεια κοριτσια ......
Ας γραψουν για το σερβεις οτι δεν ηταν καλη οτι ηταν χαλια και δεν ξερω και εγω τι αλλα Φρασιολογια του στηλ αυτου ΟΧΙ  ,,,,, αυτα εν ολιγης και σε οποιον δεν αρεση ας παει οπου θελει  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Πω πω χολη ρε κοριτσαρε...
Βγαλτα ολα τα εσωψυχα σου.  ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πω πω χολη ρε κοριτσαρε...
Βγαλτα ολα τα εσωψυχα σου.  ;)

Χι χι χι χι χι χι χι χι αστειο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα ψυχολογε μου οταν ειναι για συνεδρεια θα σε παρω τηλεφωνο να κλισουμε ενα ραντεβου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ανιατες περιπτωσεις δεν αναλαμβανω κοριτσαρε  :-*

Επισκέπτης
Ενταξει κοριτσαρε

Ενιωσες καλα τωρα ?  Μπραβο το κοριτσι...
Γουτσου γουτσου  :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις...

για αυτό ας επικρατήσει ψυχραιμία

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Ευα και στην υπολοιπη παρεα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom