Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εχει κρυο δεν βγαινουνε ευκολα :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι μωρο μου εξω απο τα ρουχα μου δεν βγενω γιατη ετσι κι αλλιως εδω που ειμαι δεν φοραω. ακομα και στην δουλεια παντα της περισοτερες φορες γυμνη ειμαι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Φοραω μονο το αρωμα μου  :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι μωρο μου εξω απο τα ρουχα μου δεν βγενω γιατη ετσι κι αλλιως εδω που ειμαι δεν φοραω. ακομα και στην δουλεια παντα της περισοτερες φορες γυμνη ειμαι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Φοραω μονο το αρωμα μου  :2funny: :2funny:
Ενταξη το αρωμα αλλα και κανα ρουχαλακι πιο ωραιο ειναι

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καθε αλλο αγαπητε Μαρουλοπαπαχρονη μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Απλα δεν δεχομε σχολια απο ορισμενους Λαλακες για να μην το πω ποιο Πειραιοτικα και περεξηγηθω για την οποια διποτε κοπελα που ειναι εξ αλλαγης φυλλου να την κατανομαζουνε (τραβελο-Τραβελι ) η οπως στο Διαολο το λενε ....... απλα .
Το να κανεις ενα σχολιο μπορεις αρκει να υπαρχη σεβασμος στο πρωσοπο το οποιο εκθετης ητε αυτο ειναι αρνητηκουρα ητε οχι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τωρα οσο για τον καθε εναν εχει γραψη καμια εδω μεσα για το ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ??????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ,,,,,, ΛΟΙΠΟΝ  αρκετα μπικα στην διαδικασεια να βαλω μυαλο σε ορισμενους αν λοιπον τα συγκεκριμενα πικροχολα σχολια συνεχεισουν για την οποιαδιποτε κοπελα εγω θα ειμαι Παρων και θα τα κραταω αρχειο για οποιον με εμφησβητηση στο μελων οτι δεν θα γραφοντε τετεια σχολια για τετεια κοριτσια ......
Ας γραψουν για το σερβεις οτι δεν ηταν καλη οτι ηταν χαλια και δεν ξερω και εγω τι αλλα Φρασιολογια του στηλ αυτου ΟΧΙ  ,,,,, αυτα εν ολιγης και σε οποιον δεν αρεση ας παει οπου θελει  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συμφωνώ απόλυτα!!! Καθένας και καθεμία έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις ερωτικές επιλογές του/ης όπως αυτός/ή επιθυμεί, και δεν είναι καθόλου ευπρεπές να γίνονται αντικείμενα κακεντρεχών σχολίων.  

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Συμφωνώ απόλυτα!!! Καθένας και καθεμία έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις ερωτικές επιλογές του/ης όπως αυτός/ή επιθυμεί, και δεν είναι καθόλου ευπρεπές να γίνονται αντικείμενα κακεντρεχών σχολίων.  

Ποίοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήματος 'πάρειμι';
- Πάρειμι, Γδύσιμι, Στήσιμι κι Κάνι μι Δικήςςς!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό βράδυ σε όλη την παρέα!!! Πολλά  :-* :-* :-* :-* στην Εύα.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλό βράδυ σε όλη την παρέα!!! Πολλά  :-* :-* :-* :-* στην Εύα.

Δυο Λαρισαίοι παίζουν το παιχνίδι των ερωτο-απαντήσεων.
  -Πες μι, ήνα έλληνα ποδουσφαιριστή που ήπαιζε στην Ελλάδα και τούρα
  παίζει στου εξωτερικού; -Τσάρτας, του απαντά ο άλλος.
  -Ούι βλάκα, αυτό ήνι γιοφύρ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δυο Λαρισαίοι παίζουν το παιχνίδι των ερωτο-απαντήσεων.
   -Πες μι, ήνα έλληνα ποδουσφαιριστή που ήπαιζε στην Ελλάδα και τούρα
   παίζει στου εξωτερικού; -Τσάρτας, του απαντά ο άλλος.
   -Ούι βλάκα, αυτό ήνι γιοφύρ...
Εχω ακουση αρκετα αλλα τωρα δεν θυμαμαι κανενα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλο βραδυ ΕΥΑ την δευτερα παλι

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Άλλο ένα ανέκδοτο για την Εύα.
Ένας Λαρισαίος μπαίνει σε ένα μπαρ και ζητάει κονιάκ
"Μιταξάς", οπότε ένας θαμωνας γυρίζει και τον ρωτάει,
γιατί "σι τρον";

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μετά από μια ωραία βόλτα (ουχί μπουρδελότσαρκα) σκέφτηκα πολύ καλλίτερα να γράψω αυτό το ποστάκι...

Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην στεναχωριόμαστε.
Τουλάχιστον, όποτε αυτό είναι εφικτό.
Σύγουρα, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, να αντιμετωπίζονται εντάσεις, παρεξηγήσεις και πικρίες, αλλά καθοριστικός παράγοντας είναι η πρόθεση που έχουν τα "εμπλεκόμενα" μέρη.

Σημασία δεν έχει πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις

Ομολογώ, ότι πέρασα πολύ ωραία με τις συζητήσεις μας και ελπίζω να πέρασε καλά και όλη η παρέα.
Όμως, αισθάνομαι "άβολα" που το Ευάκι μια από τις οικοδέσποινες του οίκου με παραπέμπει να αναφέρομαι πλέον αλλού. Αυτό, που αισθάνομαι, (υποθέτω) είναι λογικό και φυσιολογικό. Εκτιμώ όμως ότι άδικα στεναχωρήθηκε ή πικράθηκε ή απαγοητεύτηκε ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό αισθάνθηκε. Διαβάζοντας τα ποστάκια είναι προφανές ότι δεν ειπώθηκε απο εμένα, κάποια υποτιμητική φράση για την κοπέλα "εκ ζωής" και όχι "εκ γενετής". Εξάλλου η συζήτηση γίνονταν με πλάκα. Ομολογώ ότι ορισμένοι χαρακτηρισμοί για την κοπέλα δεν μου άρεσαν και για αυτό αποχώρησα, όπως φαίνεται παρακάτω :
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.9900]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.9900[/url]
Οι δικοί μου χαρακτηρισμοί εκτιμώ ότι δεν ήταν προσβλητικοί. Αν ήταν προσβλητικοί, τότε ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη και να διαγραφούν. Δεν χάθηκε ο κόσμος από μερικά ποστάκια λιγότερο και μάλιστα αν είναι να μην στεναχωρηθούν άδικα ορισμένοι άνθρωποι. Ειλικρινά το λέω (έστω και αν δεν είναι πιστευτό) ότι σπουδαιότερο για εμένα είναι να μην στεναχωριούνται άδικα οι άνθρωποι.

Όμως, θεωρώ ότι μια καλοπροαίρετη πλάκα μου σε ποστάκια μιας σειράς δεν πρέπει να κυριαρχήσει ως προς άλλα κείμενα μου, στα οποία πολύ ξεκάθαρα, απόλυτα και υπεύθυνα δηλώνω τις θέσεις/απόψεις μου για το σεβασμό της ελευθερίας του ατόμου να εκφράζεται και να λειτουργεί όπως αυτό επιλέγει κάθε φορά, ενάντια στην "καθωσπρέπει" ηθική της "μπετοποιημένης" κοινωνίας. Θα ήταν τουλάχιστον άδικο για εμένα, αλλά (το σπουδαιότερο) δεν θα ήταν ευρύτερα σωστό. Οι θέσεις μου έχουν σημειωθεί σε αρκετά θέματα όπως για παράδειγμα :
εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.405]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.405[/url]
εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.315]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.315[/url]
εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43710.165]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43710.165[/url]
κλπ

Οφείλω, πρόσθετα να ομολογήσω ότι όλα αυτά τα "εικονικά" δρώμενα έχουν την σχετική τους σημασία και αξία για τον καθένα μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει (ή μάλλον δεν πρέπει να υπερβαίνει) τα πραγματικά δρώμενα. Σύγουρα, η εικονική πραγματικότητα είναι ορισμένες φορές περισσότερη ισχυρή από την ίδια την πραγματικότητα. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι το υποσυνείδητο είναι καταλληλότερο για να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και επιλογές ζωής από το συνειδητό.
Αυτό βέβαια ισχύει αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Συγκεκριμμένα, γνωρίζω την Μαριάννα από την ίδια την πραγματικότητα πολύ πριν εμφανισθούν τα φορουμς. Σαφώς είναι πολύ έντονη η αίσθηση της γνωριμίας μας και αυτό είναι σημαντικό (τουλάχιστον για εμένα). Θα μπορούσα να πω (διασκεδαστικά) ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συζητήσουμε, έστω και σε περίπτωση ..."διακοπής της ΔΕΗ".
Οφείλω να πώ ότι ήταν και είναι άψογη επαγγελματίας, αλλά το σπουδαιότερο ήταν και είναι ακέραιος, πολύ καλός χαρακτήρας και έξυπνο άτομο. ...και πολύ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ...τι να κάνουμε? μου αρέσουν οι μελαχροινές γυναίκες με τα μακριά μαλλιά

Για το Ευάκι, (όπως κατάλαβα) έχει ευαίσθητο και πολύ καλό χαρακτήρα.  Παρότι δεν μου αρέσουν οι ξανθιές και ειδικά αυτές που δεν έχουν μακριά μαλλιά, σημειώνω ότι το Ευάκι έχει πολύ εκφραστικό πρόσωπο και ωραίο σώμα.
Δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για τις δυνατότητες της ως επαγγελματίας γιατί ..."δεν με ήθελε για πελάτη ...επειδή είμαι άσχημος και πολύ βρώμικος"  :- :'(

Πάντως, σήμερα που αντιλήφθηκα ότι την στεναχώρησα ή την νευρίασα κατα κάποιο τρόπο, ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί και εγώ περισσότερο από αυτή

Αισθάνομαι ωραία απέναντι στην παρέα, γιατί ενώ μου εμπιστεύτηκε αρκετά "μυστικά"?, κατάφερα να μην τα κοινοποιήσω σε τρίτους (ορισμένες φορές δυσκολεύτηκα, ...πάντως σημασία έχει ότι τα κατάφερα).
Πέρασα πολύ ωραία και είμαι σύγουρος ότι θα περάσετε ωραία στην συνέχεια. Για αυτό είναι περισσότερο συνετό, επειδή όπως είπα αισθάνομαι "άβολα" να μην σας επηρρεάζω.

Θα μπορούσα σύγουρα να αποχωρήσω από το θέμα χωρίς να σημειώσω τίποτα. Έτσι θα απόφευγα και το  αρκετά μεγάλο κείμενο. Όμως δεν έχω συνηθίσει να φεύγω ..."νύκτα"

Ελπίζω και εύχομαι να τα ξαναπούμε.

Ο χρόνος γιατρεύει πολλές πληγές (αν θεωρηθούν πληγές οι "κοτσάνες" μου)

Καλές γιορτές και ότι το καλλίτερο

στο Ευάκι

στην Μαριάννα

στον Μαρούλια

στο Γιοργος

στο Γάλλο σεφ

στο Αμτζικ

και σε όλους τους άλλους φίλους

με εκτίμηση
Farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
υπάρχουν

"...ερωτικές αγάπες, ...σεξουαλικές αγάπες, ...συναισθηματικές αγάπες, ...φιλικές αγάπες, ...κοινωνικές αγάπες, ..."

όπως και "έχθρες..."

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο farkeli  η επιλογη τραγουδιου αριστη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε Φαρκέλι!! Καλές γιορτές σου εύχομαι και μια συμβουλή σου δίνω.
Να πλένεσαι κάπου κάπου!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom