Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καληνυχτα μονογαμικη γυναικα ,σπανιο ειδος του 20 αιωνα.χαιρετω επισης το καλο φιλο farkeli

Επισκέπτης
καληνυχτα μονογαμικη γυναικα ,σπανιο ειδος του 20 αιωνα.χαιρετω επισης το καλο φιλο farkeli

Καληνυχτα γυμνο προκλητικο αγορι . Ευχομαι να τους τρελανεις ολους με τα εδεσματα σου αν πηγαινεις για δουλεια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Αχ αχ αχ και παλι αχ κακουργα κενωνια. Ακομη εκτος αθηνων και πως να αντεξω? μου λειπεις γλυκε μου μαρουλοπαρη. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Φαρκελι μου φαρκελι μου το θρεντ αυτο δεν καιει
Χωρις εσε  φαρκελι μου και  η γατα μας(ευα)
      θα κλαιει. Κλψνιαου κλψνιαου και ποιος την αντεχει γλυκε μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Φαρκελι μου φαρκελι μου το θρεντ αυτο δεν καιει
Χωρις εσε  φαρκελι μου και  η γατα μας(ευα)
       θα κλαιει. Κλψνιαου κλψνιαου και ποιος την αντεχει γλυκε μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σνιφ Σνιφ Κλαψ κλαψ Νιαου Νιαου Νιαου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Απονε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Για να δεις τι ζω :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Μαριάννα, μεγάλε μου έρωτα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Μετά την Πηνελόπη είσαι η πιο πιστή και καρτερική γυναίκα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Απονε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Για να δεις τι ζω :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αχ Ευάκι βρε γατο-Ευάκι
τι τού 'κανες του Φαρκελάκι και κλαίει σαν μικρό παιδάκι!!! ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Μαριάννα, μεγάλε μου έρωτα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Μετά την Πηνελόπη είσαι η πιο πιστή και καρτερική γυναίκα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και οχι μονο, πιστη Μαρουλια, Καλε το Τρικορφο που πεφτει??????? :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom