Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Αχ καρδια μου σε λιγο θα φυγω και εγω για διακοπες και θα χαθουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τι κρίμα που θα χαθούμε εννοώ, αλλά πιθανότατα :2funny: :2funny: να ξαναβρεθούμε!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλή διασκέδαση και καλες γιορτές όπου και αν είσαι!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Τι κρίμα που θα χαθούμε εννοώ, αλλά πιθανότατα :2funny: :2funny: να ξαναβρεθούμε!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλή διασκέδαση και καλες γιορτές όπου και αν είσαι!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισης και για σενα μεγαλη αδυναμια μου καλη χρονια να εχουμε ολοι μας και καλα να περασουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Επισης και για σενα μεγαλη αδυναμια μου καλη χρονια να εχουμε ολοι μας και καλα να περασουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Παρομοίως, και στην Εύα φυσικά, και στο Φαρκέλι,
και άσε τον Σεφ να πιστεύει ότι είμαστε ακόμα στον 20ο αιώνα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Απαπαπαπα!!! Τα λόγια σου είναι γεματα υποννοούμενα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποτε Μαρουλινο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Τουλαχιστων για αυτην σε θεμα πιστης βαζο το χερι μου στο ευαγγελειο , αν συζηταγαμε για καμια αλλη εκει δεν εβαζα ουτε τριχα μου ........ ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ποτε Μαρουλινο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Τουλαχιστων για αυτην σε θεμα πιστης βαζο το χερι μου στο ευαγγελειο , αν συζηταγαμε για καμια αλλη εκει δεν εβαζα ουτε τριχα μου ........ ;) ;) ;) ;)

Ποτέ μην πεις ποτέ!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
   Πως με αμφισβητεις εσυ? το τσατσογατο μπορει να λεει οτι θελει ομως εσυ??????????????????????????????????????????????????? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Ποτέ δεν σε αμφισβήτησα καρδιά μου!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εννοώ την άλλη στην οποία αναφέρεται η Εύα, όχι εσένα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ποτέ μην πεις ποτέ!!!!

Τουλαχιστων ενα 99 της 100 λεω ναι για αυτη .............

Λοιπον εγω καληνυχτιζω πολλα πολλα πολλα φιλακια και χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε , Υγεια Αγαπη Και ευτιχεια σε ολους και ελπιζω η καινουργια χρονια να ειναι καλυτερη για ολους μας , :grin:
Ισως κι εγω Φαρκελι μου γλυκε να μην ξαναποσταρο ξανα διοτη η συνδεση μου 1-01-2009 τελος και δεν την ξανα ανανεωνο.....
Να εισται ολοι καλα. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Ποτέ δεν σε αμφισβήτησα καρδιά μου!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εννοώ την άλλη στην οποία αναφέρεται η Εύα, όχι εσένα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Α ειπα και εγω? Μπαινω στο μπανιο μωρο μου σε καληνυχτιζω, οπου και νασε να περασεις καλα, πολλα πολλα φιλια. Σε σκεφτομαι παντα :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Τουλαχιστων ενα 99 της 100 λεω ναι για αυτη .............

Λοιπον εγω καληνυχτιζω πολλα πολλα πολλα φιλακια και χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε , Υγεια Αγαπη Και ευτιχεια σε ολους και ελπιζω η καινουργια χρονια να ειναι καλυτερη για ολους μας , :grin:
Ισως κι εγω Φαρκελι μου γλυκε να μην ξαναποσταρο ξανα διοτη η συνδεση μου 1-01-2009 τελος και δεν την ξανα ανανεωνο.....
Να εισται ολοι καλα. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καληνύχτα Εύα και καλές γιορτές με υγεία και ό,τι επιθυμείς!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε παρακαλώ να ξανανανεώσεις τη συνδεσή σου, η παρέα σου είναι πολύ ευχάριστη!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Α ειπα και εγω? Μπαινω στο μπανιο μωρο μου σε καληνυχτιζω, οπου και νασε να περασεις καλα, πολλα πολλα φιλια. Σε σκεφτομαι παντα :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Τι κρίμα που δεν είμαι σφουγγαράκι, διάλεξα για ψευδώνυμο το μαρούλιας βλέπεις, να τρίψω την πλατούλα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλή νύχτα και όνειρα γλυκά!!! Καλές γιορτές και εγώ βέβαια, όπως πολύ καλά ξέρεις, πάντα σε σκέφτομαι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καληνύχτα Εύα και καλές γιορτές με υγεία και ό,τι επιθυμείς!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε παρακαλώ να ξανανανεώσεις τη συνδεσή σου, η παρέα σου είναι πολύ ευχάριστη!!!
EYA-MΑΡΙΑΝΝΑ καλες γιορτες να περασετε και καλη χρονια,Ευα τι γραφης δεν θα αννανεωσης την συνδεση σε θελουμε δεν θελουμε να σε χασουμε :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Τα κορίτσια που είναι απόψε ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom